Apsolutno siguran... Pratim ceo dan, potrosnja ide od 155 do 160 wati. Auto mod iliti Smart Mod. Ne moze ovo cudo da modulira, nije inventer.Ja je nisam merio, na kom modu trosi 158w? Kada ga ugasim ventilator radi idalje da li je ok da ga iskljucim ako radi idalje ventilator a nije se sam ugasio? ( verovatno mu je uloga da osusi rešetku nakon odvlazivanja). Kako odrzavati higijenu aparata to nigde ne piše?
Da li garancija treba da se registruje negde na Xiaomi sajtu ili to ide preko Ananasa?
Imam i ja taj merač uzeo ga preko Aliexpressa ali se ne poklapaju u merenju vlaznosti u sobi verovatno Xiaomi meri vlaznost direkto uvucenog vazduha kroz protok pa zakljucuje da je dosta veca nego na ovom malom meracu.
Sve u svemu i kad se podesi na Auto/Smart mode siguran si da trosi samo toliko? jer mi se cini kao da modulira jer u toku rada sam prebaci na max pa posle nekog vremena smanji brzinu ili cak i gasi kompresor.
Verujem da ne modulira tacnije sam hteo da kazem da menja nacin rada brzinu ventiliranja na Auto mode. To nije mnogo 155-160w ja sam mislio da je tu na 220 do 255w kolko i pise.Apsolutno siguran... Pratim ceo dan, potrosnja ide od 155 do 160 wati. Auto mod iliti Smart Mod. Ne moze ovo cudo da modulira, nije inventer.
Svi su za toliko dovoljno pametni. Imaju najprostiji sistem sa plovkom, kad se podigne plovan nema kontakta i prestane da radi.I ja nešto merkam ovaj xiaomi, sobzirom da nemam iskustva do sada sa odvlazivacima, šta se dešava kad napune posudu sa vodom. Jel dovoljno pametan da se isključi i prijavi?
U vašem slučaju jedino rešenje je odvlaživač vazduha, pitanje je samo jačina istog. Ili izolacija...Da ne otvaram novu temu, imam problem sa vlagom koja je posledica loše izolacije tj. nedostatka iste. Prošireno predsoblje na najjeftiniji mogući način, čelična konstrukcija, dole 50cm lima, ostatak jedan sloj stakla. Zimi je uvek zamagljeno, a kad perem veš bude kao u sauni. Veš nemam gde da sušim osim unutra. Jel u mojoj situaciji uopšte vredi kompresorski odvlaživač? Nije problem ako malo više zuji, samo da završi posao. Vidim da ima Beko za nekih 16k.
Izolacija čeka neka bolja vremena. Imate li neku preporuku što se tiče modela?U vašem slučaju jedino rešenje je odvlaživač vazduha, pitanje je samo jačina istog. Ili izolacija...
Imam isti 10-ak dana. Dosao sam do zakljucka da pogresno prikazuje vlaznost a i temperaturu. Takodje imam Xiaomi merac temperature i vlaznosti i razlika je zaista velika koliko on pokazuje a koliko pokazuje odvlazivac. Konkretno evo upravo sada:Zdravo svima. Na ovom forumu sam saznao za Xiaomi Smart odvlaživač, a potom ga kupio. Imamo problema sa vlagom i buđi u stanu. Uređajem sam zadovoljan, za sada, jer ga imamo tek 2-3 dana. Veoma je tih, lepo izgleda i deluje da radi posao. E sad ...
Podesio sam ga na 55% vlažnosti, što ovaj uređaj, bar za sada, ne može da postigne na normalnom modu (nisam probao opciju sušenje veša). Spustio je sa 78% na 62%. To znači da bi trebalo da radi intenzivno...
Da li je ovaj uređaj pravljen za neprekidan rad?
I mene ovo zanima da li može i da li treba da radi stalno? Dostigne 62% i to samo ako provetrim prostorije, inače stoji na 65, a tagret je 50, jel to znači da bolje od ovog ne može ili je dnostavno mu treba više vremena tj dana? Tek dva dana ga koristim dodušeZdravo svima. Na ovom forumu sam saznao za Xiaomi Smart odvlaživač, a potom ga kupio. Imamo problema sa vlagom i buđi u stanu. Uređajem sam zadovoljan, za sada, jer ga imamo tek 2-3 dana. Veoma je tih, lepo izgleda i deluje da radi posao. E sad ...
Podesio sam ga na 55% vlažnosti, što ovaj uređaj, bar za sada, ne može da postigne na normalnom modu (nisam probao opciju sušenje veša). Spustio je sa 78% na 62%. To znači da bi trebalo da radi intenzivno...
Da li je ovaj uređaj pravljen za neprekidan rad?
Dupla ušteda. Ne mora da kupuje demin-vodu,a ionako mora da pegla i da vadi vlagu iz vazduha.hahha^
I tako je vratite u paru, pa u prostoriju, pa opet u odvlaživač! Idealno!![]()
Baš sam hteo da to pitam. To je destilovana voda, ne? Kao ona iz klime? U suštini gde god ide destilovana može i ova?Vodu koju skuplja odvlazivac koristite za peglanje, pegla ce vam biti zahvalna😄
Mene takođe zanima zašto smatraš da voda iz odvlaživača nije za upotrebu o kojoj se priča (pegla).Ta voda nije za upotrebu.
Demi voda iz lidla je,ako me sećanje ne vara, manje od 1$/5l i kod Rusa je nešto dzabe bila…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari