гнд
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 25.03.2016
- Poena
- 115
Morao ga je skinuti da zameni bateriju. Probaj drugu traku, pašu zamenske sa AliE, imam ih ja nekoliko. Možda ima na KP da ne čekaš.
Meni je tactix 7 bio lepši. ovaj je pljunuti fenix 8.Novi Garmin Tactix 8, prvi koji mi se sviđa posle duže vremena (čast 965 modelu), planira li ko nabavku da vidim čudo uživo? ☺️
😂 posle svakog treninga senzor vodom, a traku svaki put vodom i na svakih nekoliko puta sa mnom dok se tuširam sapunom.H10 se skida sa trake na klik?
Nisi valjda prao i sam senzor? 😳
kako da znam da li je do trake ili samog senzora? da li postoji neka fora da se vidi da li senzor daje signal uopšte da ne kupujem trake za džabe.Morao ga je skinuti da zameni bateriju. Probaj drugu traku, pašu zamenske sa AliE, imam ih ja nekoliko. Možda ima na KP da ne čekaš.
jes, baš to.Čekaj, jel se H10 kači na dve kopče ili ne...?
Ako se skida, onda se senzor svaki put skida za pranje trake.
uzmi Fenixa brateu.Novi Garmin Tactix 8, prvi koji mi se sviđa posle duže vremena (čast 965 modelu), planira li ko nabavku da vidim čudo uživo? ☺️
😂 posle svakog treninga senzor vodom, a traku svaki put vodom i na svakih nekoliko puta sa mnom dok se tuširam sapunom.
u mašini sam prao traku možda 3 puta, u onoj vreći za pranje osetljivih stvari.
i senzor mora da se skida posle svakog korišćenja, em da ne troši bateriju em da ne bi kontakti zaribali od znoja.
ko će ga znati šta mu je, a baš sam vodio računa, i nisam ga ni koristio puno.
Opcija 1 iskljucis hr senzor na satuGarmin nema signalizaciju i sada razmišljam, nemam pojma kako bih utvrdio da ne radi![]()
ma ne radi uopšte, davao onu notifikaciju na satu da je slaba baterija i to je to, sad je mrtav skroz.
h10 je vodootporan i predviđen za bazene i more.Imam dve trake, obe sa istim tim sistemom kačenja, i zaista nisam imao neku posebnu potrebu da perem same senzore. Plastika. Prebrišem.
Traku svaki put perem običnom vodom, iznad lavaboa, a na svakih nekoliko treninga u toj kesi, u mašini.
Traka dok miruje ne troši bateriju. Potreban je kontakt na elektrodama, a neki modeli se aktiviraju na pokret, pa ako nema kontakta, isključi se.
Garmin nema signalizaciju i sada razmišljam, nemam pojma kako bih utvrdio da ne radi, osim što se ne poveže na sat. Ova druga, ima diodicu, koja blinka kada je traka aktivna. Senzor se aktivira pokretom.
Ove moje dve su predviđene za water splash i znojanje, nisu predviđene da budu pod vodom. U poslednjoj godini sam traku koristio preko 150 puta (nemam pojma koliko puta koju), da sam svaki put oprao senzor pod mlazom vode, sasvim je realno da bi voda dospela gde ne treba.
Ali nadam se da je kod tebe traka, jer nju kupiš rezervnu za male pare![]()
Da i na taj način potvridmo da nema konekciju sa satom, ali ne znamo da li je riknula baterija, elektrode nemaju kontkat ili je crkao uređaj.Opcija 1 iskljucis hr senzor na satu
Opcija 2 instaliras ANT+ HRM Heart Rate Monitor data filed
ma izbacivao je već i ranije, posle nekih 100 sati korišćenja (a baterija bi trebalo da traje 400) pa je i tad zab'o pa sam morao da ga resetujem i onda je celo leto pisalo da je puna baterija.@psychofedex pa nisi napisao da ti je izbacivao poruku da je baterija na kraju, da sa zamenskom baterijom nije radilo, a sa starom jeste još 5 dana. E ono što je muka, ako sa Renata baterijom ne radi, onda ne znam sa kojom bi mogao da radi. Koji je brend te originalne baterije?
Taj data field iz opcije 2 je dosta zanimljivo uradjen.Da i na taj način potvridmo da nema konekciju sa satom, ali ne znamo da li je riknula baterija, elektrode nemaju kontkat ili je crkao uređaj.
Ovaj drugi ima lampicu, ako blinka, bar znam da je baterija OK.
Konekciju sa satom je najlakše proveriti tako što pokrenem aktivnost, izbaci mi poruku da je traka povezana.
nemam multimetarAko imaš mogućnosti izmeri napon na baterijama, nemali broj puta mi se desilo da sam kupio bateriju u renomiranoj prodavnici satova, i uvek sam uzimao Renatu, šta se desi, baterija ne izgura ni mesec dana korišćenja, stoga sam se zapitao iz kojih magacina mi dobijamo baterije na naše tržište, i ko zna koliko dugo stoje u istim. Ovo je samo predlog, čisto da isključiš i taj scenario, ma koliko apsurdno zvučalo.
Pa da, ako se meri bez opterecenja, dzabe je napon dobar tad ako kad uredjaj povuce struju on padne izvan granica tolerancije.Najlakše je kupiti bateriju u Maxiju. Jesu skuplje ali bar znaš da si kupio bateriju kako treba. Napon koji možete da izmerite unimerom nije mera koja garantuje da je baterija dobra. Može napon da bude dobar a da baterija ne radi. Znam, bavim se time.
ja se bas pomučio za 300k u februaru... Znači kuhinja u martuElem, da vam se pohvalim, moj satić napravio od jutros 8k koraka dok sam pravio bešamel za lazanje😂😂😂
Pogledajte prilog 482926
Baš takoPa da, ako se meri bez opterecenja, dzabe je napon dobar tad ako kad uredjaj povuce struju on padne izvan granica tolerancije.
aj radimo čelendž ko će da pređe manje koraka u martu? 😂ja se bas pomučio za 300k u februaru... Znači kuhinja u martu![]()
baterije probao 4, dve te iz lidla, jednu Renatu i taj original Panasonic što je navodno prazna.Nemaš drugu traku i bateriju da probaš?
na Garminu se vidi da je senzor konektovan među senzorima, iskoči notifikacija i kad pokreneš vežbu, ikonica srca ne trepće.Probudio sam na trenutak H10 bez trake po rukama. Sat doduše nije izmerio puls, ali pojavila se sličica. Ne znam kako kod Garmina to šljaka, kod Corosa je druga sličica u ekranu pre nego što se startuje aktivnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari