Kakvo je stanje sa tom famoznom obilaznicom oko Soluna,da li je neko išao zadnjih dana?
I pitanje,da li ima ovde neko ljudsko biće koje na autoputu vozi po ograničenjima (nebitno kakvo vozilo vozi),,mislim ono, 110,120,130 km/h?.....nedaj bože ako je još malo sporije (90,100 km/h) mislim da bi vas tada i konjska zaprega zaobišla....
U Grckoj sto bi rekli, go with the flowUf,Grci kao mi......ja uvek pokušam u Grčkoj da vozim po njihovim ograničenjima,ali oko Soluna mislim da to nije moguće....jer ako vozite tamo 90km/h,dobro vam neko ne otvori prozor i dobaci "ajde brže malo ili se sklanjaj sa puta"....prosto se osetite kao da smetate na putu jer skoro svi jure solidno.......često je slična situacija i na našim autoputevima
Pre neki dan ka Nišu sam vozio 140 km/h po tempomatu i solidan broj automobila me obišao, ali su mahom stranci. Negde u blizini Aleksinca videh i radar.Naravno, ne preporučujem nikome ko nije potpuno siguran u sebe i vozilo, i da ima bukvalno bilo koga na putu pored vas. Ako i izdaleka vidim još nekoga na putu usporavam, teško je reagovati na tuđe reakcije. Prednost su asistencije koje auto ima pa može i sam da koči i koriguje pravac, a i u često van Srbije ljudi su naviknuti na brzu vožnju pa znaju kako da se ponašaju u tim slučajevima. U Srbiji čini mi se kad vozim 140kmh, ljudi gledaju kako sam bahat i letim po putu. U Grčkoj sam da 150 najčešće među sporijima, u Nemačkoj na 200kmh su me obilazili konstantno.
Prvo ljudi prave magistrali iznad magistrale, lik napise "famozna" kao da kose travu putari.Kakvo je stanje sa tom famoznom obilaznicom oko Soluna,da li je neko išao zadnjih dana?
I pitanje,da li ima ovde neko ljudsko biće koje na autoputu vozi po ograničenjima (nebitno kakvo vozilo vozi),,mislim ono, 110,120,130 km/h?.....nedaj bože ako je još malo sporije (90,100 km/h) mislim da bi vas tada i konjska zaprega zaobišla....
Ne znam kakva je situacija sa kaznama za strance ali mislim da je u principu samo da plate i slobodni su. Velika većina stranaca kod nas voze preko 150km.Pre neki dan ka Nišu sam vozio 140 km/h po tempomatu i solidan broj automobila me obišao, ali su mahom stranci. Negde u blizini Aleksinca videh i radar.
Na naplatnoj pred Suboticu (smer ka granici) u sezoni samo stranci sa strane izdvojeniAko ne zaustave na izlaznoj rampi, onda nikom ništa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari