Šta je novo?

Razmena slotova za streaming servise (pravila su u prvoj poruci)

Nudim slot za Orion najjači TV paket i VOYO slot.
Tražim EON Premium paket van mreže ili u mreži svejedno je za android box.

Jos jedan slot ostao za razmenu supernovu(svi kanali). Treba mi disney+

Potreban Disney+. Imam Amazon Prime, Tidal, Deezer za zamenu, a mogu i da plaćam

Potreban EON van mreže, nudim slot za godišnju pretplatu na Microsoft 365 (ima još slobodnih slotova ako je još neko zainteresovan za uobičajeno učešće u familiji).

Nudim Disney+, potražujem VPN slot (po mogućnosti NordVPN ili ExpressVPN)

Ostalo jos jedno mjesto za Disney+, ponudite u pm sta imate

Treba mi Eon van mreze, u ponudi slot za Max, Skyshowtime, You tube premium iz US familij, Amazon Prime, IRIS... PM

Pozdrav svima.

Nudim Avast Premium licencu na 2 godine za HboMax 4k ili Showtime 4k.

Javite se...😉

Oslobođen jedan slot na Disney+, ponude u pm

@rida napiši koji striming servisi dolaze u obzir za razmenu

Trabao bi mi jedan supernova smart slot..u zamjenu cu dati: skyshowtime slot, disney+ slot i tivimate lifetime slot..dakle sva tri za supernovu smart

Nudim slot za Orion najjači TV paket i VOYO slot.
Tražim EON Premium paket van mreže ili u mreži svejedno je za android box.
Dodajem u ponudi i Deezer Premium slot za 1 uređaj uz Orion i VOYO.rs. Znači sva tri u razmenu za SBB EON TV Premium.
Dugoročno!

Nudim Supernova smart slot ili android slot za eon android slot.

Menjam Netflix ( legalna srpska pretplata) za MoveTv( sa filmskim paketom bar),koristio bih app na AppleTv+ boxu.Molim Vas da se jave oni koji bi na duzi period.Prednost clanovima koji su duze na forumu sa OK reputacijom. Ne bih da se "cimam" ucestalo sa promenama.Hvala unapred.

Pozdrav, nudim Youtube Premium za EON Premium Slot.

Menjam Spotify domaći nalog za EON van mreže.

Ajmo još jednom da probam 😉

Nudim Avast Premium licencu na 2 godine i Office 2024 trajna licenca, za HboMax 4k ili Showtime 4k.

Javite se...

Potreban EON tv slot.
Nudim Microsoft 365, Deezer Premium, Max, Prime Video, Surfshark VPN

Menjam Netflix ( legalna srpska pretplata) za MoveTv( sa filmskim paketom bar),koristio bih app na AppleTv+ boxu.Molim Vas da se jave oni koji bi na duzi period.Prednost clanovima koji su duze na forumu sa OK reputacijom. Ne bih da se "cimam" ucestalo sa promenama.Hvala unapred.

Dodajem i SkyShowtime isto srpska pretplata, all legal i bez cimanja :) .

Nudim deezer premium (mts) za VPN slot Nord ili Surfshark (koristio bi se samo na android telefonu).
Deezer ima još 23 meseca.
Prednost članovi sa dužim stažom na forumu.

Nudim Deezer Premium Lifetime slot i VOYO.rs slot za po 1 uređaj u zamenu za Supernova MOVE Smart sa svim Arenama (u suštini mi trebaju samo svi Arena kanali bez ostalih kanala).

Potreban Youtube Premium. Nudim Supernova Move Smart TV slot.

Nazad
Vrh Dno