Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Da...sada mi je rekla operaterka. To mi je cena za tih nekoliko dana u novembru.
A trenutno sam na holdu da otkazem deciji- koji nikada ni nisam imao aktivan 🙂. Mozda su vidoviti..predvidjaju mi dete uskoro! Videli u šolji 🙂 🙂

Sredinom prošlog meseca sam u moj mts aktivirao eračun, danas pogledam u aplikaciji nema popusta od 100din,niti je stigao račun na mail.O čemu se radi?

Cuo sam se sa par agenata. Jel moguće da daju samo ponudu sa sajta. Ili tvrde pazar radi vece provizije?

Moguce zbog promene paketa, ali sacekaj malo brzo ce da ih prodje povratak u realnost ili trazi prenos, sigurno ce drugu pesmu pevati...

Dali je neko imao stari Box 3 paket bez televizije (fixni + net + mobilni) da mu je skorije istekao ugovor? Istice mi ugovor 04. Januara, pa me zanima koju ce cenu posle toga da mi lupe, obzirom da taj paket vise ne postoji.

Moraćemo da menjamo paket, jer ne postoji više. Kapiram da tako ide.

I na ta oba da mi daju 50% na dve godine, pa da možemo da razgovaramo.

Postoji problem sa tom aktivacijom, i to oduvek, pa je moguće da ti nije ispravno evidentirana, iako piše u aplikaciji.
Da li je to moguće?
Meni je bio e-racun aktivan i pre ugovora za box3 po ceni fiksnog od 659 din.
Da li sam trebao da imam za svaki racun popust 100 dinara za te 2 godine (i vise)?
I sada, posle obnove ugovora (sa -70%) mi je stigao prvi racun ali ne vidim da postoji umanjenje za tih 100 dinara.
Mozes li mi pojasniti?

I ja sam imao problem s tim.Moras da im pises na njihov chat ili da zoves.Meni je isto stiklirano bilo u Moj MTS da mi stize na mejl racun ali mi je stizalo postom.😕

I ja sam imao problem s tim.Moras da im pises na njihov chat ili da zoves.Meni je isto stiklirano bilo u Moj MTS da mi stize na mejl racun ali mi je stizalo postom.😕
Stizalo mi je na mejl. To nije problem.
Ali, da li sam trebao imati 659,00-100,00=559,00 za svaki taj primljeni račun mejlom ili ne, jer nisam?!

Kakvi pozivi,raskid i cao

Posle mesec dana 18m po dinar

Cene su im x3 po sistemu app

pobrisane su skorašnje poruke u vezi A1

Ali, da li sam trebao imati 659,00-100,00=559,00 za svaki taj primljeni račun mejlom ili ne, jer nisam?!
Ne, ne, taj popust se ne odnosi na fiksni, pa ni na BOX 3 po toj ceni. To bi ispao preveliki popust, jer je 659 dinara samo po sebi jeftino. Imaš ovde detalje. Tu zapravo nije naglašeno da se ne odnosi na fiksni, ali je navedeno na koje se druge usluge odnosi, i to je u suštini sve ostalo: BOX, iris TV, m:SAT tv, Antena, internet, mobilni (ovo zovu postpejd).

E, sad, nije eksplicitno naglašeno ni da se ne odnosi na BOX 3 po ceni fiksnog, tako da bi tehnički gledano neko mogao da proba da se žali po tom osnovu, ali mislim da bi to bilo preterano. Plaćaš kao da imaš samo fiksni, pa je ipak logično da se gledaju pravila računanja cene za fiksni, iako zvanično koristiš BOX 3.

Da. U pravu si. I meni je to delovalo preterano, zato se nisam bunio.
-možda će biti za obnovu, ko zna..
pise na racunu neko umanjenje ali nisam bas skontao.
Provericu...
Hvala ti za re:

Za sve box pakete piše na sajtu da su izražene cene sa već uračunatim popustom za eRačun od 100 dinara. Kod tebe je specifično pošto si ga dobio po nekoj fenomelnalno povlašćenoj ceni i sigurno ti neće na to još da dodatno obračunavaju popust za eRačun 😃

Meni rekose pre neki dan, ne.

Mora da se raskine pa kad postanes nov e tad daju...

Ali ima nekih drugih boksova android koje daju, isprati iris temu 😀

Istekao Box4 na jednoj adresi, na prvi poziv 8 meseci 50%, sutra podnosim zahtev za prelazak u A1. Da li neko ima neku svežiju info od 1.12. šta se može dobiti za Box4? Iskreno, najviše mi odgovara da ostanem tamo nego da potpisujem 2 ugovora (jedan za TV+net a drugi za mob). Ali ako ne daju 24m po 50% ne isplati se ostajati.

Nazad
Vrh Dno