qobrex
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 30.12.2023
- Poena
- 85
50%Moze li mi neko pouzadno reci koliki popust mogu ocekivati za neo super tarifu, korisnik sam Mts mreze.
50%Moze li mi neko pouzadno reci koliki popust mogu ocekivati za neo super tarifu, korisnik sam Mts mreze.
060 1234 i jos preko virtuelne prodavnice (web chata) i na twitter.Kome da se javim i gde, u poslovnici su mi ponudili popust od 30%?
Da li se moze podneti zahtev online uz promo kod nekako ili se mora otici u poslovnicu da bi se dobio popust od 50%? Koliko vidim trenutno na sajtu nemaju nikakve popuste.
Podnesi na postpaid mts ti daje 15 meseci po jedan dinar ostatak po punoj ceni. A za prepaid u A1 odnosno posto si na prepaidu a ne postpaidu dobijas 6 meseci besplatno pa onda 924 dinara za neo surf do kraja ugovoraImam Mega plan koji plaćam svaki mesec po hiljadu dinara. Da li prenos broja vršite u Mts prepaid ili postpaid da bi dobili ove promocije 12 meseci besplatno i 12 meseci 50%? Uzeo bih neo surf.
Znači izaberem neku postpaid tarifu u Mts i onda ostanem u A1 koji mi ponudi 15 meseci po dinar i ostatak po punoj ceni za postpaid?Podnesi na postpaid mts ti daje 15 meseci po jedan dinar ostatak pompunoj ceni. A za prepaid u A1 odnosno psto si na prepaidu a ne postoaidu dobijas 6 meseci besplatno pa onda 924 dinara za neo surf do kraja ugovora
Ne A1 nudi 6 meseci besplatno 18 meseci 50 posto na neo surf.Znači izaberem neku postpaid tarifu u Mts i onda ostanem u A1 koji mi ponudi 15 meseci po dinar i ostatak po punoj ceni za postpaid?
A ja sam kao novi korisnik tj korisnik koji prelazi iz konurentne firme dobio manji popust, NEO 30 za 1.299 dinara 24 meseca. tj 50% nize od zvanicne cene.Samo da javim da sam uspeo da dobijem 12*1 din + 12*1175din NEO 30. Istekao ugovor za NEO 23 18.11 ,zvao mts akvizitera i on podneo zahtev za prenos nakon što sam potpisao ugovor. Zvali jutros iz A1 i odma ponudili 12 po dinar, 12 po 1175din. Čak nisam morao ni da naglasim da tražim te uslove.
Isto i NS, nije radio 4G, samo 2G. A prvo je stojalo Emergency calls onlyDa li je neko danas ponovo imao problem sa mrežom? Meni na NBG u nestao signal, net....
I meniDa li je neko danas ponovo imao problem sa mrežom? Meni na NBG u nestao signal, net....
Kolko sam shvatio iz prethodnih komentara ,to je max sto nude novim korisnicima.Samo starim koje zeleda zadrze nude 12 po dinar i 12 po 50%A ja sam kao novi korisnik tj korisnik koji prelazi iz konurentne firme dobio manji popust, NEO 30 za 1.299 dinara 24 meseca. tj 50% nize od zvanicne cene.
Ovo ti nude ako si prelazio sa prepaida. Za postpaid korisnike je 12 meseci besplatno i 50% na 12 meseciNe,meni su kao starom ponudili 6 meseci za dinar i 18x50%. Vidis da je pijaca,ne zna ti niko reci sta te moze snaci.
Da li si bio podneo zahtev za prelazak u mts pa su ti ovo ponudili iz A1… ili si zvao call centar A1?U A1 sam, MTS nudio 15 meseci 1 dinar pa 9 meseci 2600 dinara Omorika S, sami su me zvali. Onda je A1 ponudio 12 meseci besplatno, pa 12 meseci 1500 dinara za Neo Super.
Evo ja imam upravo zvali me is AKSa 10 puta ne mogu da se javim odmah se prekine a ne mogu ni da pozovem nazad.Da li je neko danas ponovo imao problem sa mrežom? Meni na NBG u nestao signal, net....
Zvali me iz MTS-a, ja prihvatio i poslali su kurira, potpisao sam ugovor, posle par dana zovu iz A1 jer su dobili zahtev za prenos broja od MTS-a i izneli svoju ponudu.Da li si bio podneo zahtev za prelazak u mts pa su ti ovo ponudili iz A1… ili si zvao call centar A1?
Jesi li bio podneo zahtev za prenos broja kod drugog provajdera ?Ne,meni su kao starom ponudili 6 meseci za dinar i 18x50%. Vidis da je pijaca,ne zna ti niko reci sta te moze snaci.
Ne.Za prelazak iz Yettel u A1 meni su ponudili 50% popusta na pretplatu i to je kao sve što može. Prema vašim iskustvima da li je izvodljivo više?
Da.Jesi li bio podneo zahtev za prenos broja kod drugog provajdera ?
Dobro ako ti tako kazes.😉Ovo ti nude ako si prelazio sa prepaida. Za postpaid korisnike je 12 meseci besplatno i 50% na 12 meseci
Ne kazem ja od dva drugara sam produzavao na taj fazon mislim sa njima oni su produzavali jedan na postpaidu drugi na prepaidu. Na postpaidu je malo čekao da ga pozovu. Na prelaidu je skoro istovremeno dobio porruku od A1 sa tom ponudom i bukvalno smo presli iz mtsa u A1 i uzeli ponudu...Da.
Dobro ako ti tako kazes.😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari