Šta je novo?

Honor Magic 6/Pro

Sta znaci razotkrio? Koliko ja znam dxomark vec godinama vazi za sajt bez integriteta sa redovnim potkupljenim testovima.

A ja bio ubeđen da su objektivni i stalno se hvalio što su moji HONOR-i u vrhu DXomark liste...
A gde mogu da se nađu objektivni testovi i rangiranje?

Od ljudi koji ga koriste i pokazu ti primer iz prve ruke, sve ostalo je marketing.

Osim smartphone kamera testirali su i druge stvari, digitalne aparate, objektive i slicno i imali su milion nebuloza rezultata pa je referenciranje njih kao nekog dobrog izvora smesno.

But there’s also another reason to take the scores with a grain of salt: the fact that DxOMark works with manufacturers (for a fee) to design cameras that score highly on DxOMark’s tests.

“DxO Labs is a consulting company as well as a testing company,” Brownlee says. “For a fee, they will work with smartphone manufacturers before their phone comes out to create a better camera.”

Imam problem sa prikazom stanja baterije i u battery guru i accu battery aplikaciji, kupio sam nov telefon pre mesec dana, i pise mi da je batery health 5%, bilo je 3% sad je na 5%. Medjutim baterija se normalno ponasa, sa nekim uobicajenim koriscenjem, traje 2 do 3 dana...
Ne znam da li je ovo za neku reklamaciju ili je do toga jer je nova baterija ili nesto trece.
SS battery guru i sistemske app u prilogu...malopre sam ga napunio do 92%.
Hvala

Prilozi

• viber_image_2025-01-12_21-01-02-746.jpg
    viber_image_2025-01-12_21-01-02-746.jpg
    73.1 KB · Pregleda: 73
  • viber_image_2025-01-12_21-01-40-803.jpg
    viber_image_2025-01-12_21-01-40-803.jpg
    76.7 KB · Pregleda: 73
Verovatno striktni režim stednje baterije na Honoru sprečava aplikacije da loguju podatke.

Probaj da iskljucis optimizaciju baterije za te dve aplikacije.

Verovatno striktni režim stednje baterije na Honoru sprečava aplikacije da loguju podatke.

Probaj da iskljucis optimizaciju baterije za te dve aplikacije.
Iskljucio optimizaciju baterije, resetovao telefon pa cu videti za 2 dana kad ga budem punio ponovo. Prikaze u ap guru, poslednje punjenje 20-93% al kapacitet 296mAh...
Hvala za sad :)

Izasao novi update za kinesku verziju koji popravalja kameru.

Prilozi

• FB_IMG_1736878342362.jpg
    FB_IMG_1736878342362.jpg
    103.7 KB · Pregleda: 61
  • FB_IMG_1736878345264.jpg
    FB_IMG_1736878345264.jpg
    99.6 KB · Pregleda: 61
Danas sam se igrao sa magic 7 lite, i u odeljku za bateriju ima u sustini batery helth kao iphone i koliko puta je punjen od 0 do 100 a mi na honor magic 6 pro to nemamo?! I to imam mos 9,a 7lite je na mos8 jos...

Stigao meni danas novi security update. Pogledajte prilog 476513
И мени али на а1 хрватској картици, у ромингу. И то кад уђем у пробну верзију. Регуларно не даје апдејт.
И мени али на а1 хрватској картици, у ромингу. И то кад уђем у пробну верзију. Регуларно не даје апдејт.
На тај начин сам и андроид 15 и ос 9 добио. Исто пробна верзија.

Prilozi

• Screenshot_20250116_104709_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    Screenshot_20250116_104709_com_hihonor_ouc_FirmwareNewVersionActivity.jpg
    57.6 KB · Pregleda: 32
И мени на кинеску еСим избацио овај 142 апдејт, а ништа од тог 137 што има нека побољшања око камере ...

Ja sam na c431e4 i jos nije stigao update za moj region. Ne znam kad ce da li ce.

Bas me zanima da li ce update doneti znacajna poboljsanja. Pisao sam jos ranije da mi je zoom kamera na ovom modelu bila veliko razocarenje i glavni razlog zasto sam odustao od kupovine. Sta vi ljudi mislite o zoom kameri?

Bas me zanima da li ce update doneti znacajna poboljsanja. Pisao sam jos ranije da mi je zoom kamera na ovom modelu bila veliko razocarenje i glavni razlog zasto sam odustao od kupovine. Sta vi ljudi mislite o zoom kameri?

Ja kolko sam video kod drugara zoom kamera je odlicna,naravno do 10x,ne znam koji kvalitet slika ocekujes na 20x ili 30x to je za mene neupotrebilljivo sa bilo kog telefona niti ima poentu.

На тај начин сам и андроид 15 и ос 9 добио. Исто пробна верзија.
Moj je službena verzija, ja nisam u beta programu.
Zoom kao zoom je još čak i ok, veći je problem stabilizacija odnosno treskanje koje se javlja.

Јел узимао неко неке квалитетне маске за 6 про (Ниликин, Шпиген...)? Тај неки фазон.

Spigen, koliko mi je poznato, ne radi maske za Honor.
A nillkinove su, blago rečeno, odvratne :)

То сам и видео, него рекохда нема неки други бренд а да су квалитетне, занимљиве.

Kako da ubacim ćirilicu kao pismo u poruke i Viber? Kad odem u podešavanje, svi jezici i nađem "Srpski (ćirilica), pa pokušam da instaliram, izbaci mi obaveštenje da je nešto krenulo pogrešno i da pokušam ponovo. Naravno, opet bude ista priča.

Instaliran Gboard? Ako jeste, ne bi trebalo da bude problema oko dodavanja pisma.

Prilozi

• Screenshot_20250117_155230_com_google_android_inputmethod_latin_SettingsActivity.jpg
    Screenshot_20250117_155230_com_google_android_inputmethod_latin_SettingsActivity.jpg
    36.6 KB · Pregleda: 17
Јел узимао неко неке квалитетне маске за 6 про (Ниликин, Шпиген...)? Тај неки фазон.
brate imam 13 maske,aliexpres zakon :D
Ubija me sto cela serija,cak i magic 7 lite ima batery helth...jedina opcija koja mi se dopada kod ios-a

Имам и ја 5-6 са Алија али сам мислио да ли има нешто боље... 😂

Већ пар месеци газим нилкин за поклопцем назад као на веш машини. Користио сам уназад на пар телефона, навикао сам на њихову пластику, ребрасту или са тачкицама.
А и добри дође ово назад да се подбочи кажипрст на поклопац камере да не излети, кад је већ кретенски велик и тежак телефон.

Већ пар месеци газим нилкин за поклопцем назад као на веш машини. Користио сам уназад на пар телефона, навикао сам на њихову пластику, ребрасту или са тачкицама.
А и добри дође ово назад да се подбочи кажипрст на поклопац камере да не излети, кад је већ кретенски велик и тежак телефон.
Dobra, ali dosta se greje u njoj, ja sam odvalio poklopac skroz 😁

Ja imam originalnu Honor masku. Meni je očajna. Napravila mi je dve tačkice na ramu u gornjem desnom i levom uglu. Tvrda plastika sa malo oštrijim ivicama, teško se skida. Ružna ko đavo. Moja preporuka je platinum outfitters (odvojili se od mobile outfitters). Koriste foliju za zaštitu šoferšajbni, mana im je cena.

Има и оригиналну, али имам и пукнут екран 🤣. Маске волим да мењам, некад носим и без маске а сад сам ставио неку фолију са Алија...

Vrh Dno