Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ja da ne znam šta radim nekih 6h SoT je max na wifi većinom
Napolju GPS max 4h što je katastrofa moram imati powerbank

Druga slika je upaljena Wikiloc app zbog treka na planini, urnisanje baterije
Ako već imaš powerbank na raspolaganju čemu konstantno dopunjivanje baterije do 100%? Takođe ako koristiš telefon dok se puni to se takođe računa u SOT, bez da se troši baterija pa statistika onda nije merodavna.

Ako već imaš powerbank na raspolaganju čemu konstantno dopunjivanje baterije do 100%? Takođe ako koristiš telefon dok se puni to se takođe računa u SOT, bez da se troši baterija pa statistika onda nije merodavna.
Zato što mi stoji u rancu ni ne gledam šta radi
Plus toliko brzo curi da i treba na 100%
Na wifi je aj da kažeš ok
Mada koliko vidim na S25U ljudi imaju duplo SoT od mene na S23U

A zašto da ga ne dopumjava do 100%?
Ne razumem tu pomamu prekidanja punjenja pre nego što je baterija napunjena do maksimuma. Kao kad ne bih punio rezervoar na autu do maksimuma, nego eto želim čisto da češće svraćam na pumpe i točim po 10 litara

Ne razumem tu pomamu prekidanja punjenja pre nego što je baterija napunjena do maksimuma. Kao kad ne bih punio rezervoar na autu do maksimuma, nego eto želim čisto da češće svraćam na pumpe i točim po 10 litara
Nije dobro poređenje. Ti rezervoar puniš tečnošću do određene zapremine i neće se desiti nikakve promene ako ga napuniš do kraja. Sa druge strane kada se baterija telefona puni do kraja tu dolazi do promena koje dovode do degradiranja baterije i gubitka kapaciteta.

Druze na kog god proživljava da odes isto ces da doplacujes svake godine ako zelis da imas najnoviji i najbolji telefon,tako da nije to oroblem samsunga nego globalnog trzista.
Bar necu placati koliko placam ovde.

Mada ja bas ne patim od toga da imam najnoviji i najbolji telefon. Da je tako, saltao bih se svake godine na novi, a ja gledam da bar tri godine ne menjam.

To bi ti bilo pametnije, manje ti proporcionalno ukradu kad sipaš 10 litara, nego 50.

Ja da ne znam šta radim nekih 6h SoT je max na wifi većinom
Napolju GPS max 4h što je katastrofa moram imati powerbank

Druga slika je upaljena Wikiloc app zbog treka na planini, urnisanje baterije
I meni traje oko 3 sata sa Wikilocom a imam Samsung Galaxy s10e. Power bank je u rancu i puni se konstantno.

I meni traje oko 3 sata sa Wikilocom a imam Samsung Galaxy s10e. Power bank je u rancu i puni se konstantno.
Toliko je zahtevna app?
Meni od kad sam uzeo telefon urniše bateriju
Možda sam pre 2g mogao izvući 5h nisam siguran
Baš me zanima koliko bi uz Wikiloc izvukli neki što ovde u temi imaju SoT 8-9h na S23U ili na S25U?

Toliko je krš baterija na tom telefonu. Meni je bio testni telefon i nije se koristio puno, nije mogao dan da pregura bez jednog, dva dopunjavanja.

Toliko je zahtevna app?
Meni od kad sam uzeo telefon urniše bateriju
Možda sam pre 2g mogao izvući 5h nisam siguran
Baš me zanima koliko bi uz Wikiloc izvukli neki što ovde u temi imaju SoT 8-9h na S23U ili na S25U?
Mozes da iskljucis ekran u app i da se oslonis na voice navigation. Ali ja imam potrebu da non stop gledam u rutu jer sam offline cesto u zabitima a aplikacija u pro modu ( 1.200 dinara godisnja pretplata ) omogucava off line mape i oslonac samo na gps.

Mozes da iskljucis ekran u app i da se oslonis na voice navigation. Ali ja imam potrebu da non stop gledam u rutu jer sam offline cesto u zabitima a aplikacija u pro modu ( 1.200 dinara godisnja pretplata ) omogucava off line mape i oslonac samo na gps.
Imam i ja premium, koristim isto offline bez signala često u 3 PM 😂
Gde poznajem teren ponekad samo bacim pogled

Kakav vam je sot na s23 ultra? Imam neku ok ponudu pa razmišljam šta da radim... Na šta da obratim pažnju, pošto je polovan?

Kakav vam je sot na s23 ultra? Imam neku ok ponudu pa razmišljam šta da radim... Na šta da obratim pažnju, pošto je polovan?
Sve ti je to individualno. Neko prijavljuje da ima 3 SoT, a opet neko prijavljuje 7. Zavisi kako i gde koristiš telefon, koje aplikacije i kakav ti je signal na lokaciji kojoj se koristi. Dok ne probaš nećeš znati. Generalno su posle prelaska na novi android popravili situaciju što se tiče baterija od onog haosa koji je bio na proleće. Kakav je moj utisak.

Trebalo bi da bude bolja nego na s21fe, jedva izvučem 4h sot. Standardna upotreba, bez igrica, signal je ok. Ako može da se izvuče 5-6h ja sam zadovoljan.

Jel ima nekih 45W 10000mAh power bank kod nas da se uzme?
Imam neki 10000 od 18w ono je katastrofa sporo
Ako ima tema negde na benchu moze link
Na Aliju sam pre dve godine uzeo za 18 USD power banc od 30 000 mAh, brzina punjenja 100 w i odličan je. Sad takvog istog na Aliju nema, ovaj moj je imao oznaku AAA 3c global electronic store

Da se prijavim, uzao sam s23 ultra. 😀

Još uvek je na 6.1 i android 14, pretpostavljam da je ok da uradim update? Mada na s21fe nisam video da je nesto mnogo bolje.

Drugo pitanje, senzor otiska prsta nesto loše radi, pretpostavljam da je zbog folije na ekranu?

Neka preporuka? Dobio sam i neko staklo uz njega, samo nisam siguran da cu znati lepo da ga zalepim. Ili da stavim one hidrogel folije? Odnecu kod drugara u servis, pa cu videti sta on ima

Neka preporuka? Dobio sam i neko staklo uz njega, samo nisam siguran da cu znati lepo da ga zalepim. Ili da stavim one hidrogel folije? Odnecu kod drugara u servis, pa cu videti sta on ima
Stavi obicnu neku foliju, svakako ce svaka da ti se odlepi zbog zakrivljenog stakla ako koristis masku, uvek se ivice malo odlepe.

Folija može da zaštiti ekran samo od ogrebotina. Zato ako stavljate neku zaštitu, samo kvalitetno staklo. Inače, imao sam tu hideogel foliju stavljenu u ovlašćenom servisu i posle kratkog vremena pojavila se fleka u delu gde je senzor otiska koja se videla na beloj pozadini. Druga stvar, nervirao me je osećaj pod prstima. Zbog ta dva razloga brzo sam je odlepio. Od tada bez ikakve zaštite skoro dve godine i nema ni tačkice na ekranu.

Imam Whitestone dome staklo od prvog dana bukvalno, skoro 2g, nema nikakve razlike između stakla od telefona i ovog.
Postoje i slični kinezi
E sad uspeo sam na ivici da ga razbijem malo to ne do mene već.
Telefon mi je ispao 1000x, Nillkin Frosted shield magnetic pro je tenk futrola iako ne deluje kao armor case

Stavi obicnu neku foliju, svakako ce svaka da ti se odlepi zbog zakrivljenog stakla ako koristis masku, uvek se ivice malo odlepe.
Ja imam hidrogel foliju sa ali ekspresa, stavljena posle prošlogodišnjeg letovanja i stoji neumorno već deseti mesec u Nillkin Frosted. Nikada se nije odlepila, zameniću je posle letovanja. Deset puta je bolja od one u ovlašcenom, stavlja se nenormalno lako, svako ko ima osnovnu motoriku može da je zalepi a svakako dobiješ 4 komada za 2$ pa ima mesta i za greške.

I just found this on AliExpress:
€2.31 | 4Pcs Hydrogel Film For Samsung Galaxy S23 S20 S21 S22 S24 Plus Ultra FE Note 20 9 10 Plus A52S A53 A51 A50 A21S Screen Protector

Vrh Dno