Street View · Mapy Google
Prozkoumávejte mÃsta v Mapách Google poutavÄjÅ¡Ãm způsobem.
Veci uspon nisam nasao.
Lik iskočio iz zbuna, prepao me, mogao sam pasti tačno da ga tuzimGde ujutro da te navataju?Akcije obicno pocnu kasnije i u noc.
Da li je bio u maskirnoj uniformi prilagodjenoj terenu i godišnjem dobu?Lik iskočio iz zbuna, prepao me, mogao sam pasti tačno da ga tuzim
Možda nisi video da je editivao post i pitao za opciju vozom do Valjeva i običan bicikl?to je 85km, covek pita za 200-300
mozes i obicnim bajsom, nije 2000
Baterija u eko modu sa iskljucivanjima je do 100km, realnije 70km po brdima, a prilicno dugo se puni . Mozda kada bi nosio i rezevnu bateriju i punjac (3kg 300-400eur), ali nikog nisam jos video da to radi, osim na e-tour de fruškaDa li je neko ovde išao sa el biciklom koji asistira snagu na dalja putovanja? Na primer dnevno po 200-300km ili slično? I da je natovaren opremom bio?
Ne, zato što idem biciklistickim stazama, preko pešačkog guram.jesi imao prsluk?
Nije bio u maskirnoj, čak nije imao ni prsluk kao saobracajac.Da li je bio u maskirnoj uniformi prilagodjenoj terenu i godišnjem dobu?
Verovatno je organizovana akcija koja traje 2-3 dana na par lokacija gde je frekventno sa trotinetima. Znaju da se nameste i da pecaju prelazak na crveno za pešake, nameste se sa strane gde prodje max 3 vozila od zelenog do zelenog za pešake i natrčiš pravo na njih. Orao pao jednom ali bez kazne, imaju pravo da te opomenu i ubeleže u izveštaj a oni koji se batrgaju ili pokušavaju da uteknu neminovna je kazna, tada mi je objašnjeno kako funkcionišu akcije.
Pozdrav za sve ucesnike u temi, imam pitanje za vlasnike ninebot f2 pro, jel imate opciju cruise controle u aplikaciji, ja je nemam i nikako ne mogu da aktiviram cruise speed. inace sve preporuke za f2 pro, jedina mana malo tvrdja opruga za gas.
Nema cruise control ako je namenjen za trziste Evrope, isto je i kod mene na G30 Max. Jedino da se hackuje na drugi region(US) ubacivanjem drugog serijskog broja, bar je tako za G30 Max.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari