Da da, najmladji igrac ikad na EPOvaj jamal ima 16 godina???? Ceo nas tim sa sve izmenama ne moze da uradi sta ovaj klinac radi!
Nije on na poziciji jer je stručan, već ima adekvatnu člansku kartu. Kao i svi ostali na kljucnim pozicijama.Šta se desilo ovom čoveku, osim što se učlanio u sektu? Vrhunski igrač, beše legenda u Japanu, poštovan bio u celom svetu. Mislim, vidim da je pijan kao čep non stop, lice i oči je lažu, ali opet ne znam, kažem, Piksi legenda, a pogledaj ga sada, kao da je pobegao iz Crne reke i preuzeo reprezentaciju. Opet mi nekako deluje da mu je dat spisak igrača, menadžerskih naravno, koji moraju da igraju, zna se zbog cega, i da se on ili smorio i radi za finu platu, plus mora da se učlani u sektu i podrži gosn. ludozu. Možda je on ustvari vrhunski stručnjak, koji je upao u mrak srpskog fudbala.
Mali offtopic,
Negde sam pročitao, sad ne znam da li su pitali njega lično ili je on bio tema neke emisije, elem Brazil, pitaju Dejana Petkovica, kakav to Srbija ima tim kad za legendu iz Brazila nema mesta ni na klupi?
Nemoj mi dirat Lutke na Koncu ( Kud idijoti )Lutka na koncu?
85. minuta a prvi korner za Italiju.
Od gledanja nema selameta...Španija igra predivan fudbal. Pravo je zadovoljstvo gledati ih.
Da Španci imaju boljeg centarfora od Morate, ja bih rekao oni osvajaju. Ovako, vidjećemo.Španija i Nemačka po meni favoriti za prvo mesto.
I ne treba im. Jedina ekipa koja može da im pomrsi račune je Francuska.Da Španci imaju boljeg centarfora od Morate, ja bih rekao oni osvajaju. Ovako, vidjećemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari