Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Bucniji je u odnosu na HY300, npr. ovde se cuje kad nema zvuka. Mada dosta zavisi i od toga sta se gleda, ako je nesto tiho ovo ce sigurno da se cuje.

Ovo cudo moze da se uzme kroz Coins za 0.19$ ako se uzme kupon u njihovom store-u od 1$ za kupovine iznad 1.01$ i promeni zemlja na Makedoniju.

Napomena - zemlju menjate na svoju odgovornost.

I just found this on AliExpress:
US $8.65 | Awei Four-in-one Ultra-fast Charge PD27W Dual-charge C65w Multi-function Fast Charge Cable Suitable for Apple 15 Xiaomi Samsung

Prilozi

• Screenshot_20241022_232654_Gallery.jpg
    Screenshot_20241022_232654_Gallery.jpg
    68.9 KB · Pregleda: 113
jel ima dobrih klešta za pravljenje lan kablova, ne mora na aliju može i ovde negde

kako se zovu uopšte tačno

jel ima dobrih klešta za pravljenje lan kablova, ne mora na aliju može i ovde negde

kako se zovu uopšte tačno
Klešta za krimpovanje. Rj45 su LAN kablovi, a rj11 telefonski. Ja sam najjeftinija kupio pre oko 20 godina i još uvek super služe.

Kad sam bio u potrazi za tim kleštima jeftinija su bila kod “domaćih” kineza, čini mi se da sam ih platio oko 500din. Za 10ak konektora koje sam postavio od tad kvalitetnija mi ne trebaše.

Znači nije bučan? Ovaj fake P30 skoro da se nije čuo samo blagi huk. Uzeo bih HY320, ali su ljudi i ovde i na Aliju kimentseisali da se mnogo čuje. Što se tiče slike, verujem da je najbolji. Nama koji gledamo, bio bi prva opcija, samo da nije te buke. Ako nije sreašna, onda to menja stvari...
Prijatelju ja ne gledam neme filmove, i ne sedim tik iza projektora. BT zvučnike koje sam opisao biće levo i desno i u takvim uslovima nema šanse da se čuje ventilator u njemu. Probao sam za sada samo sa jednim zvučnikom i odlično je, sa 2 će biti još bolje.

kako se na engleskom kažu krimp klešta
da vidim šta ima sve na aliju, možda imaju u isto vreme i za još neke kontektore, kad već uzimam da uzmem sa što više mogućnosti

Post_endurance04.jpg

Kodak kartica posle upisanih 5.8TB i dalje kao nova.
Baš me zanima posle koliko će upisa da ispusti dušu...

Meni jos nije stigla🥴

@Dusan94 nema sta, izgleda da je solidna kartica. I po pakovanju se vidi da su ih izgleda stvarno pravili za Kodak, cak i store na Aliju deluje normalno posto nije genericki Shop1241212.

U svakom slucaju drago mi je da nismo bacili pare :)

Apropo UB...HU posiljki, ja cekam jos 5 komada u UB...HU posiljkama (2 kom), poslali su ih iz Madjarske ka nama 16og i 17og, tako da mozda stignu tokom novembra.

Postoji i jako dobar dil za Adata fleske - oko 1.6$ za 64GB ali ne vazi za nas nazalost, legle bi za neki Ventoy i slicno.

12 sam ih naručio, jednu mogu da prežalim da znamo na čemu smo. :)

Odlična kupovina definitivno.

Meni je čini mi se juče ili prekjuče ujutru stigla UB... HU, naručena istog dana, 19. sept.

Žao mi je što ne naručih još koju, pored ove jedne, mada već imam 3 nove koje stoje u fioci.

Ima ih jos ali za 1,7$, ali mora preko Makedonije pa da se locira link sa kog smo ih uzimali skrolovanjem kroz nasumicne Coins ponude, posto ih cas ima - cas nema u Discount delu.

Veci kapaciteti mi deluju jeftinije doduse, cini mi se da je 256GB bilo oko 12$ a 512GB oko 20ak $ sto je bas povoljno za taj kapacitet i ove brzine.

Kodak kartica 21.09 - UB1252...HU - isporucena 22.10
15.10 - Your package has been received by the local delivery company

Neke duge narudzbie 22.09
UC0453...HU - isporucena 14.10
UB1253...HU jos nije isporucena ( 17.10 HU local delivery company )

Isporuka preko LPC SM (y)

@Lanikor

Nisam trazio - da li si gledao testove - da li su stvarno 256/512GB ?
Jer bilo je slucajeva kod nekih drugih modela da su modeli do 64GB OK , vec sa 128GB bude druga prica :(

Ima par ok review-a za 128GB i 256GB u komentarima, upis jos brzi i provereno sa h2testw. Za 512GB nisam video.

Ne verujem da su fake, ipak su cene jake u odnosu na fals kartice, tu su negde ispod MoveSpeed i Netac kartica, dok je Lexar skuplji koliko vidim.

1729806240216.png

Nazad
Vrh Dno