Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Ček, ček, to je interesantno. EON je ostao deo United media, dakle nije prodat vlasnicima yettela, a ipak dobija Arene? Šta će uopšte United mediji samo EON platforma bez SBBa? A možda sam sve krivo shvatio.
Da li će samo Arene preći na EON ili još neke MTS televizije? Kod ćaleta moram nekako zaključati Informer tv, inače neće biti dobro 😄

ovo nije tema za poslovne politike provajdera, raskidanje ugovora, pretpostavke šta će biti itd
piše u nazivu za šta je tema

Ček, ček, to je interesantno. EON je ostao deo United media, dakle nije prodat vlasnicima yettela, a ipak dobija Arene? Šta će uopšte United mediji samo EON platforma bez SBBa? A možda sam sve krivo shvatio.
Da li će samo Arene preći na EON ili još neke MTS televizije? Kod ćaleta moram nekako zaključati Informer tv, inače neće biti dobro 😄
Pa imaju EON platformu zbog tržišta gde nastavljaju poslovanje (Hrvatska, Slovenija, Bugarska, Grčka...)

EON nije provajder, EON je softverska platforma.
U Srbiji je provajder sbb koji koristi eon platformu. Tako da ne može da "dođe" na eon ništa, može samo na sbb koji je sada u vlasništvu vlasnika yettel-a

A sta se desava sa Eon i Sk u Sloveniji i Hrvatskoj? Bas sam malo pretrazio i nigde nisam nasao vest o tome, naprotiv, nasao sam da gase Arene kod njih

Danas su puštene arene, i preko eona.
Sad ima i arene, superstar kanali, itd.

Tu su. Na pozicijama 31, 32 i 33.

Jutros bile arene uz EON koji imam od Total TV ali sad da pustim i gledam Partizan kad ono nema ni jedna arena

Prilozi

• 20250403_201724.jpg
    20250403_201724.jpg
    293.3 KB · Pregleda: 47
Yugokoral i VladaR76 misle na Eon od Total TV naloga, do zabune dolazi očigledno. O tome se radi MrCojko...

Ja samo kažem u vezi Arena da su nestale, a jutros sam ih imao. Imam samo eurosport 1,2 i Fast&Fun Box HD od sportskih kanala

Telemach ba nalog gde je do sada bio geoblock na UG kanalima sada radi normalno na Supernova internetu.

Total tv EON nalozi su i do sada radili na mts/Supernova internetu.
Ostali EON/SBB/Telemach nisu osim EON van mreze.

Juče je bilo blokirano preko EON aplikacije gledanje N1 i NovaS na mts mreži. Sada to više nije.

@Nenad_85 Slika je bolja na DVB-C muxu (= coax signal) nego na stream-u a kad gledaš stream svejedno je ( = isti je stream) i na aplikaciji na Eon boxevima i Eon SmartTV aplikacije za druge uređaje kvalitet je identičan.

Eon box modeli koji imaju i koriste DVB-C tuner za live verziju TV kanala puštaju coax signal a čim kreneš sa premotavanjem u nazad prebacuje se na stream verziju tog kanala.

@Nenad_85 Slika je bolja na DVB-C muxu (= coax signal) nego na stream-u a kad gledaš stream svejedno je ( = isti je stream) i na aplikaciji na Eon boxevima i Eon SmartTV aplikacije za druge uređaje kvalitet je identičan.

Eon box modeli koji imaju i koriste DVB-C tuner za live verziju TV kanala puštaju coax signal a čim kreneš sa premotavanjem u nazad prebacuje se na stream verziju tog kanala.
Pa uglavnom cu gledati arene pa zato pitam da li mi je bolje preko boksa ili aplikacije

Dobio si odgovor koji važi za sve kanale (osim za retke momente gde je kanal u SD varijanti na DVB-C a HD u stream varijanti)
I kao što rekoh nisu svi modeli Eon boxa isti.
A ti nisu naveo podatke ni koji su box koristiš niti da li si "u mreži" ili "van mreže" Eon korisnik, ako u mreži ga li su na coax ili na SBB optici...

Dobio si odgovor koji važi za sve kanale (osim za retke momente gde je kanal u SD varijanti na DVB-C a HD u stream varijanti)
I kao što rekoh nisu svi modeli Eon boxa isti.
A ti nisu naveo podatke ni koji su box koristiš niti da li si "u mreži" ili "van mreže" Eon korisnik, ako u mreži ga li su na coax ili na SBB optici...
U mrezi ,koaks

Hvala,probacu na tv apikaciju da vidim da li moze da me zadovolji da nemam ovde po sobi kablobe jel mi je tv smart

Vrh Dno