Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Jeste , samo što niko nema toliko strpljenja 😃.

Stigla dbrand čista koža za leđa, miriše extra ali je solidno deblja od onog blackbdragon skina koji sam nekada nosio (i kojeg nažalost više ne prave). Plašim se jedino da će moći maska da se nosi preko po potrebi. Takođe, whitestone nikako da nađem vremena da namontiram

Пошто ми је последњих сат времена телефон на пуњачу, са 90% је напрасно скочило на 100%. Или тако нешто. Дефинитивно се нешто чудно дешава.
Meni je battery protection na maximum i telefon mi se puni do 80%. Kada sam pustio tel da se update bio je na 80% i dok se radio update napunio se na 86% ne znam kako ni zašto 😅 čudnovato

Zašto uopšte stavljaš taj dbrand ako ćeš telefon i u futrolu/masku da staviš?
Plan je bio da se nosi bez maske (maska samo u slucaju nekih aktivnosti kada je bas da kazem neophodna/pozeljna), medjutim kako sam probao u par navrata da koristim telefon tako, skontah da me telefon prilicno bode u dlan i mnogo je iritantniji za koriscenje na taj nacin. Poenta je da ne znam da li cu moci da naviknem na to ili ne, a da zalepim ledja od gotovo 40$ i posle par dana skontam da ne mogu tako da koristim isti pa moram da se vratim na spigen i time prakticno bacim pare u kantu jel moram da odlepim nalepnicu mi se bas ne dopada. Kako god, cu razmislim jos malo, ne zurim nigde. Cekam da se vratim kuci pa da stavim s23 i ostalo sto imam na oglase, do tada cu verovatno i za ovo da smislim sta mi najpametnije.

Ja bas ne vodim racuna o bateriji ali evo bas mj je cudno da je sada vec na 42%, toliko obicno bude kada dodjem kuci oko 20-21h. Uobicajeno ga koristim manje vise svaki dan... S23+

Ja bas ne vodim racuna o bateriji ali evo bas mj je cudno da je sada vec na 42%, toliko obicno bude kada dodjem kuci oko 20-21h. Uobicajeno ga koristim manje vise svaki dan... S23+
Strasno, prvi put od kako ga imam i to normalno koriscen danas, cak ni yt nisam gledao, igrice nikad ne igram, a vec mora da se puni. Svaka im cast.

Prilozi

• Screenshot_20250225_180749_One UI Home.jpg
    Screenshot_20250225_180749_One UI Home.jpg
    73.7 KB · Pregleda: 174
Bogami urnisali su bateriju vidno.... Sa standardnih 8h sot danas jedva do 6h... Ovo je sve jer sam tvrdio da je degradacija baterije apdejtima mit... Well they proved me wrong....

Мени после оних данашњих брљављења батерија солидно држи. Видећемо још ових дана. Кад побрљави скроз 😁

Meni je na Ultri, zadnjih mesec dana očajna baterija. Preko noci, tj nekih 8-9 sati mirovanja skine 10%. Mobilni podaci i bluetooth za sat su mi uvek uključujeni, i na kraju dana 4-5h sot-a.

Meni počeo update sa 73% a završio sa 78%

Мени почео тако што физички нисам имао батерију, а завршио са iPhone 18 Pro Max Ultra 🙂

Ja root moj telefon, instalirao sa xda s25 port rom.... :ROFLMAO: volim da se igram hehe

Prilozi

• Screenshot_20250226_135717_Device care.jpg
    Screenshot_20250226_135717_Device care.jpg
    59.8 KB · Pregleda: 91
Baterija urnisana sa updates ili je oslabila pole 2g+
Ovo je još na wifi ceo dan i jako slabo osvetljenje
1000045894.jpg

Baterija urnisana sa updates ili je oslabila pole 2g+
Ovo je još na wifi ceo dan i jako slabo osvetljenje
Pogledajte prilog 482562
Ово је доста лоше. Не знам шта нам раде.
Видим да од 100% до негде 75% крива иде доста стрмо низбрдо. Јел знаш шта си тада радио на телефону?

Ma vrtim Twitter, poslovne app, malo insta.
Baš me zanima dal neko ima da je ostavio telefon bez ikakvih zakrpa i kako mu traje baterija posle 2g?

Ma vrtim Twitter, poslovne app, malo insta.
Baš me zanima dal neko ima da je ostavio telefon bez ikakvih zakrpa i kako mu traje baterija posle 2g?
Ako se ne varam ti si na ultra modelu...ili? Pošto sam skoro uzeo ultru (nešto starija od dve godine) i sam radim battery testove (doduše to radim sa svakim "novim" telefonom kada kupim), evo par sličica od poslednjih dana...na telefonu bukvalno sve upaljeno stoji, osvetljenje oko 40% i takođe ogromnim delom na wifi, pa poredi.
P.s. siguran sam da bi još gotovo sat izvukao da sam išao do ispod 5% bat što nikad ne radim.

Prilozi

• Screenshot_20250223_144502_Device care.jpg
    Screenshot_20250223_144502_Device care.jpg
    52.6 KB · Pregleda: 59
  • Screenshot_20250224_183514_Device care.jpg
    Screenshot_20250224_183514_Device care.jpg
    50.7 KB · Pregleda: 43
  • Screenshot_20250225_203943_Device care.jpg
    Screenshot_20250225_203943_Device care.jpg
    52.1 KB · Pregleda: 46
Ako se ne varam ti si na ultra modelu...ili? Pošto sam skoro uzeo ultru (nešto starija od dve godine) i sam radim battery testove (doduše to radim sa svakim "novim" telefonom kada kupim), evo par sličica od poslednjih dana...na telefonu bukvalno sve upaljeno stoji, osvetljenje oko 40% i takođe ogromnim delom na wifi, pa poredi.
P.s. siguran sam da bi još gotovo sat izvukao da sam išao do ispod 5% bat što nikad ne radim.
Da na ultra
Odjednom je baterija katastrofa zadnja tipa 2 update
E sad možda je i baterija gotova jer je punim skoro svaki dan po 3,4x da bude što punija jer baš mnogo koristim telefon.
Razmišljam o S25U, ali možda i ovde zamenim bateriju kad bi znao da je do toga.
Vrlo moguće jer mi je sinoć sa 5% na 0% otišla za par minuta.

Nazad
Vrh Dno