smireni
Čuven
- Učlanjen(a)
- 19.08.2002
- Poena
- 630
Znaci vezano je za nalog na yetelu... Onda cu samo s njenim mejlom da napravim nalog i ubacim taj broj, valjda moze tako...Može ali videće i ostale brojeve u dropdown meniju.Napravi nalog na taj broj telefona i to je to.Taj broj joj je glavni za taj acc i on se prvi učitava pri logovanju
Pozdrav
Znači tako se sad zove ono kad dobiješ gomilu upita i pritužbi, pa odustaneš.Imali su "izazov" koji su otklonili.
Može,Radi sve bez problemaZnaci vezano je za nalog na yetelu... Onda cu samo s njenim mejlom da napravim nalog i ubacim taj broj, valjda moze tako...
Ili u aplikaciju kad se pojavi. Meni trenutno ovo na jedan broj posle registracijeVeć nekoliko dana uvek gužva u Yettelu, nikako da podnesem zahtev za Prepaid. Kada pozovu i ponude 50%, da li može da se bira paket ili oni nude neki paket i to je to?
Već godinama sam uvek ja birao paket, ali nešto sam u ovoj temi stekao utisak da se i to promenilo.
Na koju foru 1800 dinara? Gledam im cene na sajtu i koju god da prepolovim za taj paket ne dobijem 1800Да и ја потврдим, 25 јануара ми пролази тотал 20. Поднео захтев 5 јануара захтев за превремени прекид и прелаз на припејд. Данас ме звали и уговорио јетел 100 са 50% на две године. Новогодишња промоција још 100 гб на годину дана. За 1800 месечно стварно добра понуда. Имам још и Макс и Скајшоутајм. 22 јануара ми истиче Скајшоутајм са 50% доживотни попуст. Код хоће да преузме, нека ми се јави поруком.
Kad udjes u app,prevuci onu reklamu za Yettel soping na levo. Trebao bi da imas karticu "predji na postpejd". Tu mozes dobiti Go extra paket sa neo min,sms i 3 gb za 700 din. ili Go extra + sa neo min,sms i 30 gb za 1100 din (odnosno 100 din. manje uz e racun).Hvala vam svima za savete ovde.
Prebacio sam broj sa A1 na Yettel u poslovnici 06.01.
08.01. je stigao SMS da će broj biti prebačen ujutru.
09.01. je prebačen na Yettel između 4 i 6 AM.
Uzeo sam pripejd kao što je savetovano i 11.01. je stigla ponuda.
Pogledajte prilog 475900
Pretpostavljam da je to ovo?
Problem je sledeći kad kliknem na ponudu otvori mi prazan pop-up.
Isto je i na telefonu i na kompu.
Restartovanje i pražnjenje keša nije pomoglo.
Radim li nešto pogrešno?
Моја грешка, јесте 1899 динара је цена са електронским рачуном. Ја сам себи заокружио на 1800 јер сам у својој глави хтео да понуда буде још боља, али сам самим тим унео пометњу.Na koju foru 1800 dinara? Gledam im cene na sajtu i koju god da prepolovim za taj paket ne dobijem 1800
Prekrizena cena im je 4000.
Neprekrizena je 3100.
Skroz dole u app?Kad udjes u app,prevuci onu reklamu za Yettel soping na levo. Trebao bi da imas karticu "predji na postpejd". Tu mozes dobiti Go extra paket sa neo min,sms i 3 gb za 700 din. ili Go extra + sa neo min,sms i 30 gb za 1100 din (odnosno 100 din. manje uz e racun).
Ne. Na samom vrhu,cim udjes u app.Skroz dole u app?
Ako mozes pošalji i meni 🙏poslao ^_^
Ne. Samo zahtev za prelazak na dopunu ( ista mreža ) ili podneti zahtev za prelazak u drugu mrežu ( prepaid / postpaid ).Ako mozes pošalji i meni 🙏
Jel iko izmamio popust 50% postpaid bez prenosa broja kod drugog provajdera, pretnja na prepaid itd...?
Izvinjavam se citam unazad ali sve se vrti isto a ja bih da znam jel mogu da se cujem sa nekim iz Yettela koji ima moc da mi ovo omoguće bez drame ako je moguće? Ako neko jeste uspeo bez drame, izvinjenje i njemu i neka mi se potvrdi u komentaru mozda ce jos nekom značiti ko dodje na zadnje pages.
Go extra + je isplativ paket za smesne pare. Nadam se da ce po istoj ceni biti dostupan i u avgustu pa da predjem u Yettel.I kod mene kad otvorim Ap stoji to
Pogledajte prilog 476089
Hvala,kod mene nema te shopping kartice pa sam bio zbunjen gde da gledam. Nadam se da će se pojaviti i kod mene, to mi je trenutno najbolja ponuda.Ne. Na samom vrhu,cim udjes u app.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari