ja sam isto prijavio trzisnoj i cekam da mi vrate novac, doduse ovo je za refundaciju otkazane porudzbine pre koji mesec. ako mi ne pomogne trzisna onda cu da ih tuzim.
Imao sam i ja nešto slično.
Novac je bio zarobljen u banci PŠ skoro godinu dana, a mislim da je bio baš od ananasove otkazane porudžbine (pošto je u opisu transakcije stojalo blanko). Obraćao sam se banci mesecima, nisu razumeli.
i na kraju, kad sam poslao prigovor NBS, novac je vraćen.
Posle toga, imao sam opet sa ananasom duplu rezervaciju za jednu porudžbinu. Posle su jednu rezervaciju proknjižili, ali druga je stajala više meseci. Ovaj put su odmah reagovali i poništili tu drugu rezervaciju (spomenuo sam im prijavu NBS)).
Da ne bude sa samo pljujem po ananasu, imao sam puno pozitivnog iskustva sa njima, ali kad se desi neki problem, jednostavno ponište sve dobro što je bilo. I to na sitnicama. Zarobe ti novac i ne vraćaju.
Ima tu dosta krivice i do banke, možda sa drugim bankama nema tih problema.
Baš danas sam poslao banci još jedan prigovor imam tri transakcije kojima u opisu stoji"credit rezervation" iz aprila ove godine. Ovaj put mislim da su transakcije sa aliexpressa, koje sam otkazao.