To sam radio, meni ništa promijenilo nijeI što treba odraditi, to sam skroz zaboravio, ugasiti telefon, volume up + power dugme da se uđe u recovery mode i obrisati system cache. To sada uradih, vidjećemo...
To sam radio, meni ništa promijenilo nijeI što treba odraditi, to sam skroz zaboravio, ugasiti telefon, volume up + power dugme da se uđe u recovery mode i obrisati system cache. To sada uradih, vidjećemo...
Jel ide prvo HR pa clear cache ili obrnuto? Mora li da bude prikačen na pc kad se briše keš?I što treba odraditi, to sam skroz zaboravio, ugasiti telefon, volume up + power dugme da se uđe u recovery mode i obrisati system cache. To sada uradih, vidjećemo...
Prebacio sam csc na INS. Nema oktobarskog updatea
Broj ciklusa punjenja nigde ne nalazim
Zavisi gde je kupljen.Znam ali nije ga bilo na INS CSC-u. Samo na fabričkom. Uzgred, zna li neko koji je fabrički CSC kod ako je telefon legalno kupljen u Srbiji? Je l SEE?
Piše li ta informacija na kutiji? Nemam kutiju pri ruci a hteo bih da znam. Kad va nekad budem prodavao vratio bih ga na fabrički csc pošto nisam siguran važi li garancija ako je csc promenjen.Zavisi gde je kupljen.
TOP-A1
MSR-Yettel
TSR-mts
Telefoni koji nisu od operatera su EUX I EUY
Da li se prilikom instalacije kompletnog firmvera preko Odin programa menja i poslednji deo softvera?Pogledajte prilog 509788kad menjas csc ovo poslednje ostaje nepromenjeno i to je fabricki.
DaDa li se prilikom instalacije kompletnog firmvera preko Odin programa menja i poslednji deo softvera?
I meni je to nebitno. Prebacih na Tailand zbog updatea. Snimanhe razgovora mi ne svakako najvaznijePa evo kod mene ga ima na INS. Mislim, meni nebitno potpuno kao i update ako kasni mesec dana. Kome bitno, treba da drži csc koji mu odgovara. Meni svakako bitnija funkcija call rec. koju ins ima (nisam znao da ima i thl dok nisi ti pisao).
A zašto u međuvremenu puniš telefon? Zar nije relevantno, kad već gledaš sot, napuniš do 100% i koristiš do 10-15-20% i toje to?Bolje da sam ćutao oko baterije na S25U
Sa 9-10h prvih par dana na 6h 👌
5h je svirao YT na bluetooth, nekih 6h na 4G
Podešeno je da se puni do 90%A
A zašto u međuvremenu puniš telefon? Zar nije relevantno, kad već gledaš sot, napuniš do 100% i koristiš do 10-15-20% i toje to?
Nazalost nije, probao sam.
Mislio sam na sledece azuriranje ovo Oktobarsko pa kako god se zvalo nebitnoNema 8.1, Ima 8.5.![]()
Da li ti je stigao poklon? Ja sam aplicirao 25. septembra ali još uvek nije stiglo...Jel treba da stigne mail sa potvrdom ili je ovo dovoljno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari