Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Jesam, na optici sam. Nisam neki ljubitelj TV, ali filmski i neki informativni/dokumentarni kanali iz ponude mogu biti zanimljivi. Pogotovo oni koje nisam imao na SBB. Hvala na info. Ipak ću bar za jedan box da razvučem RJ45, kad kažete da vredi. 😀

Postovanjce...
Vidim ima par postova oko NETFLIX-a na HP4024 pa da pitam i ja moze li i kako....nepismen sam za ove stvari pa ako neko moze da mi objasni kako....izvinjavam se ako je bilo objasnjenje na nekoj stranici (nisam sve procitao), ne zamerite...hvala...

Jesam, na optici sam. Nisam neki ljubitelj TV, ali filmski i neki informativni/dokumentarni kanali iz ponude mogu biti zanimljivi. Pogotovo oni koje nisam imao na SBB. Hvala na info. Ipak ću bar za jedan box da razvučem RJ45, kad kažete da vredi. 😀
Kada aktiviras box uredjaj u roku od 1h do 2h pokrenuce azuriranje na poslednju verziju gde ce biti sve podeseno kako treba kada je u pitanju rezolucija.

Ja napravio listu kanala u Irisu na android fonu, pa se ista pojavila i na Lg webos plarformi, tj na Iris tv aplikaciji. Da li će se ta lista automatski pojaviti i na Iris box-u ili ću morati da je pravim od početka samo za box?

Postovanjce...
Vidim ima par postova oko NETFLIX-a na HP4024 pa da pitam i ja moze li i kako....nepismen sam za ove stvari pa ako neko moze da mi objasni kako....izvinjavam se ako je bilo objasnjenje na nekoj stranici (nisam sve procitao), ne zamerite...hvala...
Ne moze vise.

Ima, zeleno dugme na daljinskom.
Imaš negde gore link za Iris tv kanale pa tamo piše koji kanali. Ne znam kada su ažururali zadnji put.

Da li je moguce da npr 2 STB-a budu HD a 2 SD jer mi kazu da nema uslova za 4 HD a uveo bih iris i 50mb u box 4?

Da li je neko uspeo na VDSL da dobije vise HD STB-ova nego sto su prvobitno rekli da je moguće?

Hteo sam nesto da vratim da pogledam sinoc, medjutim kako vidim nema vise 30 dana (bilo na velikom broju kanala) nego samo 7 dana unazad.

Nije mi jasno ako imaju u VOD 4K paket,zašto ostatak iz VODa ne prebace u HD napokon?!

Meni od juče ne rade neki kanali kao ni vraćanje u nazad na HP4024 kada je nakačen bežično. Izgleda da su nešto menjali. Da li još neko ima ovaj problem?

HP4024 je zadnji model koji koriste, ako nisu u međuvrmenu nabavljali neke novije.

@dramle Napiši koji kanali. danas sam verovatno popdnevno noćna pa da pogledam kod mene.
Поред враћања у назад приметио сам да не ради њихов Ирис промо, Арене премијум, Арене 6,7,8. Напомињем да нисам пролазио кроз све канале па је могуће да још неки не ради.

Radi sve od kanala.
Iris promo ne znam da li je uopšte imao. Nikad ga ne okrenem.
Arena premijum 1 ima 30 dana, ostale 7 dana unazad. Koristim par dana unazad pa ne mogu da kažem da li su menjali.
Primetio sam da su na ovim novim ponudama počeli da pišu 7 dana unazad. Verovatno 30 dana izlazi iz upotrebe.
Resetuj ga nazad na dugme, nemam 4024 ali valjda ima neki prekidač da ga ne čupaš iz struje.

Поред враћања у назад приметио сам да не ради њихов Ирис промо, Арене премијум, Арене 6,7,8. Напомињем да нисам пролазио кроз све канале па је могуће да још неки не ради.
meni su u ponedeljak zbog tog problema zamenili box proradilo odmah cim je stavljen novi

… kakva pauza, ovoliki ‘rad’ zahteva najmanje 5 dana godišnjeg…

Dokumentarni su ispravili što je dobro, ali Dečiji nisu. Nisam im rasporedio screenshot popupa u redosledu kako su na sajtu i eto razloga. Možda su uzeli taj godišnji posle jednog ispravljenog popupa @trucic

meni su u ponedeljak zbog tog problema zamenili box proradilo odmah cim je stavljen novi
Код мене је проблем што када се стави на кабл све ради. Чак су ме напали да то што га користим преко wi-fi a је забрањено и као могу да ми укину услугу због тога...

ja sam na kablu koristio. ali su pitali dal je neko nesto menjao setovanje na boxu. jedino sam bluetouth namestio za daljinski sve ostalo je kako sam dobio box pre dve godine.

Да ли има неко да користи бокс преко wi-fi-a а да му све уредно ради?

Да ли има неко да користи бокс преко wi-fi-a а да му све уредно ради?
Ja koristim, sve radi preko wifi na hp4024, treba da se prepisu podesavanja sa lan. Na hp707 ne radi preko wifi i hp4024 je dosta brzi plus radi wifi bez problema

Vrh Dno