Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Hmm, po ovome sto pises verovatno je banka problem, bar se meni tako cini. Imao sam i ja xyz otkazanih posiljki, kroz par dana sklone rezervaciju sredstva i to je to, srecom nikada problemi kao sto se opisuju ovde. Yettel banka je u pitanju.

Imao sam i ja nešto slično.
Novac je bio zarobljen u banci PŠ skoro godinu dana, a mislim da je bio baš od ananasove otkazane porudžbine (pošto je u opisu transakcije stojalo blanko). Obraćao sam se banci mesecima, nisu razumeli.
i na kraju, kad sam poslao prigovor NBS, novac je vraćen.
Posle toga, imao sam opet sa ananasom duplu rezervaciju za jednu porudžbinu. Posle su jednu rezervaciju proknjižili, ali druga je stajala više meseci. Ovaj put su odmah reagovali i poništili tu drugu rezervaciju (spomenuo sam im prijavu NBS)).
Da ne bude sa samo pljujem po ananasu, imao sam puno pozitivnog iskustva sa njima, ali kad se desi neki problem, jednostavno ponište sve dobro što je bilo. I to na sitnicama. Zarobe ti novac i ne vraćaju.
Ima tu dosta krivice i do banke, možda sa drugim bankama nema tih problema.
Baš danas sam poslao banci još jedan prigovor imam tri transakcije kojima u opisu stoji"credit rezervation" iz aprila ove godine. Ovaj put mislim da su transakcije sa aliexpressa, koje sam otkazao.
Bio sam platio IPS placanjem i nije mi bio rezervisan novac, posle otkazali i nisam dobio novac nazad. Podrska mi je rekla da je refundirano, moja banka i NBS su mi rekli da ne postoji refundacija, tako da je u mom slucaju problem sa ananasom

Hmm, po ovome sto pises verovatno je banka problem, bar se meni tako cini. Imao sam i ja xyz otkazanih posiljki, kroz par dana sklone rezervaciju sredstva i to je to, srecom nikada problemi kao sto se opisuju ovde. Yettel banka je u pitanju.
Problem kreće od prodavca, ne urade dobro otkazivanje porudžbine, a onda banka umesto da ispegla to, tj otkaže posle izvesnog vremena, Poštanska štedionica neće to da uradi. Stekao sam utisak da više poštuju prodavce, nego svoje klijente, jer bez njihove potvrde neće da otkažu rezervisana sredstva.
Dok sam bio u mts banci, hiljade narudžbina i nijedan problem nisam imao.
Ali PŠ kupila mts i svakih par meseci vidim nerealizovane transakcije starije od mesec dana.

Poručena klima. Plaćeno i slanje 1780.
Prošli svi rokovi, već nedelju dana piše SPAKOVANO.

Ananas se vadi na CityExpress.

U suštini, VAMA sam platio robu, VAMA sam platio slanje, City je VAŠ izbor, ne moj....

Šta da im radim.....

I da, PRVA PORUDŽBINA, oduvek sam bio skeptičan ka njima, i ovako prođem....

Šta raditi? Sedeti i čekati?

Pa ukoliko nije "o glavu", sačekaj. Ako si platio ispod cene, iskoristio pride i neki vaučer, ako je best buy. Ako nije i imaš za sličan iznos na drugom mestu, ti otkazuj.
Zna se šta se radi ako imaš šta... ako ne, je8iga, guraš kontejnere. ;)

Nije bilo vaučera, tu je bila najpovoljnija, (bilo na još jednom mestu za iste novce, ali BiH morao da skoknem do BGa (što ne bi bilo mnogo skuplje od ove dostave, oko 2500, iz PO sam, ali računam, izgubio bih popodne....) .....sad izgubih 10 dana, a što je najgore, sad im je jeftinija za još 1200 dinara..... 😂😂😂

Onda razmisli i o otkazivanju i ponovnom naručivanju (posebno ako je sad jeftinija) + ako možeš iskoristi i vaučer a5000 (ako je preko 35.000) ili a4000 (ako je preko 30.000), naravno ako budu aktivni. Nije mala ušteda, znači.

Razmišljao sam, nestala je opcija o otkazivanju, mogu samo da ne preuzmem, ALI, plašim se problema sa refundacijom, platio sam intezinim karticom na rate, vidim da ljudi imaju problema...... Mada, kada BiH ubo 5000, i još je 1200 jeftinija, možda bi i vredelo smaranja......

U ponedeljak ( juce ) kupljene gume, danas vec isporucene, besplatna dostava.
pisao 26-30jun kad stigose odmah.
Svaka cast, malo je reci da su me uhvatili sto se kaze "spustenih gaca" :) al sreca cale bio kuci pa preuzeo.
Spark.

Meni stigao hard disk naručen prošlog utorka uveče danas. Nego su mi uz njega iz frog.rs poslali fiskalni račun zapakovan, pa jel sada to garancija, ili ovaj račun na sajtu ananasa?

Meni stigao hard disk naručen prošlog utorka uveče danas. Nego su mi uz njega iz frog.rs poslali fiskalni račun zapakovan, pa jel sada to garancija, ili ovaj račun na sajtu ananasa?
Skoro da nije ni bitan taj racun, ako se i desi nesto sve zavrsavas sa ananasom, pokreces proces povracaja (dugme vrati proizbod)i pises razlog, nemas gotovo nista sa frogom.

Da li je neko kojim slučajem ispratio kakva je dinamika nabavke guma tokom sezone?
U smislu da li je to što nabave jednom sve ili se dopunjuje lager ili nema pravila?

Podrška na Ananasu očekivano nema te informacije, a ne znam način kako da kontaktiram direktno prodavce.

Stigla klima.
Poručena i plaćena 11.06.
Danas 25.06.

Tačno 14 dana/dve nedelje

Da li je neko kojim slučajem ispratio kakva je dinamika nabavke guma tokom sezone?
U smislu da li je to što nabave jednom sve ili se dopunjuje lager ili nema pravila?

Podrška na Ananasu očekivano nema te informacije, a ne znam način kako da kontaktiram direktno prodavce.
Meni ove sto su stigle je DOT 0725. Nexen letnje

"
Samo danas, u toku je i igra "Obrni, okreni" – točak sreće koji ti može doneti vaučer od 500 do čak 10.000 RSD!

Zato – pravo na sajt, zavrti točak i iskoristi svoju šansu! "

A na sajtu nigde tocka ni vaucera!

Nije kao da sam mislio da cu da izvucem bilo sta sem 500din ali tose nisam nado 😆

Neki link nisam ni našao, samo mi izašao pop up da obrnem točak kad sam ušao na sajt.

U incognitu ga ima ali ne radi :)
Cestitaju da sam dobio na e-mail a na e-mail ne dobijam nista...

Meni ne izlazi nigde taj točak. Ni na aplikaciji ni preko pretraživača

/edit Cak ni na incognito nema. Tek na Chrome me izašlo (incognito, i to bez da se logujem)

Dakle, probajte Chrome incognito, izaci ce (mozda cete morati da kliknete na "Prijavi se" ali bez da ae logujete). Ako imate vise mejlova, mozete vise puta, slobodno isti broj koristite

Poslednja izmena:
krajnje je vreme da se stane na put ovim prevarnim radnjama iz ananasovog marketing tima. nikada vise laznih reklamnih ponuda nego sto je bas domaci ananas pisao i slao. svaki neki kod, akcija, radnja je ispala prevara 1/1. steta sto nemamo ekvivalent better business bureau-u da se u dva klika prijave ove bas ponizavajuce, za kupca, lazne ponude.
ovakve reklamne dez-informacije ne postoje nigde osim na srpskom domacem ananasu. ako neko posalje reklamu i vaucer to radi. ovde ne. dobijes email sa kodom, probas da ukucas posle 30ak minuta izbaci poruku da je istekao. da li ti ljudi imaju uopste neka moralna i eticka nacela.
sada "kolo srece" nema. posalju poruku u 16 i nesto nema kola srece. iaspadnes budala sto se uopste ulogujes. u stvari sto uopste i pomislis da posetis sajt jer iz iskustva znas da je prevara. sve sto rade je suprotno stvaranju pozitivne atmosfere izmedju kupca i prodavca. kada ti stigne mail sa ponudama pomislim "ma sigurno"...

Prodavac jeste Spark, ali je problem u kurirskoj, Weiss, preko 10 dana je stojalo SPAKOVANO znači čekali su ih da pokupe.

U međuvremenu sam rešio rizik, jedan štampač, isto Spark, ali post ekspres, stiglo posle 2 dana.

Nekad bese 500/4000,a sad ga odvalise 500/6000
Nekad je bilo 500/1500! i 2500 na 4000 kad su krenuli. Ne bi verovao koliko je malo ljudi to tad znalo, a koliko me sad salecu na svakom koraku na poslu sa pitanjima da li ima nesto 500/4000 i slicno. marketing im je odlican izgleda...

"
Samo danas, u toku je i igra "Obrni, okreni" – točak sreće koji ti može doneti vaučer od 500 do čak 10.000 RSD!

Zato – pravo na sajt, zavrti točak i iskoristi svoju šansu! "

A na sajtu nigde tocka ni vaucera!

Nije kao da sam mislio da cu da izvucem bilo sta sem 500din ali tose nisam nado 😆
Bukvalno se kod mene ceo dan nije pojavio nikakav tocak. Kolega je izvukao jutors 1000 na 6000 ili 7000 zaboravih, znam da je iskoristio za neki blutut zvucnik sto je na "akciji"

Stiglo mi tri e-maila od danas sve isti kod :)
Ali izgleda sve manje i manje kupovina imaju jedino ako im se ne pecaju na ove tkzv. popuste/akcije ovi novi korisnici koji nisu upoznati sa njihovim poslovanjem i ostalim linkovima gde navodno na Ananasu stavljaju 40% popusta dok na drugom sajtu cak mozete da nadjete do nekih 500dinara jeftinije isti artikal bez IKAKAVOG popusta pa se malo narod varaka na to "bar je dzabe postarina" :D mislim krecem od samog sebe...(i ako na kraju castim kurira za kafu, upamtio je mesto u koji cosak treba da mi ostavi postarinu koju sam plato preko CC)

Moze da se neko uloguje na ananas?
Nece ni na jednom profilu da mi se uloguje stalno govori da mi je lozinka ili mail netacan, imam 5 profila
Ima neko ovaj problem?

Moze da se neko uloguje na ananas?
Nece ni na jednom profilu da mi se uloguje stalno govori da mi je lozinka ili mail netacan, imam 5 profila
Ima neko ovaj problem?
Meni sinoć javljao istu grešku, sad prošao iz prve.

Vrh Dno