Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Svakako prvih 6 cifara kartice oznacava drzavu u kojoj je kartica izdata. Tako da ni to nije resenje

Da, najveći je problem plaćanje sa karticama koje nisu iz Nigerije. VPN tu ne pomaže.

Sa time se slazem, to mi je istina totalno promaklo (a upravo sam proverio jer imam VPN i obezbedio sam Netflix nalog da to isprobam. Tako da je iz "prve ruke" info).
S`tim sto nije bas 8.000 prema 2.000 ali jeste 6.393 prema 1.948 sto je i dalje poprilicna razlika 🙂 .
Pa jedino nam ostaje onda ovo sto sam gore napisao samo umesto sa Nigerijom da probamo sa Egiptom jer on ima navodno 5.932 naslova. Jer koliko se secam, da su kolege forumasi pricali da on je najpriblizniji Nigeriji po ceni? A evo i linka za trenutnu biblioteku naslova koja zemlja koliko ima:

Pisite i vi naravno vasa misljenja i predloge...sto vise ljudi razmislja valjda ce nesto da "iscackamo" neku mogucu "rupicu" u sistemu 🤞💪

Evo gledam koliko koja zemlja ima naslova.Ajmo mi da napravimo naloge u Ugandi,na tu zemlju je i Bog zaboravio.🤣🤣🤣

Zezaš????Koji bezobrazluk.Gde je ta zemlja uopšte?🤣🤣🤣

Jedino korisno, bar za mene, kada je o ovoj strci oko ukidanja pretplate.. Gimnastika postaje žešća smaračina. U koraku sa novim naslovima ☺️ https://hrflix.eu/ Ako me razumete... 😎

Jel bilo naknadnih ukidanja kod vas koji ste ponovno uzeli pretplatu preko Nigerije?

Jel bilo naknadnih ukidanja kod vas koji ste ponovno uzeli pretplatu preko Nigerije?
Kod mene za sada ne. Obnovio sam nigerijsku pretplatu čim sam video da mi je ukinuta (imao sam oko 10 dana do kraja meseca) kao što je opisao kolega @TwistedMind, mada mene nije ništa zezao oko telefona pošto sam već bio dodao naš broj na nalog. Nakon toga sam ručno podesio domaćinstvo na TV-u na kojem se Netflix najviše gleda (to prethodno nisam bio uradio) i uradio sam verifikaciju e-adrese na nalogu (takođe prethodno nisam). Uredno su mi naplatili 5000 NGN i za sada sve radi, prošlo je možda 4-5 dana.

I ja sam banovan takodje, a kada pokušam da se ulogujem (preko VPN) na netflix.com/ng uopste mi ne prihvata nalog tj šifru. Kada idem normalno na srpski netflix, uredno mi kaze "welcome back Pero Periću" i bez da se logujem i uredno mi ponudi 10 evrića za premium... ili kolko već... Kapitaljizm... :mad:.... :):):)
Uloguj se na nasom, to radi, pa upali vpn pa refres...

Kolika je cena Argentina,vidim solidan broj naslova imaju?
Moze li tamo da se prebaci preko VPN-a?

Ljudi, imali smo isti ovaj reset i brisanje kartica na turskim nalozima pre nekih 6 meseci ako se dobro sećam.
Sa vremena na vreme se to desi. Po onome što možemo da vidimo, neće insistirati u kratkim intervalima, ali će da bude redovno. 2-3x godišnje nije nikakv problem što se mene tiče čak i sa gubitkom tih dana pretplate.

Meni i dalje radi normalno netflix, izgleda da su neki od nas preživeli seču hahahaha

I ja sam za sada preživeo seču. Inače, mislim da je zbog toga što su izgleda do nekog preseka uradili čistku a meni tada bila istekla preplata.

… secnuše i mene… vala, hvala im! Skoro ništa ne odgledah, olakšali su mi u odlučivanju…

… iskreno, nisam siguran… od ‘Atlas’a pre neki dan, ništa nisam ni gledao… malopre probao nešto da pustim i neće… Membership canceled…

Znaci da predjem na turski, koja je fora s tim karticama moze mali guide? Iskreno sve preko 5e mi je mnogo i mogu to skidat pa 5e i aj, ok i 6 7 preko turske dok ne iskoci nesto povoljnije

I preko njega mi nece prihvati ni jednu karticu ... cak sam napravio novi nalog i kod njega izbacuje problem sa odabirom placanja
Ni meni nije htelo kao tebi na Free sa dve kartice, pa sam prebacio na Premium i uspeo

Prilozi

• Screenshot_20240601_083545.jpg
    Screenshot_20240601_083545.jpg
    52.8 KB · Pregleda: 70
Bez problema sam se ponovo pretplatio na Nigerijce, pa da vidimo koliko ce trajati ovaj put.

Ja probao danas da obnovim ali mi u poslednjem koraku traži nigerijski broj telefona

Nigerija poslednji korak.jpg

Izaberi najjeftini plan, meni tako nije trazio broj. Posle mozes da se prebacis na plan koji zelis.

Vrh Dno