Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Fascinantno je da su odgovori ( tipa: pročitaj prethodne tri stranice, do kategorizacije ličnosti osoba koje pitaju) toliko puni negativne energije.
A lakše je napisati, barem meni, kratak odgovor.

O tempora, o mores!

Naravno da sam pročitao tri (4 tačnije) stranice, ali odgovora na moje pitanje nisam našao. Napisao ga je sasa022, a u poslovnici i ne pitaju za to - podrazumeva se da je vreme za prelazak na prepaid po isteku ugovora, nema potrebe naglasiti. Ili sam sinoć naišao na nekog korektnog Yettel radnika, sve je uradio brzo, u moju korist i nije ništa hteo da "uvali" od proizvoda/usluga.

Nisam mislio konkretno na tebe već sam napisao generalno pošto se svako malo desi upravo da se postavi pitanje na koje je neko pisao možda već i na istoj toj stranici ali ako si se kojim slučajem sam prepoznao tu već ništa ne mogu da učinim.

Poslednja izmena:
Stvar je u tome, što je po netu gomila frustriranih likova, koja voli da se pravi pametna i ponižava druge. Lakše je pomoći čoveku, ako znaš, nego prigovarati mu, jer za to vreme, što si ga potkačio, mogao si mu i pomoći. Ako te baš mrzi da mu pomogneš, samo eleganto preskočiš i nema problema. Nije teško biti fin.

Slazem se u potpunosti samo nervira to jer se ponavlja i ponavlja,kao dan mrmota.

Ponavlja se, to je normalno. Mnogi žele da vide odgovore od više ljudi, jer nekada na 1 pitanje ima više odgovora, pa kada pročitaš moraš zaključiti šta je relevatno. Drugo ima dosta ljudi koji se ne razumeju toliko u ovo, pa možda pitaju i nešto bez veze, ali nije fora da odmah skočimo i da im prebacujemo. Ako možeš i hoćeš pomzi, ako ne možeš ili nećeš, ne moraš, nije obaveza. Najlakše je preskočiti.

Stvar je u tome, što je po netu gomila frustriranih likova, koja voli da se pravi pametna i ponižava druge. Lakše je pomoći čoveku, ako znaš, nego prigovarati mu, jer za to vreme, što si ga potkačio, mogao si mu i pomoći. Ako te baš mrzi da mu pomogneš, samo eleganto preskočiš i nema problema. Nije teško biti fin.
A ti si verujem stručno specijalizovan za to čim deliš dijagnoze o frustraciji? Ne osećam se prozvanim jer nikog nisam ni ponižavao, ni potkačio ni prozivao ali eto iskreno nerviraju me one situacije kad Pera postavi pitanje, Mika mu odgovori a Laza nakon 5-6 komentara ponovo postavlja potpuno isto pitanje i stalno se bespotrebno vrti oko jednog te istog pitanja over and over again - a ima i takvih.

Vidim da se ne osećaš prozvanim. O svemu je već ko zna koliko pisano, što neko reče, daj da zatvaramo forum, pa kada se tako na par meseci desi neka novost, mi da pišemo.

Ne osećam se ali me izrazito nervira deljenje dijagnoza tipa frustriran od bilo koga prema bilo kome.

1734695670338.png
Novi kupon, do sada to nisam dobijao. Ukoliko nekome treba, PM.
Uslov, barem 100 postova i 2 godine staža na forumu.

Yetel petak, mnute ne nude ima 3 godine, gigabajte i njih nema već nekoliko meseci. Danas ogrebao popust za mašinu, nisam proveravao ali garantujem da se ista može naći i jeftinije bez ovog popusta.

Prilozi

• Screenshot_20241220_102925_Yettel.jpg
    Screenshot_20241220_102925_Yettel.jpg
    105.7 KB · Pregleda: 64
Ne osećam se ali me izrazito nervira deljenje dijagnoza tipa frustriran od bilo koga prema bilo kome.
Opusti se,vidis da se nalaze pogodjenim svi ti lenjivci,jer su isti i svi ovi sto brane padobrance i jedno isto postavljanje pitanja bez citanja barem 3 strane unazad,isti su nazalost..I oni to rade ili na ovom forumu,nekoj drugoj temi,ili na nekim drugim forumima..Treba ih samo klepiti za trolovanje..

---Danas Yettel petak---
ako nekome treba popust na kartu za putovanja neka javi..

Prilozi

• Screenshot_20241220-153656_Opera.png
    Screenshot_20241220-153656_Opera.png
    294.2 KB · Pregleda: 56
Ja dobio kod za popust na jednom sajtu al samo za konkretnu Beko veš mašinu! 🥳

Poslali mi ponudu za paket Mobile M za 1950 din. mesecno. Vec imam 50% popusta na Total 10 sa 100GB prvih 12 meseci koji placam 1300 din. mesecno.
Hmmm.

To je i meni bila ponuda od strane agenta kad me pozvao.
Prihvatio naravno,toliko interneta za tu cenu nema nigde..A realno potrosim svakog meseca od 80 do 100gb..

Skidam video materijal sa nekih Telegram grupa i saljem ortacima..
Tu trosim najvise Gb..
Skidam takodje custom romove ,isprobavam kakvi su..Pa nove updejte za njih..
Takodje i YT..
Uglavnom na to trosim mobilne podatke..
Neki put pustim hot spot,ali to je retkost..

Drugari, kad najranije može da se podnese zahtev za raskid ugovora u Yettelu? Ugovor mi ističe 17. januara. Imam 50% na tarifu.

Učinilo mi se da sam negde u aplikaciji pročitao da od 1. januara plaćam punu cenu iako je ugovor do 17. januara. Može li neka informacija kako se sad "otkačiti" od postpaida i preći na prepaid? Hvala.

Zahtev možeš da podneseš i sada (maksimalno mesec dana pre kraja UO). Tako je za januar ti se računa puna cena pretplate. Onda će te zvati da ti nude ponovo 50% popusta, a ako odbiješ na prepaid prelaziš posle 17.1. I za taj mesec plaćaš proporcionalno pun iznos pretplate.

Znači ipak je 30 dana, a ne 15 kako mnogi u ovoj temi tvrde. Pitao pre neki dan ali niko nije odgovorio

Ako sam počeo 18. januara 2023. i imam ugovor na 24 meseci, tj. do 17. januara 2025. i 50% pretplate na svih 24 meseca, zašto onda nemam 50% na januar 2025?
Nije mi to baš najjasnije.

Ako sam ostalo dobro razumeo, decembar plaćam po 50% (ceo mesec), a januar pun iznos ali za 17 dana proporcionalno (pretplata podeljena sa 31 x 17 dana)?

da li je nekome nestala ponuda za duplo vise neta u prvih 12meseci....imao sam tu opciju da predjem na postpaid sada gledam u aplikaciji nema vise

Da li yetel po prelasku na pripejd iz druge mreze u aplikaciji daj epopust od 50% samo na odredjene tarife ili sve

• Like
Reagovanja: fiy
Ako sam počeo 18. januara 2023. i imam ugovor na 24 meseci, tj. do 17. januara 2025. i 50% pretplate na svih 24 meseca, zašto onda nemam 50% na januar 2025?
Nije mi to baš najjasnije.

Ako sam ostalo dobro razumeo, decembar plaćam po 50% (ceo mesec), a januar pun iznos ali za 17 dana proporcionalno (pretplata podeljena sa 31 x 17 dana)?
Zato jer si i za ceo januar 2023 dobio 50%, a poslednji, 24. mesec za koji si dobio 50% popusta je decembar 2024.
Izračunaj i sam, januar 2025. bi bio 25. mesec.

Najpametnije je podnosenje zahteva kada se udje u poslednji mesec tj. mesec bez popusta. Bilo da je 5, 10 ili 20 dana pred istek.

Zato jer si i za ceo januar 2023 dobio 50%, a poslednji, 24. mesec za koji si dobio 50% popusta je decembar 2024.
Izračunaj i sam, januar 2025. bi bio 25. mesec.
Pa nisam dobio za ceo januar, aman za aman, nego za pola. Tako bi trebalo da primam 24 plata godišnje, po toj logici. Kao da ne znamo svi šta je mesec dana... Stvarno im je glupa fora.

Moj slucaj,usao u mesec kad je prosao ugovor,nekih 20 dana,preracunao se..Podneo zahtev za pri pejd,zvali posle 4-5 dana..Kad sam prihvatio ponudu,50% se obracunao ceo mesec..Mislio sam da ce mi se naplatiti puna cena paketa do 20 u mesecu,a od 20 pa do kraja meseca po novoj 50% ceni novog ugovora,medjutim nije..

Moj slucaj,usao u mesec kad je prosao ugovor,nekih 20 dana,preracunao se..Podneo zahtev za pri pejd,zvali posle 4-5 dana..Kad sam prihvatio ponudu,50% se obracunao ceo mesec..Mislio sam da ce mi se naplatiti puna cena paketa do 20 u mesecu,a od 20 pa do kraja meseca po novoj 50% ceni novog ugovora,medjutim nije..
I meni je bio skoro identican slucaj. 10ak dana bez ugovorne obaveze i posle dogovora popust obracunat na ceo taj mesec.

Nazad
Vrh Dno