Znaću sledeće leto jer sam porucio pametnu utičnicu. 10 sati da radi x 1,4kw eto 14kw dnevno...jedva čekam da crkne da uzmem nešto normalno, ove sadašnje 18-ice hisense trose 1.3kw a protok vazduha im je 950m3 naspram 500m3To je on/off klima i ima uvek istu snagu koja je navedena, a potrosnja zavisi od upotrebe, ne mozes da znas koliko ce da ti trosi.
Pa ne trosi ona toliko kolko si naveo, ona kad dostgne temp ugasi se pa se opet upali. Ne radi ona neprestano 10 sati puta 1.4 kw. Kad bi toliko radila zamrzao bi se, njoj bar polovinu vremena ne radi kompresor u rezimu odrzavanja temperatureZnaću sledeće leto jer sam porucio pametnu utičnicu. 10 sati da radi x 1,4kw eto 14kw dnevno...jedva čekam da crkne da uzmem nešto normalno, ove sadašnje 18-ice hisense trose 1.3kw a protok vazduha im je 950m3 naspram 500m3
žao mi da je skidam, klimu koristim samo za hlađenje pa ću nekao preživeti najkritičniji juli kad noću ne pada ispod 30...
20kvm ohladi i sedmicaMoja hisense energy pro na suncanoj strani na spoljnih 40 hladila unutra ~20 kvadrata na 24-25c bez da stucne.
Kod mene 12-ca hladi 60kvm, i to odradi "na leru". Fujitsu ASYG12LTCAZapravo hladi sobu, hodnik i kupatilo i sve zajedno ima mozda 25 kvadrata.
Jer se kuca ohladila preko noci pa klima nije morala toliko da se muci da spusti unutrasnju na tih 26.8.А како је прекјуче спустило са спољних 35 а ноћна 20 на 26.8 ако је до климе ?
Mislim da je to vise reklama Toshiba kompresor, a da je ustvari Midein GMCC…To je on/off klima i ima uvek istu snagu koja je navedena, a potrosnja zavisi od upotrebe, ne mozes da znas koliko ce da ti trosi.
Tesko da on/off klima ima Toshiba kompresor, ne bave se oni on/off kompresorima.
Imam 30 godina staru inverter R22 Toshibu.
Treba mi savjet, tj nije mi jasno šta se dešava! Klima kod staraca je počela da smrdi ali ne konstantno, već samo kada nakon hlađenja prebace na ventilator opciju, dok je režim hladjenja nista se ne osjeti.
Ovo sam ih naučio da rade baš zbog toga da se klima ne bi ubuđala, uveče kada gase klimu, stave 15tak minuta samo fan da je isuši.
-Nije mi jasno kako se uspjela usmrditi ako se ovo primjenjuje
-Zašto se smrad osjeti samo kada se prebaci sa cool na fan opciju ?
Pretpostavljam da mi treba dezinfekcija i ciscenje unutrašnje jel da ?
Nisu toliko nenormalni uslovi koliko tebi klima katastrofalno radi u izolovanoj kuci. Kod mene radi u neizolovanoj kuci i svaka strana kuce je suncana, Podgorica.мислим да је мом случају ненормални временски услови, баш би волео да видим при тим условима како би се понашала 18-ица....
Naviknes se haha sreca pa nisam bio kod kuceImam drugara, u nekoj zgradi u Podgorici, potkrovlje, ima neku on off klimu.
Kad kockamo ( igramo online poker ) Zali se, vrucina, nije ni cudo, kod vas ni nocu ne zna da popusti...
Ja ovog zezam, reko, tvoji su nesto zgrijesili, pa ti ispastas...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari