nocniduh
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.04.2008
- Poena
- 365
Za Huawei HG531 V1 meni je pomogao ovaj post http://www.elitesecurity.org/t482199-0#3842527
Probaj:Poštovanje svima i srećni praznici. Uveo sam pre neki dan mts optiku, pa me zanima sledeće. Gde mogu naći lozinku za root pristup modemu koju sam nekada koristio na adsl modemima? Sada imam Huawei HG 8245H i pass koji je onaj monter kucao je telekom-telekom, ali to nije root password. Da li neko zna ili moram juriti crne veze da dođem do tog pass? 😀 Hoću da podesim neke stvari i da otključam portove za iptv da imam i net na njima.
username: "admin"
password: "20HWont17" (ili "20HWont17." , dakle sa tačkom na kraju)
Trebalo bi da ti pise na modemu model. proveri nalepnicu na samom uređaju.
Ili probaj pass za Admin nalog
- tzlkisonpk
- ztonpk
Ili za osnovna podešavanja
User: telekom
Pass: telekom
Huawei HA35 (Hibrid)
Kako ide za njega admin password?
Probao sam ove sve, ali ni sa tačkom ni bez, ne rade, a ni oni stari.. Hvala.
Tu sam uspeo da promenim. Ali i dalje mogu da pristupim sa telekom, telekom..Ako pričaš o H168N, uđeš na admin nalog preko logina admin/ztonpk (ako ne radi taj password probaj tzlkisonpk ili admints) i tu ćeš moći da menjaš.
telekom
telekom
ZTE H168N, H267N, H367N; Huawei HG520c, HG530, HG532e, HG552e, HG630, HG655b, HG531, Iskratel Innbox V45; Intracom JetSpeed IAD:
admin
ztonpk
admin
tzlkisonpk
ZTE H168N V3.5
admin
20pZt321/mod3m
admin
20pZt324N/mod3m.ovaT
ZTE H168N V3.5 / V3.5.OP4N1_SRB
admin
aDm.20#$23.mTs!
Huawei HA35 Hybrid modem
admin
H1br1d.TS
Ukoliko navedena šifra ne radi, resetujte modem na fabrička podešavanja bez SIM kartice i telefonskog kabla, pa zatim uđite u web interfejs i promenite šifru, a onda spojite telefonski kabl i ubacite SIM karticu. Dalje koristite novu šifru koju ste postavili za logovanje.
Huawei HG8245Q2 i HG8245H
admin
20HWont17. (ne zaboravite i tačku)
superadmin
adminsuper
admin
tzlkisonpk
Za telnet na HG8245Q2: root/adminHW
Napomena: Ukoliko navedena šifra ne radi, isključite optički kabl iz ONT-a, i resetujte ONT (modem) na fabrička podešavanja. Zatim, bez spajanja optičkog kabla, povežite se na ONT i ulogujte se sa navedenom šifrom ili sa ztonpk, i onda promenite lozinku admin naloga. Nakon toga ugasite ONT, spojite optički kabl i upalite ga ponovo. Dalje koristite novu šifru koju ste postavili za logovanje.
ZTE F660 i F680 ONT
admin
zt3f66o
admin
zt3f68o
superadmin
r0[+$Qz@5g4pIB6Xd3T,
ZTE H298Q i ZTE H196A
admin
s0kz1mDpcI.
(uređaji koje koristi Yettel Hipernet)
Ukoliko navedena šifra ne radi, isključite optički kabl iz ONT-a, i resetujte ONT na fabrička podešavanja, a onda bez spajanja optičkog kabla uključite ONT u struju i povežite se na web interfejs sa ovom šifrom.
Nokia G-240-C i Nokia G-2425-B
admin
qscgyjm1#
Kao i u slučaju Huawei ONT-a, ukoliko navedena šifra ne radi, isključite optički kabl iz ONT-a, i resetujte ONT na fabrička podešavanja, a onda bez spajanja optičkog kabla uključite ONT u struju i povežite se na web interfejs sa ovom šifrom. Tada možete izvršiti promenu šifre i zadržati pristup i nakon spajanja optičkog kabla.
Iskratel Innbox V46
superadmin
sal#Smo.iad
admin
alziad.Ts!
Imam ZTE ZXHN H168N V3.5 V3.5.0P4N1_SRB i ne radi mi telnet 192.168.1.1, kaze connection failed... I ja zelim da dobijem pppoe sifru... Takođe nemam opciju da eksportujem konfiguraciju pa da dekodiram pppoe@16mdell: Vidi FAQ sekciju prvog komentara na toj VDSL temi: https://forum.benchmark.rs/showthread.php?293462-Telekom-Srbija-VDSL-(FAQ-1-post)
Kad izvučeš parametre znaš kako da prebaciš ZTE u bridge mode? Da li si na ADSL ili na VDSL signalu?
Uspeo sam se ulogovati baš na admin sa admin/ztonpk, ima trik da se factory resetuje i ne poveze telefonski kabel, u mojoj prvoj objavi sam to rekao. Znači još samo želim da omogućim 2. i 3. port@ratatouille
Nemaš zato što za tu 3.5 verziju beše nisu poznati admin login podaci? a sa "telekom / telekom" možeš da se slikaš a ne da nameštaš bridge mode.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari