Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

... lepo pise minuti u MTS mrezi?

covece pise lepo u mts mrezi e sad dal su oni konfuzni ili ja ne razumem, al dobro sad asm pogledao tako pise i za omoriku, nisu morali da kazu u mts mrezi al ok

Da li vazi i dalje ona akcija za Yettel sve M besplatno par meseci ako se prebaci zarada u Yettel banku za nove korisnike ili je to proslo?

Citao sam postove od ranije vidim ima finta da se covek prebaci na prepaid da bi mu nudili 50% popusta ali da li to nude i u varijanti kad je ugovor vec istekao? Ja sam na postpaidu al je ugovor davno istekao.

Nude to svima koji su na pripejdu, nebitno kako si došao, da li sa postpejda, ili iz druge mreže. Mislim da nude i ako kupiš novu pripejd karticu. Što se tiče postpejda, svakako ugovorna obaveza mora da istekne pre prelaska. Postoji, doduše, otkazni rok u tom slučaju, ali lično ne znam detalje, tj. koliko se trenutno tačno čeka za prelazak.

Citao sam postove od ranije vidim ima finta da se covek prebaci na prepaid da bi mu nudili 50% popusta ali da li to nude i u varijanti kad je ugovor vec istekao? Ja sam na postpaidu al je ugovor davno istekao.
Nude, ali je brža opcija traziti prenos broja kod drugog operatera pa da te oni nazovu i ponude 50% na sve tarife, ovako kad se prebacis na prepaid cekanje je nekad i vise od mesec dana da bi dobio ponudu 50% popusta prelaska na postpaid

… nemoj da im plaćaš više van UO, ukoliko želiš da ostaneš kod njih… podnesi zahtev u nekoj drugoj mreži(poslovnici), zvaće tr par sati kadnije u vezi dogovora da ostaneš… ili tražiš prelazak na Yettel prepaid, gde će te zvati u odredjenom roku (najčešće par dana, ali zvanično do mesec dana)…

Ali je sigurno da ces ostati u yettelu ako je to nekom bitno

Skoro sam odradio prelazak na Yettel, dok sam ta dva dana bio prepaid, video sam da u ponudi aplikacija nema Max, ali reko mozda to nude samo uz postpaid.
Od danas sam postpaid, ali i dalje nemam opciju da aktiviram Max. Da li samo treba da sacekam neko vreme da se osvezi prikaz ili su nesto menjali po tom pitanju?

Da odgovorim sam sebi.
Kad se ide kroz opciju sve aplikacije i usluge onda nema Max, kada se ide na u okviru paketa -> dodaj aplikaciju ili uslugu onda ima.

• Like
Reagovanja: fiy
Mnogo je brza opcija sto je kolega iznad mene napisao. Bukvalno se resava sve za 1 dan i dobija se odma novi ugovor sa 50%, dok se na ovo ceka do mesec dana kada se trazi zahtev na prepaid
Čekajte zar nije isto i kod zahteva za pripejd? Da odmah zovu i nude 50%?

Jeste, mene su zvali posle pola sata od podnosenja zahteva za prelazak na prepaid... Tako da, opusteno, obe forme funkcionisu a vreme pozivanja zavisi od slucaja do slucaja...

Da, samo je razlika što zahtev za pripejd možete podneti pre isteka UO (15 ili 30 dana nisam siguran) dok zahtev za prenos tek po isteku UO.
Takođe zbog čudnog načina obračuna meseci sa popustom obično taj poslednji deo meseca nije sa popustom pa plaćete punu cenu

ugovorna obaveza istice za dve nedelje, podneo danas u 16h zahtev za prelazak u pripejd, javljam kad i ako zovu :)
Zvali dva dana kasnije, ponudili 50%, nisam mogao da pricam, zvali danas opet, uzeo 50%, reseno preko sms klasika

Sigurnija je opcija za prelazak na prepaid nego u drugu mrezu jer moze se desiti da korisnik nije dostupan ili propusti taj poziv iz nekog razloga i onda ga prebace u drugu mrezu iako to nije bas hteo.

• Like
Reagovanja: fiy
Zeni ponudili yettel 100 za 1600 do kraja ugovorne obaveze (maj 2026), a zvala korisnicki centar samo da bi aktivirali majci broj posto smo zaboravili da platimo racun pa su iskljucili.

Zeni ponudili yettel 100 za 1600 do kraja ugovorne obaveze (maj 2026), a zvala korisnicki centar samo da bi aktivirali majci broj posto smo zaboravili da platimo racun pa su iskljucili.
Može neko objašnjenje? Pošto se očigledno ne radi o obnovi ugovorne obaveze, kako je došlo do toga da joj to ponude?

Vecini to nude, da predju na visi paket sa vecim popustom od 50%.. Ali taj veci popust vazi samo do kraja UO, ne daju prilikom obnove ugovora. Meni nude Mobil M za ~2900, ali sta ce mi da placam vise za nesto sto ne koristim i ne treba mi...

Vecini to nude, da predju na visi paket sa vecim popustom od 50%.. Ali taj veci popust vazi samo do kraja UO, ne daju prilikom obnove ugovora. Meni nude Mobil M za ~2900, ali sta ce mi da placam vise za nesto sto ne koristim i ne treba mi...
Znači može da se izvede kranji zaključak: 50% na višu cenu je najviše što može da se izvuče za obnovu? I meni ističe za par nedelja, pa da znam šta da tražim.

Može neko objašnjenje? Pošto se očigledno ne radi o obnovi ugovorne obaveze, kako je došlo do toga da joj to ponude?
kao sto rekoh, zvala je yettel zbog keve i usput, kao ocete do kraja ugovorne obaveze yettel 100 za 1600rsd

… ok cena, blizu onih pre poskupljenja… očigledno da su se malo preračunali… uz redovno ponudjen Go Extra+ za 899dinara, Total 100 za 1600 - oduvali bi druge operatere…

Kako sad to? Meni je receno da nude prilikom obnove, jel nude ili ne nude?
Cekam 12ti, ali da znam sta me(kevu) ceka za obnovu, jer sam dobio preporuku od clana za taj go extra+ paket, a ti sad kazes nema to za obnovu. Ima il nema?

Kako sad to? Meni je receno da nude prilikom obnove, jel nude ili ne nude?
Cekam 12ti, ali da znam sta me(kevu) ceka za obnovu, jer sam dobio preporuku od clana za taj go extra+ paket, a ti sad kazes nema to za obnovu. Ima il nema?
ja lepo rekoh yettel 6, go extra+ je samo sa prepaid na postpaid do sada vidjen

Nazad
Vrh Dno