Kupi jos jedan za sebe, i tebi treba novogodisnji poklon 😁Nažalost nije mi to opcija, to bi im trebao biti zajednički novogodišnji poklon. Nije mi baš fora da im dam kontroler u ruke a dron da zamišljaju.
Našao sam kombo za 350e na KP, uzeću pa nek' ide život.
Hvala svima još jednom, mada ako ima neko još neki pametan savet, slobodno nek' se uključi.
Sa srećom!Nažalost nije mi to opcija, to bi im trebao biti zajednički novogodišnji poklon. Nije mi baš fora da im dam kontroler u ruke a dron da zamišljaju.
Našao sam kombo za 350e na KP, uzeću pa nek' ide život.
Hvala svima još jednom, mada ako ima neko još neki pametan savet, slobodno nek' se uključi.
Za nekog ko zeli da upliva u FPV vode, obavezno je desetine sati na simulatoru, u pocetku izgleda jezivo
Ovo su bili moji poceci sa nekoliko sati provedenih u liftoff-u.
I dalje se ne osecam sigurno da kupim fpv i oprobam se kako to stvarno izgleda
Uzeo sam DJI FPV Remote Controller 3, mozda sam se zeznuo jer me on ogranicava na dji fpv dron (ako se ne varam)...Koji rc si nabavio. Ja vozim klasicne dronove 6-7 godina i zagrijao sam se za fpv ali ne znam odakle da krenem. Mislio sam kupiti neki rc prvo da vjezbam ali najprije ce biti neki ready to fly paket
Ja mislim da ne mozes dji fpv da vozis sa fpv 3 kontrolerom.Uzeo sam DJI FPV Remote Controller 3, mozda sam se zeznuo jer me on ogranicava na dji fpv dron (ako se ne varam)...
I da, voznja na simulatoru je bez goggles
Da, to je opcija, ali moze da se prodje jeftinije sa "pravim" FPV-em...nisam bas dobro razmisljao, nego samo daj sto pre da probamKupi Avatu i googgles i kreni polako.
Moze avata 2:Ja mislim da ne mozes dji fpv da vozis sa fpv 3 kontrolerom.
Ja sam imao dji fpv i koristio sam fpv kontroler 2 i secam se kad sam hteo da probam avatu 2 da nije mogao da se koristi kontroler 3.
Mozes dji o3 unit dronove da vozis sa tim kontrolerom ali nije bas preporucen zbog lose ergonomije i manjka dugmica pogotovo za disarm/arm funkciju.
Niste me razumeli a ja sam se pogrešno izrazio jer sam zurio.Moze avata 2:
Pogledajte prilog 470635
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari