Šta je novo?

Android navigacija i mape

Taj modovani Sygic , da li on ima dodatne a dobre i korisne funkcionalnosti? I on se plaća?

Po meni nije problem ni jednu od ovih aplikacija plaćati, ako je zaista dobra, ali po meni svakoj nedostaju neke stvari koje su drugi bolje riješili. Nikako naći neku baš "zaokruženu". Probao sam ovih dana malo ovaj novi Magic Earth na Android Auto, konačno su riješili glup propust koji su prije imali i za koji sam im pisao, dodali su toggle button za "Sounds ON - Alarm only - Sounds OFF". Kada sam im pisao za to prije nešto mjeseci rekli su da rade na izradi nove Android Auto aplikacije, to mi je bilo čudno ali sada je jasnije, radili su na cijeloj novoj aplikaciji. Ono što mi je čudno je prikaz u režimu navigacije, svaka aplikacija tada ima neki svoj ugao pod kojim prikazuje mapu, i određenu dužinu mape ispred trenutne pozicije, i svaka ima neki svoj zoom, a ovde je to nekako čudno, kao da je manje pregledno, prije mi je bilo ljepše i preglednije. Ako je još neko probao volio bih da čujem kako mu djeluje prikaz u režimu same navigacije u odnosu na prije.

Radi i na 15-ci, mada moguće je da neće na svim mobilnim

Boki.N, na kom telefonu. Ja imam Samsung s23 (16 android), a nije radio ni na 15, a mislim ni na 14. Čitao i ja da Kinginstaller podržava niže verzije androida. Tako da imam modovan Dugić ali samo na telefonu, android auto gas ne prepoznaje.

Oni imaju veće restrikcije nego sam gugl. Glume većeg papu
Može na bilo kom koji podržava ARMv7-A app. Samsung je iz sistema izbacio kompletnu podršku za 32bit aplikacije

Sto ti sumnjivo, drug doduse sa Alija uzeo 6GB rama+128 rom memorije.
Postoje e sad sta je ovo ne znam al 6GB u evo 2026 u mediji nije nista cudno ima i 8GB ne brini.

Poslednja izmena:
I džaba 6Gb rama ako jed procesor spor.

Imam xiaomi mi a3 (android 11)
Sta se predlaze kao najbolji izbor, da sadrzi:
-Online i offline mape za Srbija, Kosovo , Bugarska
-Pokazuje radare za brzinu
-Pokazuje ogranicenje brzine
-Ima srpsko navodjenje

Trenutno koristim stari tomtom nds Version 1.9.6.2, pa bih da predjem na nesto novije, azurnije, bolje...

Noviji NDS (3.4.21) serbian edišn 🙂

Danas me Waze sačuvao kazne posle Kraljeva.. Sve je više tih "zaboravljenih kutija".

Zasto poredite Waze sa gmaps kada je Waze prava navigacija sa vecinom stvari koje vam trebaju i izdvaja ga pored kamera i prijava patrola, zastoja na putu itd, itd. za razliku od gmaps koji to nema i vise je usmeren na stvari tipa gde je koji restoran, butik, prodavnica, itd.

Ja otkako koristim Waze bar 10 patrola sam prosao bez zaustavljanja jer mi je sve blagovremeno prijavljeno.

Iskočilo mi je x puta, napisao sam gore

Prilozi

• Screenshot_20260115-132103.png
    Screenshot_20260115-132103.png
    248.4 KB · Pregleda: 87
Ja ovo prvi put vidim, mozda je novo skoro implementirano ili je imalo a nije radilo, ne znam ali znam da dok sam koristio gmaps nikada nisam dobio obavestenje o patrolama niti sam igde procitao ili cuo da je dobio takvo obavestenje.

Nazad
Vrh Dno