Unofficial
Poznat
- Učlanjen(a)
- 10.12.2024
- Poena
- 45
Neće da može tako@mandrak007
Dovoljno je da u roku vazenja kredita izmedju 2 Globaltel broja
"razmenis" 50 dinara kredita i tako produzis vazenje kredita
za 90 dana
На листингу ми стоји да је све после тог плаћања паркинга отишло на "интернет" али није ми јасно шта је то наплаћено, нисам сигуран да сам уопште ишао на интернет преко тог телефона, можда јесам само кликнуо али не сећам се да је веза успостављена, и не знам како је дошло до наплате ако немам никакву интернет промоцију активирану..Народе, зна ли неко како и зашто - пре два дана уплатим 300 динара на МТС припејд, платим одмах тада само сат времена за паркинг што је око 50 динара. Данас на рачуну НУЛА динара. Шта је могло да поједе тај кредит? Мислим да ово није први пут.
Шта је могло да поједе тај кредит? Мислим да ово није први пут.
Да, једна сесија ми је 122 дин за 2 МВ. Друга сесија 78,42 динара за 1.28 MBMobilni / data internet. MTS je jedini provajder koji na prepaid dozvoljava da internet troši kredit / da ti internet usluga radi kad nemaš nikakav tarifni dodat sa megabajtima aktiviran.
Onda cepa beše 60? dinara za 1 MB podataka.
Ja sam 27.12 dobio sms da mi kredit istice 26.01.Da li A1 šalje SMS kao podsetnik za uplatu kredita pre isteka trećeg meseca?
Na dan isteka Mega plana šalju obaveštenje i narednog u istoj satnici aktivacije stiže poruka da je obnovljen.Izvinjavam se, nisam precizirao. Moje pitanje se odnosi na Mega plan
Ne tretiraju se u Srbiji. Slanje poruka ka ZB i dolazni pozivi iz ZB se naplaćuju po roming tarifi. Tek ako uđeš u ZB zonu, onda se sve tarifira regularno po ceni obične poruke i minuta poziva, a dolazni ne naplaćuju.Imam novu Moj prepaid mts karticu i na njoj imam 300 min/SMS. Koliko znam poruke ka mtel brojevima u Bosni i Crnoj Gori tretiraju se kao poruke u domacem saobracaju.
Danas sam nekoliko puta posaljem poruku na broj ka Bosni, +387 65... ali nije htelo da ide. Da li se nesto promenilo?
to opet nemaju prepaid kartice ;-)Preneti broj u A1 je prava Avantura!
kod njih je bas to cest problem u bg ...o tome sam pisao mozda pre 2 godine kad sam jurio isto po bg kartice pa jedva nasao u tc stadion ;-)Ima samo u Knezu i Galerija TC.
Nije nemoguće da ti broj nije portovan kako bi trebalo. To se više dešavalo prvih par godina u početku, ali izgleda da se nekad omakne i sad. Probaj sa njima to da iskomuniciraš, odnosno ako ne nađeš zajednički jezik sa prvim operaterom, traži da te preusmeri na naprednu tehničku podršku.Preneo sam broj iz MTS-a na A1 (prepaid, mega plan) pre nekih mesec dana, i imao sam već nekoliko slučajeva da mi telefon ili vrlo kratko zazvoni, ili mi samo piše da imam propušten poziv, a ljudi koji su me zvali tvrde da je dugo zvonilo. To mi se na MTS-u nije dešavalo, da li je ovo uobičajeno za A1, ima li neko slična iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari