Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024)

Kod mene isto. Do jutros nisu ni radili, sada proradili opet...

Primetih da su mi danas aktivirali paket 4K u 12:21h. Prethodno sam ga aktivirao i skoro deaktivirao. Kako su smeli sami ponovo da ga aktiviraju?

Ne radi to rešenje.
Na verziji 2.7.3 sa uključenim ADB-om puštena njihova "buba" da puca meni pri izboru opcije "General Settings/Network&Internet".
Downgrade-ovao na 2.6.2 - i dalje šljaka "buba" iako ranije na toj verziji nije pucao pri izboru iste opcije, jednom kad ti ubace koju god verziju fw kasnije da ubaciš ostaje isti glitch. Iako je uključen i dalje usb debugging u dev.options, preko usb kabla mrka kapa pri komandi "adb devices", a wifi adb više nije izvodiv.
Ideje?
Ja sam moj hp4024 resetovao na fabricka podesavanja iz skrivenog menia (#1397#) i proradio je wifi ponovo. Radi vec nedelju dana bez problema!

Само не ради аутоматско пребацивање на резолуцију канала....

Zvao da mi aktiviraju 4k, nije moguće da se aktivira usluga, tj. moguće samo korisnicima koji koriste "optičku infrastrukturu"?!

Kao što i piše kod njih na sajtu, u informacijama o 4K paketu. Postoji uslov i za STB uređaj.

Da li se samo meni Iris box update-ovao upravo sad?!

У том тренутку вероватно јесте само теби. :)
2.7.4 је задња верзија.

Moze li sa se gleda film sa usb na mts box-u? Ubacio usb i nista se ne dešava. Na daljinskom nemam nista.
Kuci imam yettelov box i kad ubacim usb prepozna ga i mogu da pustim film.
Znam da sam glup ali ovde to nesto ne radi? Jel ima veze velicina usb-a? Format?

Moze li sa se gleda film sa usb na mts box-u? Ubacio usb i nista se ne dešava. Na daljinskom nemam nista.
Kuci imam yettelov box i kad ubacim usb prepozna ga i mogu da pustim film.
Znam da sam glup ali ovde to nesto ne radi? Jel ima veze velicina usb-a? Format?
Može samo treba da ga otključaš i instaliraš npr VLC player, imaš par strana unazad Urket-ov tutorijal za jednu od metoda, a imaš na ovom dole linku i Kale-tovu metodu koju možeš da odradiš i na najnovijem MTS firmveru i posle samo na button mapper-u omogučiš switch-ovanje između MTS interfejsa i npr. Wolf launchera:

Hvala na odgovoru ali nije moj box. Mislio sam da pustim neke slike i video zapise sa mora babi i dedi ali nisam znao da ne moze kod Mts-a da se koristi usb 🤬🤬🤬

Danasnjim update na 2.7.4 box se prebacuje na najvisu rezoluciju sam, kod mene 4K. Sa starim je moralo rucno.

Још када би се сам вратио на 1080i/50 када не гледаш 4К канал....

Da li može Eurosport 1 i 2 da se stavi na engleski nekako? Podesio sam jezik na engleski i u podešavanjima televizora i Irisa, ali i dalje cujem naše komentarore.
Za ove od 3. kanala pa nadalje nema komentatora uopšte :(

Eurosport 3-9 ubačeni engleski komentatori, sad je mnogo bolje za gledanje.

E to nisam znao.Al da mi aktiviraju za 3 kanala koja će se posle naplaćivati,ne isplati se.

Pre je moralo da se zove, sada ne treba. Aktiviraju svima koji imaju uslove. Do 30.09. je promo period koji je besplatan, a posle kreće naplata. Dodaće valjda Arena 4K, i još neke besplatne sa satelita, tipa Nasa 4K i možda FashionTv 4K.

Исто... ни једно ни друго нема макс 4К квалитет.

Vrh Dno