- Učlanjen(a)
- 20.05.2008
- Poena
- 555
Sta znaci razotkrio? Koliko ja znam dxomark vec godinama vazi za sajt bez integriteta sa redovnim potkupljenim testovima.
But there’s also another reason to take the scores with a grain of salt: the fact that DxOMark works with manufacturers (for a fee) to design cameras that score highly on DxOMark’s tests.
“DxO Labs is a consulting company as well as a testing company,” Brownlee says. “For a fee, they will work with smartphone manufacturers before their phone comes out to create a better camera.”
Iskljucio optimizaciju baterije, resetovao telefon pa cu videti za 2 dana kad ga budem punio ponovo. Prikaze u ap guru, poslednje punjenje 20-93% al kapacitet 296mAh...Verovatno striktni režim stednje baterije na Honoru sprečava aplikacije da loguju podatke.
Probaj da iskljucis optimizaciju baterije za te dve aplikacije.
Ja nisam dobio ni OS9, ovo ima da dobijem sledeće godineIzasao novi update za kinesku verziju koji popravalja kameru.
И мени али на а1 хрватској картици, у ромингу. И то кад уђем у пробну верзију. Регуларно не даје апдејт.Stigao meni danas novi security update. Pogledajte prilog 476513
На тај начин сам и андроид 15 и ос 9 добио. Исто пробна верзија.И мени али на а1 хрватској картици, у ромингу. И то кад уђем у пробну верзију. Регуларно не даје апдејт.
Bas me zanima da li ce update doneti znacajna poboljsanja. Pisao sam jos ranije da mi je zoom kamera na ovom modelu bila veliko razocarenje i glavni razlog zasto sam odustao od kupovine. Sta vi ljudi mislite o zoom kameri?
Moj je službena verzija, ja nisam u beta programu.И мени али на а1 хрватској картици, у ромингу. И то кад уђем у пробну верзију. Регуларно не даје апдејт.
На тај начин сам и андроид 15 и ос 9 добио. Исто пробна верзија.
Zoom kao zoom je još čak i ok, veći je problem stabilizacija odnosno treskanje koje se javlja.Bas me zanima da li ce update doneti znacajna poboljsanja. Pisao sam jos ranije da mi je zoom kamera na ovom modelu bila veliko razocarenje i glavni razlog zasto sam odustao od kupovine. Sta vi ljudi mislite o zoom kameri?
Nek te dugo sluzi!Večeras konačno stigao Magic 6 Pro. Poručen putem "G" sajta prošlog četvrtka, kad je cena bila 89.999. S obzirom da mi je ovo prvi Honor biće pitanja.![]()
brate imam 13 maske,aliexpres zakonЈел узимао неко неке квалитетне маске за 6 про (Ниликин, Шпиген...)? Тај неки фазон.
Већ пар месеци газим нилкин за поклопцем назад као на веш машини. Користио сам уназад на пар телефона, навикао сам на њихову пластику, ребрасту или са тачкицама.Јел узимао неко неке квалитетне маске за 6 про (Ниликин, Шпиген...)? Тај неки фазон.
Dobra, ali dosta se greje u njoj, ja sam odvalio poklopac skroz 😁Већ пар месеци газим нилкин за поклопцем назад као на веш машини. Користио сам уназад на пар телефона, навикао сам на њихову пластику, ребрасту или са тачкицама.
А и добри дође ово назад да се подбочи кажипрст на поклопац камере да не излети, кад је већ кретенски велик и тежак телефон.
Ja imam originalnu Honor masku. Meni je očajna. Napravila mi je dve tačkice na ramu u gornjem desnom i levom uglu. Tvrda plastika sa malo oštrijim ivicama, teško se skida. Ružna ko đavo. Moja preporuka je platinum outfitters (odvojili se od mobile outfitters). Koriste foliju za zaštitu šoferšajbni, mana im je cena.Јел узимао неко неке квалитетне маске за 6 про (Ниликин, Шпиген...)? Тај неки фазон.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari