Vidim da je namenjeno za nintendo switch ali u sustini bi trebalo da radi kao i svaki drugi USB hub..?
Pa ne vidim gde bi bila razlika, ima HDMI pozadi, dodatne USB ulaze, type-C konektor..Vidim da je namenjeno za nintendo switch ali u sustini bi trebalo da radi kao i svaki drugi USB hub..?
O čemu ti ? Na S24U senzor otiska je ultrazvučni i potpuno je nezavisan od ekrana. Ima opcija da bude uvek aktivan ( i kad je ekran isključen) i ako to aktiviraš i nasloniš prst na mesto gde je senzor telefon se otključa i pre nego upali ekran.
Zastitno staklo je dodatna oprema i ni u kojem slucaju nema veze sa Samsungom. Sem ako nije nesto zvanicno od njih. Oni su duzni da ti obezbede da displej radi besprekorno, a sta ces ti posle da stavis na njega to je vec stvar rezije. Kao i za zadnje kamere sto su ljudi trpali neke folije zbog zastite pa se zalili kako daje lose slike. Ljudi se u fabrici muce sa timom inzenjera da ti isporuce kako socivo kamere, tako i displej skoro perfektan i ti mu capnes preko staklo ili foliju sa Temua. Znam da treba da se proda i sacuva fon i to je ok. Ali probaj malo da koristis telefon bez icega. Naravno pripazi malo.Pa svejedno kako god da se zove ekran posreduje.![]()
Samsung Galaxy S24 Ultra has a slightly newer fingerprint sensor
The Galaxy S24 Ultra is an excellent, if expensive smartphone, but the high price tag does buy the latest and...tinyurl.com
Meni je bilo mnogo boje rešenje kada je to bilo odvojeno od ekrna. Na leđima telefona ili sa strane.
Zaštitra ekrana je neophodna po meni.
I ovo je po meni u redu. Jednostavno jednog moras da se odreknes. A svako bira sta mu je bezbolnijeЈа колико год пажљиво руковао телефоном, понекад ми се деси да ми испадне, и то ми се баш летос догодило да ми испадне са столице на склапање на камени путељак. Да нисам имао маску и стакло, тотално би ми се разбио телефон, јер су после пада и маска и стакло били изгребани (оштро је камење било). Шта ћеш, суве ми руке, а телефон клизав.
И поред најбоље воље, ипак морам да користим обе заштите. Можда једног дана...
Prave, Nord 4 je od aluminijuma.Šteta što ne prave više telefone od aluminijuma. Staklo je teško đubre i nije nikakav premium materijal.
Moguce brate, veruj mi da me boli glava od gledanja u slike 😄Meni prirodnije izgleda fotka Samsunga.😎
Neka bordo nemam pojma hahaha 😄Teško mi možemo znati koje ti je bole polica u kuhinji 🤣
Pinovati ovo na svaku temu o kamerama telefona.Mada su generalno sve ove indor zatamnjene slike na telefonima očaj...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari