streets_fan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2004
- Poena
- 645
Dobra ponudaU globaltelu ima ponuda, 10 dana 15GB za 1500 dinara. Pise da koristi cosmote mrezu. Summer paket.
Podesi APN na globaltel, nemoj da koristiš gprswap APN.Putujem sutra, taman imam vec globaltel karticu, aktiviracu ovaj paket pa javljam utiske.
COSMOTE What’s up - 13.50€ neograniceno 30 danaNa kraju izgleda da necu koristi. Problem sa 5ber karticom i redmi note 13, kad sam ugasio karticu u sim settings, nikako ne mogu da nateram telefon da je prepozna ponovo. Na mom telefonu uredno radi sve. Verovatno cu uzeti neki grcki sim kad odem tamo...
Nisi usamljen slučaj, ali meni uspeva da je uključim iz 5ber aplikacije na redmi note 11, i izgleda samo kroz app je treba isključivati.Postoji navodno neki android bug o kome je pisao esim.me za v1 svoje kartice, a na xda su rešavali ovako:Na kraju izgleda da necu koristi. Problem sa 5ber karticom i redmi note 13, kad sam ugasio karticu u sim settings, nikako ne mogu da nateram telefon da je prepozna ponovo. Na mom telefonu uredno radi sve. Verovatno cu uzeti neki grcki sim kad odem tamo...
Pa naravno da je to prvo što sam probao kad nije hteo da ponovo uključi sim karticu. Ovde pričamo o nemogućnosti uključivanja kartice, ne sim profilaJeste probali običan restart telefona?
Naravno, ali redmi note 13 ne reaguje i dalje. Na realme gt(6) samo izbacim sim tray i vratim, kartica normalno radi.Jeste probali običan restart telefona?
Kada sam skenirao eSIM na 9esim adapteru, u aplikaciji tako skeniranu karticu nisam mogao da aktiviram dok nisam restartovao telefon. Govorim o 9esim app a ne o podešavanjima kartica u samom telefonu. Kasnije sam tu karticu/adapter ubacivao u druge uređaje i radila je kako treba.
Gde kupiti? Jel imaju esim?COSMOTE What’s up - 13.50€ neograniceno 30 dana
Nemaju eSIM, mora uživo zbog registracije. Imas kod njih u prodavnicama i u Germanos prodavnicama. Ako ides na Halkidiki imas u Nea Moudania, a ako ides na prvi prst imas malo posle Lidla kod kružnog toka u Kassandri. Ne znam za ostale delove, nisam tamo kupovaoGde kupiti? Jel imaju esim?
Pre neku godinu je bilo i u germanos radnji u cosmos tržnom centru odmah ispod soluna.Nemaju eSIM, mora uživo zbog registracije. Imas kod njih u prodavnicama i u Germanos prodavnicama. Ako ides na Halkidiki imas u Nea Moudania, a ako ides na prvi prst imas malo posle Lidla kod kružnog toka u Kassandri. Ne znam za ostale delove, nisam tamo kupovao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari