Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Gde mogu da vidim trajanje ugovorne obaveze? Pošto u aplikaciji ne prikazuje,...
Ponovo radi bioskop!
Imali su "izazov" koji su otklonili.
Dopisivao sam se zbog tog problema, evo odgovora:

1736341203263.jpeg

U svakom slučaju na računu piše do kada važi ugovorna obaveza.

Može ali videće i ostale brojeve u dropdown meniju.Napravi nalog na taj broj telefona i to je to.Taj broj joj je glavni za taj acc i on se prvi učitava pri logovanju
Pozdrav
Znaci vezano je za nalog na yetelu... Onda cu samo s njenim mejlom da napravim nalog i ubacim taj broj, valjda moze tako...

Kad smo već kod njihovih "izazova", pre par meseci raskinuo sam postpejd ugovor tj odbio njihove loše ponude preko telefona 15 dana pred istek, i posle isteka punih 24 meseca ugovora, otišao u poslovnicu da platim sve odjednom, znači poslednji pun mesec i par dana onog narednog, kako ništa ne bih dugovao. Ubrzo posle toga stiglo na adresu obaveštenje o nekakvoj zateznoj kamati zbog prevremenog raskida ugovora 🤨

Kada sam ih zvao, pravili se ludi, kao sve je uredu, nemate dugova. Koliko znam, mesec dana pred istek ugovorne obaveze može se tražiti raskid bez ikakvih penala uz naravno obavezu plaćanja do poslednjeg dana ugovora. Ali su toliko pokvareni da treba tražiti pismeni izvod da se ništa ne duguje, bilo na mejl bilo na adresu.

Да и ја потврдим, 25 јануара ми пролази тотал 20. Поднео захтев 5 јануара захтев за превремени прекид и прелаз на припејд. Данас ме звали и уговорио јетел 100 са 50% на две године. Новогодишња промоција још 100 гб на годину дана. За 1800 месечно стварно добра понуда. Имам још и Макс и Скајшоутајм. 22 јануара ми истиче Скајшоутајм са 50% доживотни попуст. Код хоће да преузме, нека ми се јави поруком.

Има неко код за Планету? Може у ДМ да пошаље, хвала.

Već nekoliko dana uvek gužva u Yettelu, nikako da podnesem zahtev za Prepaid. Kada pozovu i ponude 50%, da li može da se bira paket ili oni nude neki paket i to je to?

Već godinama sam uvek ja birao paket, ali nešto sam u ovoj temi stekao utisak da se i to promenilo.

Moze da se bira paket. Oni sugerisu, ali mozes da odaberes koji zelis.

Već nekoliko dana uvek gužva u Yettelu, nikako da podnesem zahtev za Prepaid. Kada pozovu i ponude 50%, da li može da se bira paket ili oni nude neki paket i to je to?

Već godinama sam uvek ja birao paket, ali nešto sam u ovoj temi stekao utisak da se i to promenilo.
Ili u aplikaciju kad se pojavi. Meni trenutno ovo na jedan broj posle registracije
1000021944.jpg

Da li neko ima da preporuči akvizitera za mobilnu telefoniju, pošto mi akviziterka za Hipernet kaže da je odvojeno tj. da jedni rade optiku a drugi samo mobilne pakete, pa kad sam se već dogovorio za optički paket hteo bih da probam da dogovorim i mobilni prenos, a ne bih da preskačem na prepaid jer mi se čini kao rizik (u smislu jesu velike šanse da ćeš dobiti 50% ali nisu stopostotne).

Doduše naglasila mi je da bih ja verovatno dobio neku specijalnu ponudu pošto sam već bio u Yettelu pa da proverim i to sa nekim ko je zadužen za mobilnu.

Kako nisu stopostotne? Svako ko prebaci br iz druge mreze ili predje na pripejd dobija opciju za 50% popusta. 🤷

Да и ја потврдим, 25 јануара ми пролази тотал 20. Поднео захтев 5 јануара захтев за превремени прекид и прелаз на припејд. Данас ме звали и уговорио јетел 100 са 50% на две године. Новогодишња промоција још 100 гб на годину дана. За 1800 месечно стварно добра понуда. Имам још и Макс и Скајшоутајм. 22 јануара ми истиче Скајшоутајм са 50% доживотни попуст. Код хоће да преузме, нека ми се јави поруком.
Na koju foru 1800 dinara? Gledam im cene na sajtu i koju god da prepolovim za taj paket ne dobijem 1800 :)
Prekrizena cena im je 4000.
Neprekrizena je 3100.

4000-2000=2000-100=1900

Zato i pitam. Ili su oni promenili cene na sajtu u medjuvremenu, ili je SaleKojot zaokruzio sa 1899 na 1800.

Hvala vam svima za savete ovde.
Prebacio sam broj sa A1 na Yettel u poslovnici 06.01.
08.01. je stigao SMS da će broj biti prebačen ujutru.
09.01. je prebačen na Yettel između 4 i 6 AM.
Uzeo sam pripejd kao što je savetovano i 11.01. je stigla ponuda.

yettel_01.png

Pretpostavljam da je to ovo?

Problem je sledeći kad kliknem na ponudu otvori mi prazan pop-up.
Isto je i na telefonu i na kompu.
Restartovanje i pražnjenje keša nije pomoglo.

Radim li nešto pogrešno?

Možeš da završiš ugovor i u najbližoj poslovnici.

Hvala vam svima za savete ovde.
Prebacio sam broj sa A1 na Yettel u poslovnici 06.01.
08.01. je stigao SMS da će broj biti prebačen ujutru.
09.01. je prebačen na Yettel između 4 i 6 AM.
Uzeo sam pripejd kao što je savetovano i 11.01. je stigla ponuda.

Pogledajte prilog 475900

Pretpostavljam da je to ovo?

Problem je sledeći kad kliknem na ponudu otvori mi prazan pop-up.
Isto je i na telefonu i na kompu.
Restartovanje i pražnjenje keša nije pomoglo.

Radim li nešto pogrešno?
Kad udjes u app,prevuci onu reklamu za Yettel soping na levo. Trebao bi da imas karticu "predji na postpejd". Tu mozes dobiti Go extra paket sa neo min,sms i 3 gb za 700 din. ili Go extra + sa neo min,sms i 30 gb za 1100 din (odnosno 100 din. manje uz e racun).

Jedna posve neverovatna situacija, inicijalni paket mi je bio Total 40, aktivirao sam pre dva meseca na broju posebnu ponudu Yettel Mobile L za 2999 din mesečno, a danas išao u tri poslovnice da pitam za smanjenje paketa na Yettel Mobile M, u dve od tri poslovnice su mi rekli da nije moguće, a u trećoj u Delta Cityu mi odradili smanjenje paketa bez ikakvih ubeđivanja, i ostao popust od oko 65% na punu cenu paketa 😂 Sad je samo pitanje da li će neko u Yettelu to da provali ...

Prilozi

• IMG_3454.png
    IMG_3454.png
    90.7 KB · Pregleda: 135
Na koju foru 1800 dinara? Gledam im cene na sajtu i koju god da prepolovim za taj paket ne dobijem 1800 :)
Prekrizena cena im je 4000.
Neprekrizena je 3100.
Моја грешка, јесте 1899 динара је цена са електронским рачуном. Ја сам себи заокружио на 1800 јер сам у својој глави хтео да понуда буде још боља, али сам самим тим унео пометњу. :p
Још једном, извините.
Понуду можете видети на сајту.

Kad udjes u app,prevuci onu reklamu za Yettel soping na levo. Trebao bi da imas karticu "predji na postpejd". Tu mozes dobiti Go extra paket sa neo min,sms i 3 gb za 700 din. ili Go extra + sa neo min,sms i 30 gb za 1100 din (odnosno 100 din. manje uz e racun).
Skroz dole u app?

Ako mozes pošalji i meni 🙏

Jel iko izmamio popust 50% postpaid bez prenosa broja kod drugog provajdera, pretnja na prepaid itd...?
Izvinjavam se citam unazad ali sve se vrti isto a ja bih da znam jel mogu da se cujem sa nekim iz Yettela koji ima moc da mi ovo omoguće bez drame ako je moguće? Ako neko jeste uspeo bez drame, izvinjenje i njemu i neka mi se potvrdi u komentaru mozda ce jos nekom značiti ko dodje na zadnje pages.

Ako mozes pošalji i meni 🙏

Jel iko izmamio popust 50% postpaid bez prenosa broja kod drugog provajdera, pretnja na prepaid itd...?
Izvinjavam se citam unazad ali sve se vrti isto a ja bih da znam jel mogu da se cujem sa nekim iz Yettela koji ima moc da mi ovo omoguće bez drame ako je moguće? Ako neko jeste uspeo bez drame, izvinjenje i njemu i neka mi se potvrdi u komentaru mozda ce jos nekom značiti ko dodje na zadnje pages.
Ne. Samo zahtev za prelazak na dopunu ( ista mreža ) ili podneti zahtev za prelazak u drugu mrežu ( prepaid / postpaid ).

Vrh Dno