Ja sam moj hp4024 resetovao na fabricka podesavanja iz skrivenog menia (#1397#) i proradio je wifi ponovo. Radi vec nedelju dana bez problema!Ne radi to rešenje.
Na verziji 2.7.3 sa uključenim ADB-om puštena njihova "buba" da puca meni pri izboru opcije "General Settings/Network&Internet".
Downgrade-ovao na 2.6.2 - i dalje šljaka "buba" iako ranije na toj verziji nije pucao pri izboru iste opcije, jednom kad ti ubace koju god verziju fw kasnije da ubaciš ostaje isti glitch. Iako je uključen i dalje usb debugging u dev.options, preko usb kabla mrka kapa pri komandi "adb devices", a wifi adb više nije izvodiv.
Ideje?
Wi fi radi od kad je izašao apdejt na 2.7.4Ja sam moj hp4024 resetovao na fabricka podesavanja iz skrivenog menia (#1397#) i proradio je wifi ponovo. Radi vec nedelju dana bez problema!
Može samo treba da ga otključaš i instaliraš npr VLC player, imaš par strana unazad Urket-ov tutorijal za jednu od metoda, a imaš na ovom dole linku i Kale-tovu metodu koju možeš da odradiš i na najnovijem MTS firmveru i posle samo na button mapper-u omogučiš switch-ovanje između MTS interfejsa i npr. Wolf launchera:Moze li sa se gleda film sa usb na mts box-u? Ubacio usb i nista se ne dešava. Na daljinskom nemam nista.
Kuci imam yettelov box i kad ubacim usb prepozna ga i mogu da pustim film.
Znam da sam glup ali ovde to nesto ne radi? Jel ima veze velicina usb-a? Format?
Koji box je u pitanjuDanasnjim update na 2.7.4 box se prebacuje na najvisu rezoluciju sam, kod mene 4K. Sa starim je moralo rucno.
Hp4024Koji box je u pitanju
4024Koji box je u pitanju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari