гнд
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.03.2016
- Poena
- 115
У међувремену прешао на мекани adizero evo sl.Мучи ли се неко са супинацијом при ходању и трчању, а онда и рецимо болом код пете метатарзалне кости? Ту се негде и ослањам при спуштању ноге.
Мењао сам и патике, тренутне су adidas solarboost 4, лепо су се показале, али ево га опет бол се враћа. Физио, струје, прође довољно да могу да ходам без болова, али трчање тешко иде. Једино улошке нисам пробао, то ми је неко од њих препоручио.
Последњи пут ме заболело већ после пар км, што се никада није десило, обично крене бол једно 2 дана после, већ трећег не могу да се ослоним на тај део мало изнад пете.
Доста ствари има по нету, највише је фокус на прелом кости и на лечење, и патике које су томе намењене.
Шта мислите, који тип патике је добар, на различита мишљења наилазим. Логика ми каже да је мекши и дебљи ђон решење, али и то има противнике.
Нагињем ка novablast 5.
За сада, после неких 50ак км, у опрезним малим дистанцама, све како треба да куцнем у неко дрво, бол скроз нестао.
Верујем да је помогао и фокус на правилнијем трчању и јачању доњег дела тела у теретани. Плус можда и два месеца колагена.
Иначе, много забавна патика, једва чекам да вратим мало кондицију па да појачам темпо, чим се убрзам осећа се патика потпуно.