Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Naspram S23U sa WSD staklom ovaj na S25U radi savršeno brzo bez stakla (stiže)
Nikad bolji senzor nisam imao na telefonu.
Zna da zeza samo kad nešto gnjavim prst ili je baš hladno, duneš u prst i problem rešen
Plus face unlock se više koristi kad je hladno.
Možeš i da lupiš neki trusted device tipa sat i smart band ako imaš pa ti je otključan u blizini tog uređaja

Ja imam mali S25, radi savršeno otisak, definitivno ubedljivo najbolji od svih ispod ekrana koje sam imao do sad.. za klasu bolje od onih optičkih ili kako se već zovu

S25U отисак ради беспрекорно. Правио је проблеме са заштитним стаклом, то јест боље рећи скоро да није ни радио (2 различита стакла).
Од трена кад сам уклонио било какву заштиту са екрана ради перфектно а и приказ је фантастичан...

I na S25U i na S25 preko običnog zaštitnog "stakla" otključavanje otiskom prsta kod mene radi odlično .

Izgleda da zavisi i od marke obicnog stakla. Tako da mozda napisete ako nije protiv pravila foruma, koju marku obicnog stakla koristite i koja radi. Ja sam probao obicnim, nije radio otisak. Tj radio ali mnogo lose. Pa sam ubacio samsung original, i sa njim odlicno radi.

Šta se postiže vađenjem kartice? Može da se promeni sa karticom unutra normalno

Da, snima bez greške.
Ne znam da li će mi stizati apdejtovi. Ispratiću ovde u temi.

Da, to sam gore već napisao.
Jedino što sam primetio da je drugačije, više ne radi *#1234#
Ukucam, ništa se ne desi.

Ne menja se više CSC dok ga ti ne promeniš opet. Zauvek ostaje taj koji si stavio.

Samo se dobijaju te dve ili tri nove funkcije i ništa drugo se ne menja. Kome je neophodno snimanje ili caller ID vredi promeniti, osim toga nema svrhu

Da, to sam gore već napisao.
Jedino što sam primetio da je drugačije, više ne radi *#1234#
Ukucam, ništa se ne desi.
Meni taj kod radi. Csc kod promenjen u THL.
Ako je to ovo sa SS sto sam okačio?

Prilozi

• Screenshot_20251009_105159_DeviceKeystring.jpg
    Screenshot_20251009_105159_DeviceKeystring.jpg
    21.5 KB · Pregleda: 46
Jedino može da pravi problem ako kod ažuriranja povuče Tajlandski modem ili tako nešto, mada ne bi trebao.

Koji model imas(moj je mali/obicniS25)?
Ne verujem da ce uspeti, ali probaj ako vec nisi da ga restartujes.

Amortizer@, vec sam pisao da je na S24 Ultra posle promene CSC koda(THL) povukao avgustovsko azuriranje koje na "fabrickom" kodu nije imao.

Običan, security apdejt? Dok sam imao S23 na SEK (Ukrajinski kod), išli su isti apdejti kao u Srbiji

Da, obican. E sad, da li bih dobio i OneUi 8 ne znam, posto sam ga prodao i uzeo mali S25.

Običan, security apdejt? Dok sam imao S23 na SEK (Ukrajinski kod), išli su isti apdejti kao u Srbiji

Juče sam eksperimentisao sa S24FE (dakle Exynos) koji je fabrički EUY.
Od Call recorder CSC-ova dostupan je samo INS (Indija).

Po setovanju, telefon ne vidi apdejte koji su bili pending na EUY (April, Avgust). Oba sam instalirao tako što sam telefon vratio na EUY, i onda instalirao.

Pored Call recordera, Samsung gura i nekoliko aplikacija iz njihovog ekosistema koje kod nas nisu dostupne (Samsung Shop ako se ne varam i još par).

Te dodatne aplikacije zavise i od toga da li je kod za mobilnog operatera. Recimo kad kupiš kod nas telefon i Yetelu, dobiješ Deezer i Yetel aplikaciju predinstaliranu, jer je deo koda, ali sve to svakako može na uninstall i nema ih. Znam da je na ILO (izrael) kodu moguće snimanje, caller id i Spay čini mi se, ali nije dobijao update. SEK mi je bio pun pogodak, sve je radilo kako treba, šteta što ga više nema za 24 i 25

Nazad
Vrh Dno