Tako je kod svih. 48 sati fore.Od juče od 15h nemam net. Svi ostali u gradu imaju. Prijavio sam kvar sinoć oko 17h, još nikog nigde... Malopre opet zvao korisničku, kažu rok je od 24-48 sati da kolege izađu na teren. Znači ništa do ponedeljka...
Ako hoces posalji mi svakako teritoriju i user. Mozes i DM.Zvao sam danas ponovo, kaže poslaćemo urgenciju. Ja pitao zašto je odmah niste poslali, kaže mora da prođe 48 sati... Posle pola sata došao internet. Kući niko nije dolazio.
Isto tako samo na glavnim profilu ima XXX kanala a na ostalo nema.Nikako, to je bag. Radi na visokom kvalitetu samo na glavnom profilu kreiranom uz Laki box, ne i na onim dodatno kreiranin. Pisao sam na podrsci na google play u vezi toga, dobio mejl zahvaljuju se što sam ukazao na taj problem i to je to.
Pa ovo je jezivo! Ne samo da imaš pravo na umanjenje računa već i na raskid ugovora.Mali update što se tiče moje objave. Evo već 28 dana sam bez usluge. Terenska sluzba se prvi put pojavila u sredu/četvrtak prošle nedelje, posle 3 nedelje čekanja nakon prijavljenog prekida. Omogućen im je pristup stanu i ruteru, međutim nisu mogli da se popnu na krov kuće da poprave to vlakno, jer komšinica iz potkrovlja nije bila tu da ih pusti sa njene terase da izadju na krov.. Valjda im merdevine nisu dovoljno dugačke.. 🥲 Obećali su mi sledeću posetu sada za ovaj vikend, što se nažalost nije desilo.🙂 Šta reći više, ja ne znam.
Nećeš primetiti mnogo razlika ukoliko nisi zahtevan korisnik, većini sada dele te rutere (iz priče sa komšijama), kako ti zapadne, ako ti nemaš puno uređaja na wifi i da su ti potrebne manje latencije na većim razdaljinama itd. Možeš tražiti ako želiš...Po mom mišljenju bolje je dokupiti neki kvalitetniji AP.Upravo sam uzeo orion internet 4.5/1 gbps. Doneli su mi TP-Link XC220-G3V AC1200 ruter koji koliko vidim ima samo gigabitne portove i nema wifi 6. Da li sam trebao da dobijem neki drugi ruter ili je to to?
Wifi 6 mi nije toliko bitan. Vise me interesuje da li imaju nesto bolje od gigabitnog portaNećeš primetiti mnogo razlika ukoliko nisi zahtevan korisnik, većini sada dele te rutere (iz priče sa komšijama), kako ti zapadne, ako ti nemaš puno uređaja na wifi i da su ti potrebne manje latencije na većim razdaljinama itd. Možeš tražiti ako želiš...Po mom mišljenju bolje je dokupiti neki kvalitetniji AP.
Jel ti zamenili?Trazio im "noviji" box preko podrške. Prvo odgovorili da imam 2 4K stb, reko znam da imam ali treba mi noviji modelKazu zvace ovih dana da zamene.
Novi (KM6) i stari (M6CW)
Pogledajte prilog 475808
Pogledajte prilog 475809
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari