- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 1,445
Patike su umesto na klinu, završile na pranju 😎, jer je celu trku pljuštala kiša, a onda su tako mokre provele preko 12h u kesi i rancu.
S obzirom da sam odlučio da trčim na pejs, traku nisam ni poneo, što je zbog količine padavina ispala odlična odluka. Ceo pojas bi bio natopljen i verovatno neprijatan na koži.
Ono što nije ispalo sjajno, sat je imao nekoliko baš jasnih miseva u merenju, jer se sve vreme slivala kiša izmedju sata i mog zgloba, pa je bilo nekih besmisleno nelogičnih skokova.
Više detalja o samom događaju sam napisao u poruci
forum.benchmark.rs
S obzirom da sam odlučio da trčim na pejs, traku nisam ni poneo, što je zbog količine padavina ispala odlična odluka. Ceo pojas bi bio natopljen i verovatno neprijatan na koži.
Ono što nije ispalo sjajno, sat je imao nekoliko baš jasnih miseva u merenju, jer se sve vreme slivala kiša izmedju sata i mog zgloba, pa je bilo nekih besmisleno nelogičnih skokova.
Više detalja o samom događaju sam napisao u poruci

Trčanje kao hobi/rekreacija/sport/izgovor za putovanja
Vreme nas je odlicno posluzilo, nedostajao nam je samo jedan bod za ekipno trece mesto u muskoj konkurenciji :( Voleo bih kad bi dodali i uspon na Ovcar u veliku stazu.