Šta je novo?

UEFA Euro 2024 - European Football Championship

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta se desilo ovom čoveku, osim što se učlanio u sektu? Vrhunski igrač, beše legenda u Japanu, poštovan bio u celom svetu. Mislim, vidim da je pijan kao čep non stop, lice i oči je lažu, ali opet ne znam, kažem, Piksi legenda, a pogledaj ga sada, kao da je pobegao iz Crne reke i preuzeo reprezentaciju. Opet mi nekako deluje da mu je dat spisak igrača, menadžerskih naravno, koji moraju da igraju, zna se zbog cega, i da se on ili smorio i radi za finu platu, plus mora da se učlani u sektu i podrži gosn. ludozu. Možda je on ustvari vrhunski stručnjak, koji je upao u mrak srpskog fudbala.

Mali offtopic,

Negde sam pročitao, sad ne znam da li su pitali njega lično ili je on bio tema neke emisije, elem Brazil, pitaju Dejana Petkovica, kakav to Srbija ima tim kad za legendu iz Brazila nema mesta ni na klupi?

Šta se desilo ovom čoveku, osim što se učlanio u sektu? Vrhunski igrač, beše legenda u Japanu, poštovan bio u celom svetu. Mislim, vidim da je pijan kao čep non stop, lice i oči je lažu, ali opet ne znam, kažem, Piksi legenda, a pogledaj ga sada, kao da je pobegao iz Crne reke i preuzeo reprezentaciju. Opet mi nekako deluje da mu je dat spisak igrača, menadžerskih naravno, koji moraju da igraju, zna se zbog cega, i da se on ili smorio i radi za finu platu, plus mora da se učlani u sektu i podrži gosn. ludozu. Možda je on ustvari vrhunski stručnjak, koji je upao u mrak srpskog fudbala.

Mali offtopic,

Negde sam pročitao, sad ne znam da li su pitali njega lično ili je on bio tema neke emisije, elem Brazil, pitaju Dejana Petkovica, kakav to Srbija ima tim kad za legendu iz Brazila nema mesta ni na klupi?
Nije on na poziciji jer je stručan, već ima adekvatnu člansku kartu. Kao i svi ostali na kljucnim pozicijama.

Njemu je odavno istekao rok trajanja.

Lutka na koncu?

85. minuta a prvi korner za Italiju.

Poslednja izmena:
@kUdtiHaEX

Dobro naravno, to se podrazumeva. Nego ovako deluje mi kao čovek koji radi za 50.000 a rata za kredit mu je 75.000.

hrvati bi mogli dalje preko ovih talijana

Gotovo. I ovde se zakomplikovalo. Ali ne za Špance.

Španija igra predivan fudbal. Pravo je zadovoljstvo gledati ih.

Španija i Nemačka po meni favoriti za prvo mesto.

Danci neće moći da nam provale taktiku jer je i nemamo :unsure:

12.jpg

Poslednja izmena:
Sportski pozdrav iz Augsburga, ne bih da nesto komentarisem jucsrasnju utakmicu, sve ste videli, samo da podelim jednu zanimljivost.

Dok sam isao ka stadionu, jedan Slovenac ispred mene je imao majicu sa natpisom:

SLO SRB
1 užas

Mnogo mi je krivo sto to nisam slikao :)

Poslednja izmena:
Novi Marvel film?

Realno je da covek ne zna sta radi. Na kraju ce kola da se slome na igracima a oni su ovaj put najmanje krivi.

Voleo bih da utakmicu protiv Danske počnu svi oni koji nisu do sada dobili šansu ili su ulazili sa klupe i pravili razliku (pozitivnu) na terenu. Znam da od toga nema ništa, ali verujem da bi odigrali bolje od ovih do sada.
Još da preživimo 90 minuta agonije i antifudbala, pa da počnemo na miru da gledamo prvenstvo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno