Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bukvalno se o tome pisalo poslednje 2 strane unazad.
Radi.

Jel ovo "kartica validna do 3.1.2027"
znači da ne moram 3 evra svaki mesec da uplaćujem?Ili onu 20€ validaciju...

Samo godišnji Srbija roming tiket...

Pokušao porukom da dobijem šifru za "move",kaže sms,vaš paket nema mogućnost aktivacije MOVE dodatka.

Pišem korisničkom servisu?

Prilozi

• Screenshot_20260103_120744_Moj mtel.jpg
    Screenshot_20260103_120744_Moj mtel.jpg
    65 KB · Pregleda: 47
Dobih odgovor za "Move",da ga sam aktiviram iz aplikacije.
Nemam ga u app.
Samo Apolon i siguran net.

Slika u prilogu.
Jel može neko ko ima super turist da proveri u app.

Prilozi

• Screenshot_20260103_140401_Moj mtel~2.jpg
    Screenshot_20260103_140401_Moj mtel~2.jpg
    33.4 KB · Pregleda: 37
U pravu si.
Nemam opciju da uklonim licencu,slot sa telefona.
Cast radi.
U suštini,uzeo sam ovo kao pomoćni net.
Na poslu imam problem sa yettelom
Il ide do 150 mbps il nema neta uopšte.
A antene na 100 metara.

Može da se koristi Move na kompu u browseru, prethodno se treba izlogovati na telefonu, malo je zavučeno.

Je li i dalje vazi validnost kartice do kraja godine za turist pakete? Nisam stigao da kupim pre nove godine, bio na putu.

Radi Move normalno na svim nadim mrezama bez von-a. Problem je sto se dobija samo slot za mobilni, ne i za tv.

Ne plaća se. Uz odgovarajući paket dobiješ licencu koja može na jedan mobilni uređaj i važi ti dok ti je kartica aktivna.

Mislim da se neće prekinuti sve dok ti kartica bude aktivna. Za datum isteka usluge u aplikaciji MOVE stoji neki datum iz 1970. godine, pa mislim da je to praktično neograničeno 🙂 Meni traje već duže od godinu dana, a jednom mi se licenca nešto zabagovala, pa nisam mogao da se prijavim, tražio sam da me zovnu iz korisničkog servisa preko aplikacije i za čas su mi ponovo omogućili da se prijavim. Jedino što Airplay jedva da radi u MOVE. Uspeo sam bio da pokrenem i Chomecast i super je radio, ali više nikako ne mogu 🙁
druze, gde pise da je istek 1970? nemogu da nadjem

da li radi sa wan modemom direktno u laptopu. da li je neko probao? Meni ne radi ali nisam siguran da li je do kartice ili modema.

Radi u 4G Huawei i Mikrotik ruterima, nema razloga da ne radi sa WWAN modemima.
Jesi siguran da imaš modem uopšte, vrlo često laptopovi imaju slot za SIM karticu, ali nedostaje modem… HP pogotovu.

E sad gledam u net monsteru u Bosni stigao B1, sad imam agregaciju B1+B20 na mtelu. Vuce preko 100Mbps. Do sad sam jedva hvatao B3+B20. Ne znam da li je do snega ali svakako zadovoljavajuće iskustvo od kad je stigao B1

Nazad
Vrh Dno