shamanNS
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,555
Poskupela pretplata za fiksni?!
2 novembarska računa za 2 fixne linije su 659
din.
Poskupela pretplata za fiksni?!
BOX 2 Fiksni + Net i odvojeno postpejdDali je neko imao stari Box 3 paket bez televizije (fixni + net + mobilni) da mu je skorije istekao ugovor? Istice mi ugovor 04. Januara, pa me zanima koju ce cenu posle toga da mi lupe, obzirom da taj paket vise ne postoji.
Postoji problem sa tom aktivacijom, i to oduvek, pa je moguće da ti nije ispravno evidentirana, iako piše u aplikaciji.Sredinom prošlog meseca sam u moj mts aktivirao eračun, danas pogledam u aplikaciji nema popusta od 100din,niti je stigao račun na mail.O čemu se radi?
Da li je to moguće?Postoji problem sa tom aktivacijom, i to oduvek, pa je moguće da ti nije ispravno evidentirana, iako piše u aplikaciji.
Stizalo mi je na mejl. To nije problem.I ja sam imao problem s tim.Moras da im pises na njihov chat ili da zoves.Meni je isto stiklirano bilo u Moj MTS da mi stize na mejl racun ali mi je stizalo postom.😕
Meni stize na email racun eracunStizalo mi je na mejl. To nije problem.
Ali, da li sam trebao imati 659,00-100,00=559,00 za svaki taj primljeni račun mejlom ili ne, jer nisam?!
Ne, ne, taj popust se ne odnosi na fiksni, pa ni na BOX 3 po toj ceni. To bi ispao preveliki popust, jer je 659 dinara samo po sebi jeftino. Imaš ovde detalje. Tu zapravo nije naglašeno da se ne odnosi na fiksni, ali je navedeno na koje se druge usluge odnosi, i to je u suštini sve ostalo: BOX, iris TV, m:SAT tv, Antena, internet, mobilni (ovo zovu postpejd).Ali, da li sam trebao imati 659,00-100,00=559,00 za svaki taj primljeni račun mejlom ili ne, jer nisam?!
Meni su dve sedmice nakon produzenja box3 sami prebacili sa iris na move tv. Oprema je ostala sva ista, nisam nista menjao. Ni ne znam da li sam trebao bar probati da trazim zamenu ...Kod produzenja ugovora ako se odlucim imam pravo da trazim move box ?
Bolje nemoj, slika na OTT stream kasni skoro ceo minut u odnosu na IPTVKod produzenja ugovora ako se odlucim imam pravo da trazim move box ?
A kvalitet slike ?Bolje nemoj, slika na OTT stream kasni skoro ceo minut u odnosu na IPTV
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari