Završeno. Jos jedan uredjaj imam na supernovi(svi kanali) i menjao bih za appletv+ nalogJos jedan slot ostao za razmenu supernovu(svi kanali). Treba mi disney+
Aktuelno i dalje za dugoročnu saradnju.Nudim slot za Orion najjači TV paket i VOYO slot.
Tražim EON Premium paket van mreže ili u mreži svejedno je za android box.
Jos uvek aktuelnoZavršeno. Jos jedan uredjaj imam na supernovi(svi kanali) i menjao bih za appletv+ nalog
Dodajem u ponudi i Deezer Premium slot za 1 uređaj uz Orion i VOYO.rs. Znači sva tri u razmenu za SBB EON TV Premium.Nudim slot za Orion najjači TV paket i VOYO slot.
Tražim EON Premium paket van mreže ili u mreži svejedno je za android box.
Razmenjeno.Dodajem u ponudi i Deezer Premium slot za 1 uređaj uz Orion i VOYO.rs. Znači sva tri u razmenu za SBB EON TV Premium.
Dugoročno!
Menjam Netflix ( legalna srpska pretplata) za MoveTv( sa filmskim paketom bar),koristio bih app na AppleTv+ boxu.Molim Vas da se jave oni koji bi na duzi period.Prednost clanovima koji su duze na forumu sa OK reputacijom. Ne bih da se "cimam" ucestalo sa promenama.Hvala unapred.
I dalje potreban Disney+Potreban Disney+. Imam Amazon Prime, Tidal, Deezer za zamenu, a mogu i da plaćam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari