Samsung HQ u medjuvremenu:
Pogledajte prilog 482377
Restart, provera sta srce bateriju vise nego obicno, clear cache ili reinstall toga pa onda ta ekstremna resenja![]()
Meni je battery protection na maximum i telefon mi se puni do 80%. Kada sam pustio tel da se update bio je na 80% i dok se radio update napunio se na 86% ne znam kako ni zašto 😅 čudnovatoПошто ми је последњих сат времена телефон на пуњачу, са 90% је напрасно скочило на 100%. Или тако нешто. Дефинитивно се нешто чудно дешава.
Zasto punis samo do 80 posto?Zar nije lakse i jednistavnije puniti do 100 posto?Meni je battery protection na maximum i telefon mi se puni do 80%. Kada sam pustio tel da se update bio je na 80% i dok se radio update napunio se na 86% ne znam kako ni zašto 😅 čudnovato
Litijumske baterije je u teoriji najbolje puniti od 20%-80%, najduze ce trajati.Zasto punis samo do 80 posto?Zar nije lakse i jednistavnije puniti do 100 posto?
To je teorija.Ja punim do 100 posto i baterije mi uvek odlicno traju,zatto i ne treba biti rob tehnici da bi u praksi produzio zivot bateriji par meseciLitijumske baterije je u teoriji najbolje puniti od 20%-80%, najduze ce trajati.
Plan je bio da se nosi bez maske (maska samo u slucaju nekih aktivnosti kada je bas da kazem neophodna/pozeljna), medjutim kako sam probao u par navrata da koristim telefon tako, skontah da me telefon prilicno bode u dlan i mnogo je iritantniji za koriscenje na taj nacin. Poenta je da ne znam da li cu moci da naviknem na to ili ne, a da zalepim ledja od gotovo 40$ i posle par dana skontam da ne mogu tako da koristim isti pa moram da se vratim na spigen i time prakticno bacim pare u kantu jel moram da odlepim nalepnicu mi se bas ne dopada. Kako god, cu razmislim jos malo, ne zurim nigde. Cekam da se vratim kuci pa da stavim s23 i ostalo sto imam na oglase, do tada cu verovatno i za ovo da smislim sta mi najpametnije.Zašto uopšte stavljaš taj dbrand ako ćeš telefon i u futrolu/masku da staviš?
Meni krenuo apdejt sa 68 posto,zavrsio sa 62.Почео сам малопре апдејт са 38 посто батерије, за неколико минута је завршио апдејт са 19 посто! Страшно шта раде...
Zato što dnevno iskoristim oko 60-70%, stoga nemam potrebe da punim telefon do 100%, a i bolje je za zdravlje baterije. Napunio sam možda 5x telefon do 100% od kada sam ga kupio.Zasto punis samo do 80 posto?Zar nije lakse i jednistavnije puniti do 100 posto?
Strasno, prvi put od kako ga imam i to normalno koriscen danas, cak ni yt nisam gledao, igrice nikad ne igram, a vec mora da se puni. Svaka im cast.Ja bas ne vodim racuna o bateriji ali evo bas mj je cudno da je sada vec na 42%, toliko obicno bude kada dodjem kuci oko 20-21h. Uobicajeno ga koristim manje vise svaki dan... S23+
To takodje nije baš najbolje rešenje, jednom mesečno ga barem treba pustiti da ide do 100%.Zato što dnevno iskoristim oko 60-70%, stoga nemam potrebe da punim telefon do 100%, a i bolje je za zdravlje baterije. Napunio sam možda 5x telefon do 100% od kada sam ga kupio.
To se radi kada su očitavanja % napunjenosti baterije netačna radi kalibracije. Ja nisam imao problema sa očitavanjem % napunjenosti baterije.To takodje nije baš najbolje rešenje, jednom mesečno ga barem treba pustiti da ide do 100%.
Ово је доста лоше. Не знам шта нам раде.Baterija urnisana sa updates ili je oslabila pole 2g+
Ovo je još na wifi ceo dan i jako slabo osvetljenje
Pogledajte prilog 482562
Ako se ne varam ti si na ultra modelu...ili? Pošto sam skoro uzeo ultru (nešto starija od dve godine) i sam radim battery testove (doduše to radim sa svakim "novim" telefonom kada kupim), evo par sličica od poslednjih dana...na telefonu bukvalno sve upaljeno stoji, osvetljenje oko 40% i takođe ogromnim delom na wifi, pa poredi.Ma vrtim Twitter, poslovne app, malo insta.
Baš me zanima dal neko ima da je ostavio telefon bez ikakvih zakrpa i kako mu traje baterija posle 2g?
Da na ultraAko se ne varam ti si na ultra modelu...ili? Pošto sam skoro uzeo ultru (nešto starija od dve godine) i sam radim battery testove (doduše to radim sa svakim "novim" telefonom kada kupim), evo par sličica od poslednjih dana...na telefonu bukvalno sve upaljeno stoji, osvetljenje oko 40% i takođe ogromnim delom na wifi, pa poredi.
P.s. siguran sam da bi još gotovo sat izvukao da sam išao do ispod 5% bat što nikad ne radim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari