Ubacio sam esim na iphone ali mi ne prikazuje koji je broj telefona?zna li neko kako?
Imaš broj u mejlu u kojem si dobio esim, a možeš ga videti i u aplikaciji mtel.
Ubacio sam esim na iphone ali mi ne prikazuje koji je broj telefona?zna li neko kako?
Moze i odavde iz srb, ja sam tako aktivirao...samo sto je skinulo od kredita za smsTo može samo iz Crne Gore.
Da.Da li radi nas MOVE ili iris go na mtel internetu?
Nije. Zavisi koji je tarifni paket-Turist, Vrh ili Jadran.Ako ti je nova/nekoriscena kartica onda da. Ne moras da uplacijes nista prvih godinu dana.
kod mene ne radi na iphone kad probam poziv padne na 2g a 5g je aktiviran na kartici i volte je aktiviran na telefonuDa li vam radi VoLTE roaming sa 5G svima koji koriste mtel karticu?
Meni VoLTE radi na S25 Ultra.kod mene ne radi na iphone kad probam poziv padne na 2g a 5g je aktiviran na kartici i volte je aktiviran na telefonu
pozdrav
Idi na podrska pa kontakt sa agentom i u poruci napisi MOVE AKTIVACIJADobih odgovor za "Move",da ga sam aktiviram iz aplikacije.
Nemam ga u app.
Samo Apolon i siguran net.
Slika u prilogu.
Jel može neko ko ima super turist da proveri u app.
Ne može, probao sam. Slot koji se dobija je isključivo za mobilne uređaje. Ako koristiš Android telefon, možeš eventualno da probaš "cast", mada sam i to probao i prilično ograničeno radi.Probaću posle na xiaomi boxu dal može.
Nordvpn ima Montenegro. Meni je tako radilo.Ne može, probao sam. Slot koji se dobija je isključivo za mobilne uređaje. Ako koristiš Android telefon, možeš eventualno da probaš "cast", mada sam i to probao i prilično ograničeno radi.
Da li se plaća MOVE uz crnogorski broj?Radi Move normalno na svim nadim mrezama bez von-a. Problem je sto se dobija samo slot za mobilni, ne i za tv.
druze, gde pise da je istek 1970? nemogu da nadjemMislim da se neće prekinuti sve dok ti kartica bude aktivna. Za datum isteka usluge u aplikaciji MOVE stoji neki datum iz 1970. godine, pa mislim da je to praktično neograničeno 🙂 Meni traje već duže od godinu dana, a jednom mi se licenca nešto zabagovala, pa nisam mogao da se prijavim, tražio sam da me zovnu iz korisničkog servisa preko aplikacije i za čas su mi ponovo omogućili da se prijavim. Jedino što Airplay jedva da radi u MOVE. Uspeo sam bio da pokrenem i Chomecast i super je radio, ali više nikako ne mogu 🙁
zaboravih da dodam da je na xiaomi boxu radilo preko vpn.Radi Move normalno na svim nadim mrezama bez von-a. Problem je sto se dobija samo slot za mobilni, ne i za tv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari