Na webu nema, kao ni na Samsung TV-u. Sad sam baš proverio taj film.
Na webu nema, kao ni na Samsung TV-u. Sad sam baš proverio taj film.
Treba cimati sve. Hbo je najavio prelazak pre nekoliko meseci. Ovi ne mogu da se snađu da nas prebace
Kod mene je Moj mts nalog već povezan sa paket Super Plan 3L (račun). Zašto ja onda ceo dan ne mogu da kreiram nalog na MAX aplikaciju?Mislim da tu nije problem do Maxa, nego Telekom nije svim korisnicima Supernove povezao mojmts i paket koji koriste. Treba cimati podršku Telekoma da to odrade.
Nemoj da pokušavaš da se loguješ sa HBO Max nalogom, ideš na pretplatu preko Telekoma, kucaš username i pass, pa ideš na pravljenje novog naloga i onda kucaš mejl koji si koristio za hbomax. Onda će prepoznati da već imaš nalog i poslaće ti kod da potvrdiš mejl adresu.Kod mene je Moj mts nalog već povezan sa paket Super Plan 3L (račun). Zašto ja onda ceo dan ne mogu da kreiram nalog na MAX aplikaciju?
Nisam ni išao na logovanje,nego na prijavu preko operatera sa Moj mts nalog. Ništa od toga ne radi kod mene... Morali su nešto da zas..u!Nemoj da pokušavaš da se loguješ sa HBO Max nalogom, ideš na pretplatu preko Telekoma, kucaš username i pass, pa ideš na pravljenje novog naloga i onda kucaš mejl koji si koristio za hbomax. Onda će prepoznati da već imaš nalog i poslaće ti kod da potvrdiš mejl adresu.
Znači ide se na pravljenje novog naloga preko provajdera, nikako na logovanja preko starog hbomax naloga.
Kucaš li username i password kojim se loguješ na mojmts?Nisam ni išao na logovanje,nego na prijavu preko operatera sa Moj mts nalog. Ništa od toga ne radi kod mene... Morali su nešto da zas..u!
Gde nema, pokupovali sve žive kablovske operatere, hteo ne hteo, osuđen si na njih u mnogim delovima Beograda, zamisli kako je tek u ostatku Srbije.Nisam ni znao da supernova ima ovoliko korisnika dok nisam iscitao ovu temu 😂
Sbb bez problema logovanje, prenos podataka, profila itd.
Arg nalog ima pristup nasem,sport ne radi.Sa usa vpn sport radi ali je puno razlicit sadržaj od evropske verzije.Šteta. Nadam se da je to samo privremeno.
Mislim da arg/us accounti imaju pristup našem katalogu.
Podrṣ̌ka Telekoma mi kaže pozovi podrṣ̌ku Supernove. Podrṣ̌ka Supernove(koju sam jedva dobio) ne zna u č̣emu je problem, samo su napravili tiket. Poslao sam i nekoliko mailova i Telekomu i Supernovi, dobio generički odgovor od Supernove koji mi niṣ̌ta nije pomogao.Mislim da tu nije problem do Maxa, nego Telekom nije svim korisnicima Supernove povezao mojmts i paket koji koriste. Treba cimati podršku Telekoma da to odrade.
IstoKod mene je potpuno nezavisno jedno od drugog... Vidim samo račune za Telekom, ništa za Supernovu. Imam potpuno drugačiji šifu korisnika i ne mogu da napravim još jedan mojmts nalog sa istim JMBG-om...
Nema polako. Šta polako? Tužba, smanjenje računa. Nije prelazak sa hbo max juče najavljen nego pre nekoliko meseciPolako ljudi sacekajte par dana da sve legne na svoje mesto. Haos je bio i kod prelaska sa hbo go na hbo max. Haos je i kad banka prelazi sa jedne na drugu platformu. Tako da je i ovaj haos sasvim ocekivan. Necemo valjda pocrkati 2 dana bez filma ili serije.
Pogledaš za tvoj paket da li je uključeno u cenu HBO+ ili HBO+ HD. Tako nešto se zove.Ne uspevam sa nađem ovu info, da li u okviru mts Max Tv paketa (box3) ima ukljucen hbo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari