Zamisli uzmes telefon koji daju Amerima u boljoj verziji jer eto oni su Ameri, da bi uspeli da se izbore sa konkurencijom jabuke, a Evropu popišaju i ubace lošiji chipset za iste pare. Ne hvala, radije bih 7 pro iako daju manji kapacitet baterije svima drugima osim sebi. S25U je druga prica, ali S24U sa Exynosom je smesno porediti sa 7 Pro koji ima SD 8 Elite
Greska moja, odnosno kolega sa posla je kukao na bateriju na S24U da ne moze dan da mu izgura i onda je spomenuo da je sigurno zbog Exynosa pa sam zato i mislio da je. Dan ne moze da mu izgura jer ga ne gasi i ne gasi mobilne podatke 🤣 On je upravo taj koji ce preci na 7 pro kada A1 dobije na stanju pa cemo videti utiske njegoveOtkad je to s24U sa exynosom 🤣
Zbog većeg interesa na kineskom tržištu najavljen je već "redizajn" M7PRO u travnju ali to će očito biti samo za kinesko tržište.
This device may pack a 6000mAh+ battery on board and feature a dynamic periscope camera.
Hvala.Podržava.
Steta sto je ograniceno samo na windows to je deal breaker za moje potrebe, jer moto connect ima bolje opcije i vecu upotrebnu vrednost sa webos i ostalim ne windows siatemima.Naravno da ima link to windows.
Meni se čini da dok traje pretprodaja, ne računa se "reciklaža". Tako je valjda kod svih operatera.Da li je neko slucajno ko prati temu mozda rezervisao 7 pro preko A1 uz NEO super tarifu, reciklazu telefona i koja mu je cifra pristigla za placanje na email? Na sajtu kada se gleda, placanje za kes ispisuje 96 hiljada dok je na mail stiglo placanje od 116 hiljada, u poslovnici nemaju odgovor vec se ceka da jave “od gore” za razliku u ceni
Odnet telefon na reciklazu, dobili kod i ukucali i proslo je, ali sa svim time cena je opet 119 hiljada za kes kada dodje mail, dok na sajtu da udjemo pise 96 hiljada. I opet i da nema reciklaze trebalo bi 111 hiljada da bude. Ne verujem ni da je kreditni biro vec neka njihova greskaMeni se čini da dok traje pretprodaja, ne računa se "reciklaža". Tako je valjda kod svih operatera.
E pa onda su me ovi iz Yettela izlagali za reciklažu, pošto kod njih to nema za ovaj model, rekli su da je tako kod svih operatera. Bolje ti to proveri sa njima u poslovnici.Odnet telefon na reciklazu, dobili kod i ukucali i proslo je, ali sa svim time cena je opet 116 hiljada za kes kada dodje mail, dok na sajtu da udjemo pise 96 hiljada. I opet i da nema reciklaze trebalo bi 111 hiljada da bude. Ne verujem ni da je kreditni biro vec neka njihova greska
Ne znam sto bi im onda pisalo da moze da se uracuna reciklaza, u poslovnici nemaju odgovor vec samo da ce “javiti”, dosta neozbiljno ako nemaju adekvatan odgovorE pa onda su me ovi iz Yettela izlagali za reciklažu, pošto kod njih to nema za ovaj model, rekli su da je tako kod svih operatera. Bolje ti to proveri sa njima u poslovnici.
prve dve užas, treća urednaEvo i dnevne slike, samo nisu reper jer nema sunca.
Inače baterija na 60%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari