Ne znam kako mi je promakao “Rubikon”, ali serija je vrhunska.@Rank Ne volim te političko-terorističke sa Bliskog Istoka. Od navedenih sam Tehran počeo da gledam i batalio brzo.
Evo sad listam watch history na Trakt profilu jer ko će se ovako iz glave setiti svih solidnih serija.
Ako nisi gledao Detectorists obavezno probaj. Predivna serija.
![]()
Pored toga proberi ako nađeš šta u ovom nizu:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

😂😂Čovek se nalupetao za sve pare - kao da je prevodio sa engleskog na svemirski pa nazad. 😂🤣😂
Sad svi da počnu da gledaju Detectorists i BrainDead.Serija vredi, verujte shamanu.😁
Mnogima je promakla i premalo ljudi je gledalo kad je išla premijerno (ja gledao 😇) pa je zbog toga verovatno i otkazana 😔Ne znam kako mi je promakao “Rubikon”, ali serija je vrhunska.
Sve prevodi samo Halt and Catch Fire neće 😅Zato sam rešio da je prevedem ponovo, kako Bog zapoveda
Kad pričat ovo "Kolos" u glavi mi se pogrešno javilo da je to ova (koju su masovno napljuvali ljudi) :danas gledao Kolos
Odgledao sam je davno, a ima, čini mi se tri sezone. Mnogo je kume.🤣Sve prevodi samo Halt and Catch Fire neće 😅
4 sezone 😄Odgledao sam je davno, a ima, čini mi se tri sezone. Mnogo je kume.🤣
Katastrofalan. Videćeš posle par rečenica - deluje kao da je prevodilac imao napad kreativne epilepsije.Odakle si skinuo titlove? Kakav je ovaj?
Rubicon / Prijevodi Online . org
www.prijevodi-online.org
Mnogo je dublji IT lore nego sto su u seriji objasnili.It Welcome to Derry
![]()
Sve bolja kad odmiču epizode
Nisam imao predstavu da IT po knjizi ima tako zanimljiv lore
Logično.Javi ovde kad završiš.
@shamanNS Mr Davis se puštala negde na kablu, gledao sam prvu epizodu i bila mi je zanimljiva ali zaboravio posle da nastavim. Slična postavka kao Pluribus, čak je i lokacija tu negde, može se reći da je Vins malo kraduckao ovde.
Ako misliš na Better Call Saul, ne odustaj, videćeš jedan od najboljih prequel-a ikada.Pošto sam pre duže vremena gledao neke klipove iz serije "breaking bad" koji su bili na nemačkom jeziku, mislio sam da je serija na nemačkom i nisam hteo da gledam, i onda mi na FB počeli da iskaču klipovi iz serije i skontam da je na engleskom... Tako da sam odgledao seriju, film, i počeo da gledam onog advokata i smorio se posle 4 5 epizoda...
Ocena je katastrofa (5.6) a hteo sam da gledam. Gluma Davida Duhovnija je ocajna i u samom trejleru 😞Poceo Malice, obecava.Ako nista sako 6 epizoda,treba to ceniti!
Ne obazirem se.mnogo.na.ocene, zaplet serije je solidan kao.i egzekicija.Duhovni jeste na autopilotu,ali.i.kao takav ima sarma i talenta da nas posteno provoza kroz seriju.Ali.on i nije.glavni.baja.Ocena je katastrofa (5.6) a hteo sam da gledam. Gluma Davida Duhovnija je ocajna i u samom trejleru 😞
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari