Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Znam ali nije ga bilo na INS CSC-u. Samo na fabričkom. Uzgred, zna li neko koji je fabrički CSC kod ako je telefon legalno kupljen u Srbiji? Je l SEE?

Pa evo kod mene ga ima na INS. Mislim, meni nebitno potpuno kao i update ako kasni mesec dana. Kome bitno, treba da drži csc koji mu odgovara. Meni svakako bitnija funkcija call rec. koju ins ima (nisam znao da ima i thl dok nisi ti pisao).

Znam ali nije ga bilo na INS CSC-u. Samo na fabričkom. Uzgred, zna li neko koji je fabrički CSC kod ako je telefon legalno kupljen u Srbiji? Je l SEE?
Zavisi gde je kupljen.
TOP-A1
MSR-Yettel
TSR-mts
Telefoni koji nisu od operatera su EUX I EUY

Zavisi gde je kupljen.
TOP-A1
MSR-Yettel
TSR-mts
Telefoni koji nisu od operatera su EUX I EUY
Piše li ta informacija na kutiji? Nemam kutiju pri ruci a hteo bih da znam. Kad va nekad budem prodavao vratio bih ga na fabrički csc pošto nisam siguran važi li garancija ako je csc promenjen.

25136.jpgkad menjas csc ovo poslednje ostaje nepromenjeno i to je fabricki.

U mom slucaju da. Ne znam sta je kod tebe

Bolje da sam ćutao oko baterije na S25U
Sa 9-10h prvih par dana na 6h 👌
5h je svirao YT na bluetooth, nekih 6h na 4G

Prilozi

• Screenshot_20251020_235005_Device care.jpg
    Screenshot_20251020_235005_Device care.jpg
    73.3 KB · Pregleda: 83
Pa evo kod mene ga ima na INS. Mislim, meni nebitno potpuno kao i update ako kasni mesec dana. Kome bitno, treba da drži csc koji mu odgovara. Meni svakako bitnija funkcija call rec. koju ins ima (nisam znao da ima i thl dok nisi ti pisao).
I meni je to nebitno. Prebacih na Tailand zbog updatea. Snimanhe razgovora mi ne svakako najvaznije

A
Bolje da sam ćutao oko baterije na S25U
Sa 9-10h prvih par dana na 6h 👌
5h je svirao YT na bluetooth, nekih 6h na 4G
A zašto u međuvremenu puniš telefon? Zar nije relevantno, kad već gledaš sot, napuniš do 100% i koristiš do 10-15-20% i toje to?

A

A zašto u međuvremenu puniš telefon? Zar nije relevantno, kad već gledaš sot, napuniš do 100% i koristiš do 10-15-20% i toje to?
Podešeno je da se puni do 90%
Nema to veze dal ide sa 100%,90,80%
Imam dobar punjač u kolima i kad sednem u kola uvek dopunim, neću da razmišljam koliko sam bez punjača i dal će da mi se isprazni baterija ako je ostavim na 50-60%

Kad ce azuriranje na 8.1 zna li neko mozda mi Iole popravi ovu bateriju ?

Bilo već oktobarsko.

Prilozi

• Screenshot_20251022_093402_Settings.jpg
    Screenshot_20251022_093402_Settings.jpg
    76.6 KB · Pregleda: 50
Cudno, kod mene security i dalje na 1 septembru...

Nije čudno.
Oktobarski se dobija čim se promeni csc kod na THL(Tajland). Pročitaj par strana teme unazad.

Znam, ja mu kažem kako se dobija, a on bira da li će da menja ili ne...

Ma ne zurim nigde i ne menjam nista. Hvala za info

Dosta sporo mi S25U prebaci sa slabog wifi na 4G, npr krenem iz dvorišta kolima ka ulici i tu nikako da prebaci pa se desi da me izloguje iz nekih naloga, pa moram ponovo login.
Ima li neki fine tuning da brže prebacuje sa slabog wifi na 4G? Možda neki GoodLuck modul?

'Ajde i ja da se uclanim, prvi put u Samsung taboru.

S25 Edge za 580e, nisam mislio da ce Samsung imati drasticno bolji odnos ulozeno/dobijeno od ostalih proizvodjaca :D

Hteo sam S25, ali mi se Edge vise dopao, cena identicna..

Nazad
Vrh Dno