Hvala na savetu, pokusacu da to ispravim.Pokušaj da skratiš korak.
Po cenu da trčiš sporije, skrati korak, a onda postepeno povećaj broj koraka.
Kao dete i tinejdzer sam trenirao po 2-3 sporta istovremeno, imam jaku podlogu bas. Samo se trcanjem nikad nisam previse bavio, vise sam igrao basket i fudbal ranije, vozio bajs periodicno. Dosta vise sam radio vezbe snage sa tegovima i na vratilu.ovaj mene zaje*ava malo 😂
"mucim" se vec 10 meseci, treniram svaki dan ono sto Garmin kaze, najvise sam istrcao 8.08km sa pace-om od 8:26 😀 doduse davno bilo, sad bi verovatno bilo ispod 7 ali opet.
pocetnik kazes 😀
Nemam problem, imao sam i do 93-94 kada sam se posvecivao teretani po pola godine, godinu.Performanse su tu bitne. Ako nemaš problem da nosiš tih 89kg, šta te briga.
A bre odoste vi u profesionalce,još da nabavi i pomoćnog trenera i doktora i eto novog Novaka Đokovića 🤣Ima tu dosta genetike, koliko si se bavio sportom u mladosti, tehnike... Takodje, mislim da za dobar rezultat pored rada treba i ziv trener, a mozda i nutricionista.
Ja bi trazio stimulaciju za ovaj mesec ili barem hoka patike 🙂Juce sam trcao Serbia Business Run 5km
zvanicno vreme je 25:20, nisam startovao sat kako treba pa nemam podatke za prvih kilometar 🤦♂️ a nisam ni iskljucio na vreme 😀
Juce sam trcao Serbia Business Run 5km
zvanicno vreme je 25:20, nisam startovao sat kako treba pa nemam podatke za prvih kilometar 🤦♂️ a nisam ni iskljucio na vreme 😀
Garmin 245 + HRM
HRM je kupljen u walmartu Powr Labs, da li neko ima ideju zasto imam ove zastoje u belezenju heart rate-a?
subjektivni osecaj, trebalo je laganije da trcim, povuklo me je da trcim za mladjim kolegama
sad se osecam ok, nista me ne boli, ali nekako mucio sam se poprilicno ( 40god mlad 😀)
www.powr-labs.com
Zdravo, da li je neko probao ovaj https://trci.rs/suplement/409/ENERVIT-SPORT-Gel-sa-ukusom-tropskog-voća-energetsko-piće-25ml/ , kakvo je vase misljenje?
U kom si klubu možda se vidimo sutraJel imamo Benchmark Strava klub?
Balkan, ici cu na veliku stazu.U kom si klubu možda se vidimo sutra
Ili menjaj bateriju ili srce 5 zona svo vreme trčanja,to ni Čak Noris nemože da izdrži 🤣Juce sam trcao Serbia Business Run 5km
Garmin 245 + HRM
HRM je kupljen u walmartu Powr Labs, da li neko ima ideju zasto imam ove zastoje u belezenju heart rate-a?
subjektivni osecaj, trebalo je laganije da trcim, povuklo me je da trcim za mladjim kolegama
sad se osecam ok, nista me ne boli, ali nekako mucio sam se poprilicno ( 40god mlad 😀)
Kako si se snašao vreme je bilo haotično kiša magla jak uraganski vetar temperatura na startu 10 c a na vrhu ko zna.Ja sam prvih 13 km bio zaleđen,kljun i krilca otpali,bubreg provrištao.Tek sam se aklimatizovao posle 20 tog km 😁Balkan, ici cu na veliku stazu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari