Šta je novo?

Cena RTX 5080 skače nebu pod oblake, korisnici obeshrabreni ovakvom Nvidia politikom

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
nvidia-rtx-50-skkok-cena.webp

Cena RTX 5080 skače nebu pod oblake, korisnici obeshrabreni ovakvom Nvidia politikom​

Najnovije pretpostavke o cenama predstojećih GeForce RTX 5080 i RTX 5090 grafičkih karti izazvale buru nezadovoljstva korisnika. Ovo nema smisla, gejmeri obeshrabreni

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/c...isnici-obeshrabreni-ovakvom-nvidia-politikom/

Bonus će biti da ne prigorevaju ko prethodna generacija ...

Cuj obeshrabreni gejmeri pa ta grafa mu je trecina plate.

Neće moći da se dođe do komada grafičke.

Kako da ne pregorevaju, pa konektor ost'o jednako anoreksican. Ima da gore ihaj. Zato odma kupis jedno 5-6 komada, kako koja pregori samo bocnes drugu. Jeste, jedna na zid u epoxy varijanti, to obavezno, al ne pregorela.

Neće moći da se dođe do komada grafičke.
Zbog pozara ili zato sto veci retailari nece da uzmu ni 15 komada?
Cini mi se da je politika nV u prodavanju manje primeraka po apsurdnim cenama sasvim isplativa..

ne vidim u cemu je problem...2023 sam platio oko £1450 4080...pogledo sam video, kad se prebaci austr u funte to je oko £1450...sve regularno...5090 ce da kosta papreno jer je 32gb...

Zbog pozara ili zato sto veci retailari nece da uzmu ni 15 komada?
Cini mi se da je politika nV u prodavanju manje primeraka po apsurdnim cenama sasvim isplativa..
Eto sve si sam posložio, opet će kontrolisati cenu preko količine.

Sad nasle da poskupe, kad resio da uzmem novi komp. :D

U kini je "market" isti kao i u americi, a u kini ce cena za 5080 biti 1200$ pre poreza ili 1350$ posle poreza, a za 5090 cena ce biti 2300$ pre poreza barem tako kazu leak-ovi (ovu informaciju sam video kod graphically challenged

Nazad
Vrh Dno