0113715986 na ovaj broj sam zvala par puta, oni pošalju sms dan pre isporuke bar je meni tako uvek bilo@miljell
Da li znate mozda njihov pouzdan kontakt telefon?
Iz Nisa sam, proslog puta pozvali su me tog dana kada su dostavljali, dan nakon preuzimanja posiljke, zato mi je cudno sto jos uvek ne stize.
Hvala najlepse, pozvacu da vidim sta se desava0113715986 na ovaj broj sam zvala par puta, oni pošalju sms dan pre isporuke bar je meni tako uvek bilo
Ja sam čekao 10 dana na dostavu, i kad su me konacno zvali iz Gerbštagod, samo sam im rekao da vrate pošiljku. Prilično su spori za dostavuNi meni se ne javljaju na telefon i nema odgovora na mejlu.
Elem, narucila sam proizvod, pise da je posiljalac Ananas Direkt i da je paket preuzela kurirska sluzba Gebruder Weiss 08.05.
Ali jos mi paket ne stize.
Kako i gde mogu saznati nesto o dostavi nakon preuzimanja od strane kurirske sluzbe?
Au, pa nema ni 2 godine. Jesi potego garanciju?Krepao mi onaj plavi Samsung usisivač što smo masovno onomad uzimali...
Proslog puta su dostavili za dva dana, sada zaista ne znam sta se desava, pise da su preuzeli paket. Svakako cu ih zvati sutra prepodne da vidim o cemu se radi.Ja sam čekao 10 dana na dostavu, i kad su me konacno zvali iz Gerbštagod, samo sam im rekao da vrate pošiljku. Prilično su spori za dostavu
Dok je uredjaj pod garancijom trebalo bi da kontaktiras prvo prodavca, nakon isteka garancije obracas se direktno servisu.Jos je koristen na selu, gde se usisa max 3 puta mesecno... Nisam jos potezao garanciju, danas ga tek doneo u grad... Pokusacu da zaobidjem Ananas da idem direktno kod ovlastenog.
Možeš li mi reći o kom usisivaču je reč, pošto sam skoro uzeo neki plavi Samsung preko ananasaJos je koristen na selu, gde se usisa max 3 puta mesecno... Nisam jos potezao garanciju, danas ga tek doneo u grad... Pokusacu da zaobidjem Ananas da idem direktno kod ovlastenog.
Ja od njih čekam klimu od početka meseca. Klima bila sa vaučerom od 5k pa zato i čekam a bila je i pod ABRZO. U statusu piše da su preuzeli i da je dostava trebala da bude oko 6 maja.Proslog puta su dostavili za dva dana, sada zaista ne znam sta se desava, pise da su preuzeli paket. Svakako cu ih zvati sutra prepodne da vidim o cemu se radi.
Možeš li mi reći o kom usisivaču je reč, pošto sam skoro uzeo neki plavi Samsung preko ananasa
Takođe zna li neko kako u praksi ide to oko reklamacije? Mislim ja sam taj usisivač uzeo preko ananasa, ali imam prodavnicu iz koje sam uzeo bukvalno u komšiluku kod mene, pa u slučaju da nešto zatreba da li moram da šaljem ananasu pa oni njima, ili mogu direkt do prodavnice?
Hvala puno na podeljenoj informaciji, Ananas mi je odgovorio u toku dana na mejl i da ce videti sta se desava sa paketom, tako da cu sacekati pre nego sto krenem da zovem kur.sluzbu.Ja od njih čekam klimu od početka meseca. Klima bila sa vaučerom od 5k pa zato i čekam a bila je i pod ABRZO. U statusu piše da su preuzeli i da je dostava trebala da bude oko 6 maja.
Tek malopre sam dobio sms od njih da će dostaviti sutra i to nakom pisanja maila ananasu (preključe) na koji mi odgovorili danas ujutro. Mislim ni drugi nisu mnogo brži ali ovo je trebalo da bude Abrzo što nije.
Pisao Ananasu jutros, odmah se javili, dali nalog kuriru da pokupi i nosi u Promobi.Krepao mi onaj plavi Samsung usisivač što smo masovno onomad uzimali...
Ne može.Jel postoji mogucnost da se sazna kod za pracenje cityja,na ananasu pise preuzeto i dalje nikakvih informacija,city ubedljivo najgore smece od kurirske sluzbe u srbiji.
Ja sam reklamirao Ausu miš koji je radio nekih 1.5 god. i oni su poslali kurira, kurir je preuzeo i odneo na servis. Pre toga sam probao da kontktiram direkt Asus, ali su mi oni rekli da reklamiram kod prodavca. Pošto servis nije bio moguć, niti su imali zamenski da mi daju, rekli su da će mi vratiti novac. Ja sam ga platio 1500 dinara tada preko vaučera, a sada je na sajtu cena bila 5700. Oni su mi vratili novac i za razliku mi dali vaučer (od 1500 do 5700). Ja sam vaučer iskoristio da kupim akumulatorTakođe zna li neko kako u praksi ide to oko reklamacije? Mislim ja sam taj usisivač uzeo preko ananasa, ali imam prodavnicu iz koje sam uzeo bukvalno u komšiluku kod mene, pa u slučaju da nešto zatreba da li moram da šaljem ananasu pa oni njima, ili mogu direkt do prodavnice?
Ne, ali barem Ananas šalje mejl na dan isporuke, tako da imaš vrv par sati da se organizuješ.Jel postoji mogucnost da se sazna kod za pracenje cityja,na ananasu pise preuzeto i dalje nikakvih informacija,city ubedljivo najgore smece od kurirske sluzbe u srbiji.
Ne, ali barem Ananas šalje mejl na dan isporuke, tako da imaš vrv par sati da se organizuješ.
Za poslednju isporuku, City preuzeo u ponedeljak, očekivao sam paket u utorak (nije stigao), u sredu mi je Ananas pustio mejl ujutru da paket stiže i dostavio je City tokom dana.
Da, ***, ja sam u Bg pa je vrv drugačije.Stigao mejl juce ali cityja nema,ma sa njima mi je uvek natezanje,u kv ih nema pa voze iz cacka,pa verovatno kad vide kv nije im dobro,najeftiniji su pa zato imaju prodju inace usluga smece,jednom sam tv cekao 3 nedelje a bio kod njih u magacinu,kad vidim city kombi zapalio bih ga🤣
To je verovatno do radnika kod vas, kod mene je City po svemu najbolji dostavljač. Doduše sad su svi dosta prebukirani jer realno internet prodaja je kod nas doživela veliki rast u poslednjih par godina pa tako i prebukiranost kurirskih službi posebno posle TEMUa.Stigao mejl juce ali cityja nema,ma sa njima mi je uvek natezanje,u kv ih nema pa voze iz cacka,pa verovatno kad vide kv nije im dobro,najeftiniji su pa zato imaju prodju inace usluga smece,jednom sam tv cekao 3 nedelje a bio kod njih u magacinu,kad vidim city kombi zapalio bih ga🤣
Takođe najbolje iskustvo sa city, uvek sve u roku i bez ikakvih problema, sve zavisi verovatno do vozačaTo je verovatno do radnika kod vas, kod mene je City po svemu najbolji dostavljač. Doduše sad su svi dosta prebukirani jer realno internet prodaja je kod nas doživela veliki rast u poslednjih par godina pa tako i prebukiranost kurirskih službi posebno posle TEMUa.
Primera radi postexpres mi je poslednja dva puta dostavljao po principu "danas za prekosutra" iako je plaćeno kao "danas za sutra"
Pa kako kad, ako vozi city uglavnom stigne za dan ili dva, a ako pošalju Aksom onda mi se dešavalo da prodje i vise od 5 dana a kao a brzo je, Aks mi je najgore iskustvo haosTakodje nemam primedbe na City. Sve to uglavnom zavisi od vozača.
Inače, da li je i vama na sve abrzo proizvode vreme dostave povećano sa 1-2 na 2-5 radnih dana?
Pošalji par maila Ananasu i City centrali pa se možda i uozbilje. City kod mene tera sve iz Niša u okolini od 50km a ja sam na 30km od Niša. Svaki dan City kombi prolazi pored moje radnje i tu blizu i staje da raspodeli pakete i skoro uvek je to između 10 i 11 prepodne. Msm Kraljevo nije mali grad i baš me čudi da nemaju svakodnevnu trasu.Pa to je to,mrzi ih iz cacka da teraju za kraljevo,ali brate onda nemoj ni da prihvatas i cao,van svake pameti mi je da se salje kurirskom sluzbom koja nema u tom gradu.
Meni je uvek stizalo dan kasnije, neveznao koja kurirska služba. Ali poenta je da su povećali dane dostave na samom sajtu, sa 1-2 n 2-5, faktički abrzo je standardna dostava sadPa kako kad, ako vozi city uglavnom stigne za dan ili dva, a ako pošalju Aksom onda mi se dešavalo da prodje i vise od 5 dana a kao a brzo je, Aks mi je najgore iskustvo haos
Ma jesam brate sve probao,i juce sam zvao ananas,izgleda da samo jednom nedeljno voze za kv 🤣Pošalji par maila Ananasu i City centrali pa se možda i uozbilje. City kod mene tera sve iz Niša u okolini od 50km a ja sam na 30km od Niša. Svaki dan City kombi prolazi pored moje radnje i tu blizu i staje da raspodeli pakete i skoro uvek je to između 10 i 11 prepodne. Msm Kraljevo nije mali grad i baš me čudi da nemaju svakodnevnu trasu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari