doktor1964
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 17.09.2022
- Poena
- 85
Za razgovore da.
Na to pitanje druze niko ne moze da ti da adekvatan odgovor, svako uredjaj koristi na svoj nacin i nikome nije ama bas nista isto, ja sam imao i S23U i sad S24U i meni je baterija ista i na jednom i na drugom posle nekog vremena ja nikakvu razliku u bateriji ne vidim. Ja ne igram igrice koristim ga za pozivi/sms/fb/viber/mail/navigacija i fotografisanje baterija mi bude 2 nekad malo predje u 3 dan.Jedno pitanje, kakva je baterija izmedju S24U i S23U za one sve koji su imali prilike da koriste prethodni model? Posto gledam ovaj nov zmaj sto ce biti u S25U se bas ne pokazuje niti efikasan kada se optereti niti ekonomican pod istim uslovima na bateriju, a o temperaturi da ne pricamo...
S23U imam vec jos malo 2 godine i menjao bih ga svakako za nesto novo cisto zbog habanja baterije i svega ostalog. Inace nemam probleme sa njim, ni baterijom (traje mi uvek 2 dana sa mojim koriscenjem) ali svakako na to vreme menjam telefon, pa eto da pitam..
Bukvalno isto kao i ja koristiš telefon.Na to pitanje druze niko ne moze da ti da adekvatan odgovor, svako uredjaj koristi na svoj nacin i nikome nije ama bas nista isto, ja sam imao i S23U i sad S24U i meni je baterija ista i na jednom i na drugom posle nekog vremena ja nikakvu razliku u bateriji ne vidim. Ja ne igram igrice koristim ga za pozivi/sms/fb/viber/mail/navigacija i fotografisanje baterija mi bude 2 nekad malo predje u 3 dan.
Bas je tako,Imam ja taj i superMa uzmi S24 sa 256gb.
Izdrži
Brza je ta memorija od 256gb
Нема сврхе мењати 23U са 24U,осим ако :Jedno pitanje, kakva je baterija izmedju S24U i S23U za one sve koji su imali prilike da koriste prethodni model? Posto gledam ovaj nov zmaj sto ce biti u S25U se bas ne pokazuje niti efikasan kada se optereti niti ekonomican pod istim uslovima na bateriju, a o temperaturi da ne pricamo...
S23U imam vec jos malo 2 godine i menjao bih ga svakako za nesto novo cisto zbog habanja baterije i svega ostalog. Inace nemam probleme sa njim, ni baterijom (traje mi uvek 2 dana sa mojim koriscenjem) ali svakako na to vreme menjam telefon, pa eto da pitam..
U kom smislu brži?Upoznat sam da je model od 256GB brži, ali opet S24 je noviji, vjerovatno ima bolje kamere?
U suštini to je to, zaboravio si jos da dodas reflection free ekran ,ko koristi dosta napolju ,i ko to neće poništiti nekom folijomНема сврхе мењати 23U са 24U,осим ако :
1.Хоћеш раван екран
2.Титанијим (највише се види на матираном раму који се не гребе уопште за разлику од сјајног на алуминијуму).
Што се батерије тиче да кажеш 5% је боља на 24U, и то врло вероватно јер је млађи телефон. Рационалније је и мудрије сачекати 25 па размислити о промени ако ти ове 2 наведене ставке изнад нису приоритет.
Exinos procesor ili nešto oko toga ima brže čitanje memorije ako je memorija 256mb.U kom smislu brži?
s24 128 GB ima sporiju memoriju od s24 256GBDa li je sada bolje uzeti s23 model od 256GB ili S24 model od 128gb.
Upoznat sam da je model od 256GB brži, ali opet S24 je noviji, vjerovatno ima bolje kamere?
Ne zanimaju me drugi modeli, niti veći, zanima me samo ova veličina telefona.
U smislu da su modeli sa 128Gab osakaćeni brzinom memorije na UFS3 standardu. Dok modeli od 256GB koriste UFS 4 standard koji je značajno brži. Isto je i za S23 i S24. Takođe s23 se pravi za EU sa Snapdragon procesorom dok se S24 pravi sa Exynos pa su sintetički testovi skoro isti iako je godinu dana razlike.U kom smislu brži?
Jasno je to.s24 128 GB ima sporiju memoriju od s24 256GB
pa s23 256 ima UFS 4.0 s24 128 ima 3.1.U smislu da su modeli sa 128Gab osakaćeni brzinom memorije na UFS3 standardu. Dok modeli od 256GB koriste UFS 4 standard koji je značajno brži. Isto je i za S23 i S24. Takođe s23 se pravi za EU sa Snapdragon procesorom dok se S24 pravi sa Exynos pa su sintetički testovi skoro isti iako je godinu dana razlike.
Jasno je to.
Međutim ja biram S23 256GB vs S24 128GB.
Koliko ti je stara sim kartica koju koristiš? Probaj da pređeš na eSIM, meni je pomoglo da se rešim tih problema koje si naveo.Dal je do exynosa ili mreze nem pojma,na snapu za dva dana nisam imao problem i nisam imao nijedan propusten poziv,evo na s24 ista prica kao na s20,ima mreza ja nedostupan i odma stigne poruka o propustenom pozivu
Koristio S23U nekih godinu ipo i sada par meseci S24U snap. Ne primećujem nikakvu razliku u brzini u svakodnevnom korišćenju.A bilo bi zanimljivo da neko ko je koristio oba kaže imali neke primetne razlike u brzini ,kod svakodnevnog korišćenja..
Naravno, cekamo S25U pa cemo videti za daljeНема сврхе мењати 23U са 24U,осим ако :
1.Хоћеш раван екран
2.Титанијим (највише се види на матираном раму који се не гребе уопште за разлику од сјајног на алуминијуму).
Што се батерије тиче да кажеш 5% је боља на 24U, и то врло вероватно јер је млађи телефон. Рационалније је и мудрије сачекати 25 па размислити о промени ако ти ове 2 наведене ставке изнад нису приоритет.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari