ne mora biti primarna, samo je wifi6. Lan prikljucujem na ont, a tenda je AP.i sad je Tenda kao primarna za WiFi upotrebu.
ne mora biti primarna, samo je wifi6. Lan prikljucujem na ont, a tenda je AP.i sad je Tenda kao primarna za WiFi upotrebu.
Napisao je "Huawei" i spominjao čas ONT čas ruter. U svakom slučaju tvoj komentar sa "zamenom rutera" je 'misleading at best'. Jer da zameni = "stavi umesto postojećeg" neće moći, moći će da poveže na stari Orion uređaj novi fensi ruter.
Se 100% odnosi na "ZOK" 'kutijicu.
Hvala obojici puno generalno. Imam Huawei HG8245Q2 GPON, i skontao sam jos malopre da optički kabl ide direktno u njega sto znaci da je taj uređaj i ONT i ruter u jednom, pa taj plan da samo uzmem Asusov i zamenim ovaj pada u vodu... Cimacu Orion, pa da vidim da zamene za novi uređaj (ako je moguće). Hvala puno što ste obojica uskočili, I kroz vašu diskusiju me naveli na prav put.pa napisao je, ali nisi zapazio.
a ja sam na drugoj adresi, gde i sada koristim ont huawei kao tvoj, samo prikljucio tendu wifi6 od 30 evra u AP modu i to radi savrseno.
Nece ti zameniti ako radi. Takode nece ti dozvoliti da stavis Asus router umesto tog HG8245Q2 on je mislim WiFi 5-ica.Hvala obojici puno generalno. Imam Huawei HG8245Q2 GPON, i skontao sam jos malopre da optički kabl ide direktno u njega sto znaci da je taj uređaj i ONT i ruter u jednom, pa taj plan da samo uzmem Asusov i zamenim ovaj pada u vodu... Cimacu Orion, pa da vidim da zamene za novi uređaj (ako je moguće). Hvala puno što ste obojica uskočili, I kroz vašu diskusiju me naveli na prav put.
Meni su zamenili pre par godina. Imao sam ceste prekide na wifi, a plus mi je na 5g bio tako slab signal da sam mogao da primetim da ga ima samo na telefonu pored rutera. Ali cesti prekidi su mi bili glavni problem i trazio sam drugi gpon.Nece ti zameniti ako radi. Takode nece ti dozvoliti da stavis Asus router umesto tog HG8245Q2 on je mislim WiFi 5-ica.
Support SN/Psw/Loid/Loid+Psw authentication.ne dozvoljavaju tu mogucnost, vec je bilo reci o tome.Zar nije moguće zameniti Orionov ONT terminal, npr. GPON terminal, tako što se kupi neki
to sto oni ne dozvoljavaju, ne znaci i da nije mogucene dozvoljavaju tu mogucnost, vec je bilo reci o tome.
Njihov softver prepoznaje samo njihove uredjaje, bez njih ne mozes nista da promenis, a oni ne zele da komplikuju sebi jer je to vezano i za odrzavanje mreze.to sto oni ne dozvoljavaju, ne znaci i da nije moguce
Mozes koristiti drugi ont, potrebna je opcija promene serijskog i mac-aNjihov softver prepoznaje samo njihove uredjaje, bez njih ne mozes nista da promenis, a oni ne zele da komplikuju sebi jer je to vezano i za odrzavanje mreze.
Skenirao sam njihov kod sa racuna kao i kolega registry1. Izgleda da je tamo luda kuća. Ne znaju ko pije a ko plaća. Samo da mi ne ugase net a sve sam platio.....Jesi li uplatio na novi broj računa? Ja im par meseci unazad plaćam na novi broj računa, preko uplatnice koja stigne imejlom i uplate prolaze posle 2-3 dana.
I meni je stigla opomena iako sam platio još 01.02. Pisao sam im mail da provere i poslao dokaz o uplati.
Ovo je mail na koji sam im pisao [email protected], odgovorili su da proveravaju.Stiglo je i meni upravo a platio sam 2.2.
Na koji mejl si pisao? Da li ti je iko odgovorio?
previse nas ima da bi bila slucajna greska...Nisu svima poslali. Ja sam platio 7.2, a 11.2 je stigao mail kojim se zahvaljuju na uplati. Na portalu se vidi da je račun plaćen. Raiffeisen banka IPS preko QR koda.
Ništa ih ne pitam već koristim https://predracun.oriontelekom.rs/ i sam generišem poziv na broj / podatke za uplatnicu.sto znaci da ih za to treba pitati pre svog placanja. I svaki nalog ima svoj poziv na broj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari