Šta je novo?

Samsung Galaxy S26

Znaci exynos.opet zaostaje... Kakav pokusaj smanjenja troskova ove godine na sve strane... A kao prodaja "ludilo".

Nakon drugog punjenja, skinut jutros u 7h sa punjaca, dobar deo dana sam bio na 5g napolju.
Pitaka ultra thin je bas dobro legla, odlicne maske.

Prilozi

• Screenshot_20260313_190800_Device care.jpg
    Screenshot_20260313_190800_Device care.jpg
    55.4 KB · Pregleda: 90
Prvo moras da odlucis koliko novca si voljan da potrosis.

Ako si u ramgu do 40-50e onda je niklin odlican.

Ako zelis 150e onda imas i boljih opcija.

Sad na tebi je.

Ljudi,pa o cemu pricate 🤣 ne kupuje telefon mene,nego ja njega (pominjao sam S9 u nekim postovima da sam telefon nosio bez maske,padao mi,bacao ga i ni ogrebotinu nije imao.Imao sam Note 8,padne mi sa skupom maskom na cosak i rascveta ceo ekran).U redu je na duze staze kupiti kvalitetnu masku i staklo (zajedno max 4.000 dinara)..i ovako ga prodajemo vec sledece godine kada izadje "kao" noviji i jaci model,ali da mu robujem..ne ide

Ja ne dajem pare na ultra skupe maske, po mom misljenju sve je to 30 grama plastike, uzmem sigurnicu koju koristim na svim telefonima, nillkin frosted shield, i njihovo staklo sa mehanizmom za lepljenje.

Meni vrh. 🙂

Nillkin je odličan, pogotovu za pare za koje se prodaje. Jes da nam ova cela situacija sa AliExpress-om malo remeti računicu, ali opet je super kupovina.
P.S. Gde naručujete Spigen i Pitaku?

Pitaka bila 54$ ultra thin, sa zvanicnog sajta. Stiglo FedEx-om za par dana, bas se iznenadio. Bas zadovoljan maskom. Za preporuku ko voli takav tip maske

Iskreno ja sam znao da nece biti pomaka znacajnog od s25u zato sam njega uzeo, ali cak sam se i sa tom pretpostavkom razocarao u s26u.

Iskreno mislio sam da ce za nijansu dati bolje kamere i bateriju bar 5500-6000 mah, ako vec nece 7000-8000 mah.

Sta znam s26u mi je ultra nezanimljiv telefon.

Poređenja običnih S24, S25 i S26. Realno jedan isti telefon sa novijim čipsetom svake godine.

Неће они пропасти никад, јер не зависе само од продаје телефона. Довољно им што другима продају екране, меморије, сензоре камера и шта све. Наше право свакако да прескочимо или променимо произвођача, па да се тако тргну из летаргије.

Pomak je trebao biti na polju baterije, ostalo je manje vise ocekivano po meni. Nece Samsung prospasti tako lako, tolike godine vuku Exynos, pa su preziveli😁
Kladim se, da ce u aprilu ili maju biti drugacija prica, kada bude neka dobra promocija😉

Niko nije ni rekao da će Samsung propasti, ali nadam se da će mobilna divizija da se zatvori kao LG-ova.
I Nokia je nekada bila u situaciji možda i boljoj od Samsunga pa šta je sada..

Mislim došlo je do toga da bukvalno svi kritikuju s26u ako gledamo ljude koji nisu plaćeni od strane Samsung marketing tima. Pa ćelavi Rus bukvalno više ne može ni da ih istrpi 7 dana, mislim da je s26u već prodao. A 20god unazad je najveći fanboj Galaxy serije ikada.

Suma-sumarum nikad gora Ultra, vjerujem da će i prodaja biti nikad gora. Bar eto možemo biti optimistični po pitanju S27U, moraće debelo da se potrude ne bi li vratili povjerenje kupaca, iskreno vjerujem da će prodaja S26U doživjeti debakl, vidjećemo evo.

Ma oni misle da imaju musterije kao kod Jabuke koji vole to sto im Jabuka daje mrvice i jednostavno prost telefon u odnosu na Android za rukovanje. Kopiraju ih manje-vise i misle da ce i tu politiku i ovde da prodaju... Zna se koji je ovde tabor i da su ovde ljudi koji hoce nadogradnje, da vidi razliku a ne ovo na kasicicu. Imamo Jabuku sa tom politikom, ne trebaju nam dve 🤦‍♂️ 😅

Nazad
Vrh Dno