Dakle zaista neznam sta da kazem tj napisem prvi Globaltel broj kupljen na kiosku,pre Februara i isticanja za registraciju...ono moze i sada ali koliko sam shvatio,samo mogu dase nazovu Mup Vatrogasci itd i Call Centar dobije se prostor od 30 dana da se registruje broj.I to sam odradio preko sajta registrovao broj,radi sve bez problema.E drugi Globaltel broj sam dobio postom,jer sam hteo da od Yettela dobijem popust 50% a ako ne daju predjem i kraj.Ovamo sam dobio popust tako da sada imam 2 Globaltel SIM kartice,jednu registovanu drugu ne.Kad pokusam da registrujem ovu novu dobijem PIN kod ulogujem se na sajt,stikliram polje za obradu podataka i kliknen misem na bese Nastavi sa registracijom,sajt jednostavno nece...tu na tom polju mis promeni oblik u neki mali krug sa malo crvene boje i nece i nikako,evo 2 dana se mucim sa tim.Kad okrenem *100# bese nema ni onog bonusa dobrodoslice.Kad pokusam da okrenem Call Centar nece,izbaci me odmah?Zvao sam ih sa mog 067 broja kazu,na sajtu pokusajte ponovo ili u najblizoj poslovnici.Pisao podrsci na email i dalje tvrde radi a opet nece.Mislio sam da taj broj dam majci,jer ja vec imam 1an 067 i 1an 062 a iskreno da se cimam do Topole samo zarad toga ne mogu a i zasto bih kad vec treba da moze putem sajta.Moj 067 sam registrovao putem saja,i ajde sad sta da radim ima li ko kakvu ideju zasto to sad odjednom nece?Evo i slike dokle stignem,dalje nece nikako
Pogledajte prilog 484693