Cini mi se da ih nemaju na stanjuObnavljam ugovor sa dotičnim provajderom. DA li mogu tražiti ovaj novi Move uredjaj. Kako sam skapirao može se tražiti. Imam 4024
'adb root' radi ali je problem sto ne radi 'adb remount'Znam šta izbacuje, a imam i ideju i zašto. Zato što taj primerak nije dodat u bazu uređaja koji su prebačeni na Move platformu.
Ako imaš root pristup da izmeniš model u build.prop verovatno bi mogao da radiš aktivaciju sa username i password.
Koliko se sećam neki matori (i pre-production??) firmware build (beše li "update_2.6.2") koji su ljudi skidali da "moduju" taj HP4024 tj ubacuju druge aplikacije pomoću ADB je bio debug build?. ?
Svakako je bio sa uključenim / dostupnim USB Debug / ADB (što posle na novijim nije slučaj) a da li je na njemu jeste ili nije dostupna i "adb root" komanda (kao što jeste na čuvenom "februarskom" za Supernovin Move Hybrid box) stvarno nemam pojma.
Nemam ništa od tih boxeva pa se sa istim nisam ni "igrao".
@kalehrl ima više praktičnog iskustva sa modovanjem te opreme MTS i Supernove.
Gde vide to???Od 1.decembra poklon otkljucani HBO kanali.
Super hvala videcemo veceras, i sutra tokom dana, imam bas nekih naslova iz video kluba da pobledam
Navikli smo mi balkanci i u 480p hahahahAl dzabe kad im nije video klub u HD.
Kod nas je SDTV 576i a HD 720i ili 1080i, nisam znao da HBO OD nije u HDNavikli smo mi balkanci i u 480p hahahah
OBradovao sam mu se kao dete cokoladi hahahaha![]()
HBO+ paket na poklon – uživaj besplatno tokom praznika | mts
HBO+ paket na poklon -uživaj u filmovima i serijama tokom cele praznične sezone. Aktiviraj brzo i jednostavno-– uživaj odmah!mts.rs
Verovatno za pravi Android TV box, dobra ponuda ako je tako.Из мтс ми понудили замену 4024 за неки ATV STB. Не знају детаље и тачан модел, одговор на питање за замену за мове стб. Да ли неко има идеју на који стб мисле?
Na IRISu nije HD.Ne znam za MOVE da tu nije HD.Jeste.
Послао сам маил на питање о замени 4024 за мове стб прошле недеље. Данас звали али не знају шта тачно доносе. Јавиће се пред долазак па ако је нешто бзв да само откажем долазак.Nisam ni sumnjala da će @gvlada prvi uspeti da se izbori za zamenu. Nadam se da će podeliti utiske o radu kad dobije novi box.
Da li potpisujes novi ugovor, i ako si imao neke benefite, da li oni ostaju prilikom potpisivanja novog?Послао сам маил на питање о замени 4024 за мове стб прошле недеље. Данас звали али не знају шта тачно доносе. Јавиће се пред долазак па ако је нешто бзв да само откажем долазак.
Donose ti od ova dva jedanПослао сам маил на питање о замени 4024 за мове стб прошле недеље. Данас звали али не знају шта тачно доносе. Јавиће се пред долазак па ако је нешто бзв да само откажем долазак.
Imaju zapravo 4 varijante ATV STBDonose ti od ova dva jedan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari