auu greska...Pa sta ces ti sa Orion optikom ?![]()
Treba da tražiš Move Smart.Može link za MOVE N GO za Smart TV? Pošto je u google store onemogućena, a na netu nalazim samo za telefon.
Da da, isti je ruter i kod mene.Isti problem i kod mene. Technicolor TC7210. Imao te cudne prekide pre 16 dana, desavalo se nekoliko puta na dan, i sada proteklih 11 bilo ok. Ali danas se vratio problem. Iskljucenje/ukljucenje u struju resi problem par sati, pa tako ponovo. Inace sam preko coaxa, sa dva splitera total.
evo i preko danaDa li je ovakav rezultat merenja pinga po vama, forumašima, u redu?
PING TEST
Kod mene ipak ispao spliter da je u pitanju. Dosao danas covek i za nekoliko minuta sredio. Nadam se da ce biti brzi fix i kod tebe!Da da, isti je ruter i kod mene.
Zvao juče pa ćemo videti. Nekad se desi da se resetuje sam od sebe.
Hvala, javiću kad se bude rešilo.Kod mene ipak ispao spliter da je u pitanju. Dosao danas covek i za nekoliko minuta sredio. Nadam se da ce biti brzi fix i kod tebe!
Pozdrav
Imam poznanicu radi u Mt:s-u
Ne razumem u odnosu na šta kasni slika?Ma ne želim prenos. Iskreno, muka mi je da kasni slika. Uzeću lepo mts- sat gde kasni slika vrlo malo.
Čisto informacija za tebe. Postoji https://supernovaott.rs 😉Inače, čisto kao info.
Za macOS zvanično ne postoji aplikacija, ali move'n'go, koja je oficijelno napravljena za iPad radi bez ikakvih problema na macOS 15.0 Sequoia.
Ne razumem u odnosu na šta kasni slika?
A na M:Sat je slika daleko lošija nego na SN.
Hvala najlepše!1) Tebi neće raditi SBB EON iz mreže nalog (odnosno radiće neki kanali) jer sada SN koristi apsolutno iste IP opsege koji su i na mts-u, a ti opsezi su na block listi za SBB EON.
2) Supernova move box (sa koaksijalcem - hibridni) neće raditi uživo TV, radiće samo vraćamje unazad.
2a) Supernova move smart / move'n'go će raditi bez problema na SBB netu (svi kanali). Odnosno uzmeš im mi box s i snimiš im move smart aplikaciju i vozi tako.
Za SBB EON iz mreže nemaš neko dobro rešenje. Možeš da probaš s nekim VPN-om, ali niko ti ništa ne garantuje.
Da ih konstantno jašeš i ako treba da budeš bezobrazan.Recite mi kako na najbrži način da se dođe do kredencijala za MAX? Ja koliko vidim po temi svi su imali problema sa dobijanjem tih kredencijala, a i sa migracijom pre par meseci ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari