Koristio sam TunnelBear ...Moraš da se uloguješ na Premium vpn, neće na free
Netačni su podaci na toj stranici. Ex-yu zemlje imaju 8400 naslova (ponuda je u svim ex-yu zemljama skoro identična).S`tim sto nije bas 8.000 prema 2.000 ali jeste 6.393 prema 1.948 sto je i dalje poprilicna razlika 🙂 .
Kod mene za sada ne. Obnovio sam nigerijsku pretplatu čim sam video da mi je ukinuta (imao sam oko 10 dana do kraja meseca) kao što je opisao kolega @TwistedMind, mada mene nije ništa zezao oko telefona pošto sam već bio dodao naš broj na nalog. Nakon toga sam ručno podesio domaćinstvo na TV-u na kojem se Netflix najviše gleda (to prethodno nisam bio uradio) i uradio sam verifikaciju e-adrese na nalogu (takođe prethodno nisam). Uredno su mi naplatili 5000 NGN i za sada sve radi, prošlo je možda 4-5 dana.Jel bilo naknadnih ukidanja kod vas koji ste ponovno uzeli pretplatu preko Nigerije?
Uloguj se na nasom, to radi, pa upali vpn pa refres...I ja sam banovan takodje, a kada pokušam da se ulogujem (preko VPN) na netflix.com/ng uopste mi ne prihvata nalog tj šifru. Kada idem normalno na srpski netflix, uredno mi kaze "welcome back Pero Periću" i bez da se logujem i uredno mi ponudi 10 evrića za premium... ili kolko već... Kapitaljizm.......
![]()
Nebitna je lokacija.Kolika je cena Argentina,vidim solidan broj naslova imaju?
Moze li tamo da se prebaci preko VPN-a?
Ovaj program, samo na Premium uđeš sačekaš reklame 30 sekundi, neće na freeKoristio sam TunnelBear ...
Danas?… secnuše i mene… vala, hvala im! Skoro ništa ne odgledah, olakšali su mi u odlučivanju…
I preko njega mi nece prihvati ni jednu karticu ... cak sam napravio novi nalog i kod njega izbacuje problem sa odabirom placanjaOvaj program, samo na Premium uđeš sačekaš reklame 30 sekundi, neće na free
Ni meni nije htelo kao tebi na Free sa dve kartice, pa sam prebacio na Premium i uspeoI preko njega mi nece prihvati ni jednu karticu ... cak sam napravio novi nalog i kod njega izbacuje problem sa odabirom placanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari