Šta je novo?

Kolekcije sa kioska

Umesto da povećaju količinu ovih kolekcija što se traže, oni ubacuju nove koje niko ne kupuje. I naravno, čim nema interesovanja, nema ni preprodavaca
Nema mozga ocigledno, mada vidim da su i legendarni automobili sad poceli da "padaju" sa cenom i kod preprodavaca, jer je kolicina modela na oglasima ogromna, tako da sad lagano idu za 1300-1500 dinara po komadu. Ne opravdavam ni to naravno, ali bolja je situacija nego s pocetka.

Zna li se koji ce model legendarnih automobila sutra izaci?
* citam stranice, ali nisam shvatio, kupujem za ujaka pa i ne pratim temu redovno

Zna li se koji ce model legendarnih automobila sutra izaci?
* citam stranice, ali nisam shvatio, kupujem za ujaka pa i ne pratim temu redovno
Ne izlazi sutra već sledeći utorak - 16.04

Za sad se ne zna koji je model ali biće ga po KupujemProdajem par dana pre...
Nema mozga ocigledno, mada vidim da su i legendarni automobili sad poceli da "padaju" sa cenom i kod preprodavaca, jer je kolicina modela na oglasima ogromna, tako da sad lagano idu za 1300-1500 dinara po komadu. Ne opravdavam ni to naravno, ali bolja je situacija nego s pocetka.

Modeli koji dolaze mnogima više nisu toliko interesantni, na Jugiću i ostalim zastavinim modelima mogli su da deru po skoro 3 puta većoj ceni ali kada na red dođu polonezi, dačije, vazovi i ostali vozni park Istočnog bloka i SSSR-a ima da bude kuknjava :p

Poslednja izmena:
Ne izlazi sutra već sledeći utorak - 16.04

Za sad se ne zna koji je model ali biće ga po KupujemProdajem par dana pre...

Modeli koji dolaze mnogima više nisu toliko interesantni, na Jugiću i ostalim zastavinim modelima mogli su da deru po skoro 3 puta većoj ceni ali kada na red dođu polonezi, dačije, vazovi i ostali vozni park Istočnog bloka i SSSR-a ima da bude kuknjava :p
Hvala!😁

Problem je sto ni oni sami na znaju koji je broj sledeci, do recimo petka pred izlazak, onda kombinuju od onoga sto imaju, sa raznih trzista gde je DeA plasirao proizvode itd. Nadao sam se jos pre 2 broja da ce biti wagenov t2 combi, ali avaj, izgleda ga nemaju dovoljno pa su se prebacili na druge modele. Ocekujem da na 2-3 ponosa autoindustrije istocnog bloka ubace jedan primamljiviji model, da bi drzali prodaju, jer ce se nastaviti dalji pad interesovanja verovatno.

To su kartice, kvalitetnije urađene od sličica. Sličice su i dalje 80-90 dinara po kesici, mada se slažem da je 200 dinara za kesicu od 6 kartica kod nas dosta skupo.

To su kartice, kvalitetnije urađene od sličica. Sličice su i dalje 80-90 dinara po kesici, mada se slažem da je 200 dinara za kesicu od 6 kartica kod nas dosta skupo.
Bojim se da ce i slicice ove godine doci do te magicne kote "100" jer je katar bio 90 dinara. Doduse panini, ali ne verujem ni da je tops alergican na profit.

Bolje da sačekaju da se završe trenutne popularne kolekcije poput titanika, ajronmena, zvučnih bajki. Ja dok ne završim bubu od hachette ništa me drugo ne interesuje, izdvojiti 3000 mesečno je i više nego dovoljno, sve preko toga je suludo.

Najavljeno je da će kesica za Euro 2024 biti 1€, tj. 120 din sa šest sličica.

Ne znam ni koliko će ovi Evropski Zamkovi od DeA biti popularni, ja sam uzeo samo prvi broj i nije mi bilo nešto specijalno, ne verujem da će mnogi da daju svake nedelje 1000 din nardenih godinu dana za ceo komplet...
Ja čekam naše da bude, ovo ostalo mi nije nešto zanimljivo

Neko je objavio ovo na FB, VW Kombi ali broj 17, nema ništa za broj 16 koji izlazi sad u utorak...

434659684_1495695317997315_6508051645980521846_n.jpg

Jedan biser od oglasa - odustajemo od sakupljanja pa hajde da vam prodamo za duplo nešto što još ni nemamo :ROFLMAO:

Screenshot_909.png

Zdravo, jel ima neko info kad se dobija taj zvucnik za seoske zivotinje? Pozz

Bas cudno posto neke figurice imaju postolje sa muzickim znakom.

• Like
Reagovanja: Rbb
Bas cudno posto neke figurice imaju postolje sa muzickim znakom.
Vidiš malo sam pregeldao i našao ovo na Francuskom sajtu u prošlim izdanjima:

Izgleda da su stvarno napravljene za zvučne priče i verovatno sada nama prodaju višak iz magacina ali se nisu cimali da prevode priče već samo da se reše figura...

Inače slična priča je sa Legendarnim Automobilima - skoro svako izdanje nekome zapadnu modeli iz kolekcija koje su išle po Istočnoj Evropi prošlih godina (prepoznatljivi po sivom kartonu pakovanja i brojevima na tablicama umesto imena brenda auta)
Screenshot_916.png

Ovu kolekciju sa Seoskim Životinjama, sam ranije gledao po drugim sajtovima DA, i još tada sam primetio da negde ide sa zvučnikom, a negde bez.
Mislim da je bilo Francuska-Belgija
Tamo gde ide zvučnik, ide nešto sa bunarom i vodom. Pa onda "tu dođe životinja da pije vodu" i onda kada postaviš figuricu na tom mestu, kreće melodija.
Kolekcije sa zvučnikom i bez su jako slične. Ja verujem da su prvo počeli bez zvučnika da izdaju, pa kad su videli da se Diznijeve Zvučne Priče lepo prodaju, onda su i ovu napravili tako, ali ne za sve.

Ko skuplja EURO Match Attax 23/24 danas na poklon uz Kurir ide kesica sa sličicama.

Prilozi

• Screenshot_2024-04-16-19-28-49-655_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2024-04-16-19-28-49-655_com.android.chrome-edit.jpg
    256.8 KB · Pregleda: 44
Nazad
Vrh Dno