sta se desava recimo ako amerikanac dodje ovde i u nekom klubu mu zabodu iP...on mora da prijavi ovde,ne verujem da ceka da se vrati u svoj rodni grad pa tamo da prijavljuje...
licno sam uzeo Theft and loss samo zato sto ne moze drugacije na US ac....samim tim sto nemam racun iz radnje mislim da nemam sanse da izvucem nov pa cak i da odem u neku od podrzanih zemalja,neka me neko ispravi ako gresim...
Sto se tice zamene kod nas,menjao sam i14pro ,i dobio sam nov u roku od 10 dana,po oznakama nije bio refurbished
Drugar je isto 14 pro menjao samo u Milanu,diirektno u Apple storu dobio je cak i nove nalepnice Imei za kutiju...kod nas mislim da ne dobijes cak ni papir...vec se samo
vidi u sistemu
International claims
If your iPhone is lost or stolen while you are traveling, we can ship your replacement iPhone to you on the road.If you're overseas at the time, we can even ship a replacement to you in any country where Theft and Loss coverage is available. International replacement of lost or stolen devices is subject to device availability, and options may vary by region and iPhone model or color. It may take up to 4 business days after your claim is approved for your replacement iPhone to be delivered.