gicko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.06.2010
- Poena
- 465
Imam i s22u i s24u meni se takvi problemi nisu desavali ni na jednome od ta dvaIspašće da je toliko pljuvani S22U bio zlatan telefon u odnosu na ovogodišnju perjanicu Samsunga...
Imam i s22u i s24u meni se takvi problemi nisu desavali ni na jednome od ta dvaIspašće da je toliko pljuvani S22U bio zlatan telefon u odnosu na ovogodišnju perjanicu Samsunga...
Не рачуна се у SOT кад ти је угашен екран. Пише да ти је појело 22% батерије.S 24 ultra. Posto mnogo pricam na poslu, da li je ovo normalna potrosnja?
U stvari ova potrsnja tokom callsa je kada ugasen ekran jer pricam na slusalicu dok je bloutut upaljen. Ne znam da li se to racuna u SOT time?
Pogledajte prilog 437860
Koliko znam Iph 15 PM ima true 10bit panel? Generalno Samsung ima dosta kontrastan ekran što i doprinosi da se banding za nijansu vise primeti. Na banding testu isto kao na 24 Ultri i Pikselu mi prikazuje i monitor iz potpisa koji je preko 100k kod nas u prodaji, koji je isto 8+2. Naravno svakako sramota što bar Ultre nemaju true 10bita panel, nego ovo kokaju, ali šta je tu je 😃Ne znam zasto je neko spomenuo da je banding normalna stvar kod 8+2 bit panela. S24U ima los banding i to je to. Ja sam imao dva s24U i oba imaju, a imaju i display models sto sam gledao. Stim sto ovaj drugi koji sam zadrzao nema grain. Tj. kako je kolega na forumu rekao vrlo je ne primetan i zaista postoji primerak gde ti moras bas da gurnes glavu u ekran na minimalnom osvetljenju da bi primetio, tako da u tom slucaju ko da nema.
Ali mislim stvar je prosta ***. Uzela devojka 15PM i ja 24U. I 15PM ima 8-bit panel pa su gradients da se nalozis ...dobri, mekani, divni, siva savrsenstvo. 🫠
Nesto je poslo naopako u proizvodnji i *********.
Nardzbu sam napravio u utorak, juce me zvala zena da potvrdi narudzbenicu i rekla mi je da misli da ce sutra da stigne ali kao ne sme da se zakune jer su to kurirske sluzbe tako da ja ocekujem sutra ali... Svakako pohvalicu se sljamsung krsem od 185000rsd jer smo tako u mogucnosti. 😁 😄Da li ti je stigao? Baš me zanima koliko realno im treba da ga pošalju, ono na sajtu što piše "do pet dana" mi ništa ne znači.
Ne zameri, ali jel stvarno ne možeš sam da zaključiš iz svega što si napisao?Već 1.5 mesec tražim S24+ SD verziju i sve u svemu postavljano je ovde gde ima da se nabavi, kontaktiram, kažu naručuju za 5 dana, pa za 10, pa onda nije bilo u ovoj porudžbini, biće možda dr put ili od drugog dobavljača itd... I odem ja bzvz danas u balkansku tu u L** S* i kazu imaju, ne crna boja doduše kao što sam hteo nego ova siva. I ja pitam da provere dal je stvarno SD verzija ili Exy i donosi devojka kutiju, na njoj piše 12gb/512gb, kucam ja imei gde mi otvara specifikaciju gde piše memorija 256gb, dok na kutiji piše 512gb... I na sve to kutija otvorena, nije zapakovan... Sta vi mislite o ovome s obzirom da je jedna od poznatijih radnji za telefone u Bgu... Ne znam dal je ovo prava tema za pitanje il ne, prastajte...![]()
Ja bih od takvih "poznatih radnji" koji prodaju tako telefone bežao ko đavo od krsta a naročito u ovoj situaciji gde si i sam video da jedno piše, drugačije izgleda na prvi pogled a ko zna šta će da ispadne na kraju. "Garanciju" kod takvih radnji ne bih ni pominjao jer je tek to bonus...Već 1.5 mesec tražim S24+ SD verziju i sve u svemu postavljano je ovde gde ima da se nabavi, kontaktiram, kažu naručuju za 5 dana, pa za 10, pa onda nije bilo u ovoj porudžbini, biće možda dr put ili od drugog dobavljača itd... I odem ja bzvz danas u balkansku tu u L** S* i kazu imaju, ne crna boja doduše kao što sam hteo nego ova siva. I ja pitam da provere dal je stvarno SD verzija ili Exy i donosi devojka kutiju, na njoj piše 12gb/512gb, kucam ja imei gde mi otvara specifikaciju gde piše memorija 256gb, dok na kutiji piše 512gb... I na sve to kutija otvorena, nije zapakovan... Sta vi mislite o ovome s obzirom da je jedna od poznatijih radnji za telefone u Bgu... Ne znam dal je ovo prava tema za pitanje il ne, prastajte...![]()
Ja sam pre par godina sa njima imao problem i na kraju uz pretnju tuzbom i raznoraznim inspekcijama su mi vratili novac . Prodali su neispravan telefon , pa kao softw greška pa učitali kao drugi - ma lakrdijašenje čitavo da ne vrate pare .Već 1.5 mesec tražim S24+ SD verziju i sve u svemu postavljano je ovde gde ima da se nabavi, kontaktiram, kažu naručuju za 5 dana, pa za 10, pa onda nije bilo u ovoj porudžbini, biće možda dr put ili od drugog dobavljača itd... I odem ja bzvz danas u balkansku tu u L** S* i kazu imaju, ne crna boja doduše kao što sam hteo nego ova siva. I ja pitam da provere dal je stvarno SD verzija ili Exy i donosi devojka kutiju, na njoj piše 12gb/512gb, kucam ja imei gde mi otvara specifikaciju gde piše memorija 256gb, dok na kutiji piše 512gb... I na sve to kutija otvorena, nije zapakovan... Sta vi mislite o ovome s obzirom da je jedna od poznatijih radnji za telefone u Bgu... Ne znam dal je ovo prava tema za pitanje il ne, prastajte...![]()
Ne mora da znaci da je los primerak , i meni je kutija bila otvorena , al tel nov ,bez korišćenja sve upakovano sa nalepnicom na ekranu. Mada sam ja uzeo medju prvima tu gde sad nema 🤭. A taj prodavac je poznat u gradu i na dobrom glasu.Već 1.5 mesec tražim S24+ SD verziju i sve u svemu postavljano je ovde gde ima da se nabavi, kontaktiram, kažu naručuju za 5 dana, pa za 10, pa onda nije bilo u ovoj porudžbini, biće možda dr put ili od drugog dobavljača itd... I odem ja bzvz danas u balkansku tu u L** S* i kazu imaju, ne crna boja doduše kao što sam hteo nego ova siva. I ja pitam da provere dal je stvarno SD verzija ili Exy i donosi devojka kutiju, na njoj piše 12gb/512gb, kucam ja imei gde mi otvara specifikaciju gde piše memorija 256gb, dok na kutiji piše 512gb... I na sve to kutija otvorena, nije zapakovan... Sta vi mislite o ovome s obzirom da je jedna od poznatijih radnji za telefone u Bgu... Ne znam dal je ovo prava tema za pitanje il ne, prastajte...![]()
Kupuj!Već 1.5 mesec tražim S24+ SD verziju i sve u svemu postavljano je ovde gde ima da se nabavi, kontaktiram, kažu naručuju za 5 dana, pa za 10, pa onda nije bilo u ovoj porudžbini, biće možda dr put ili od drugog dobavljača itd... I odem ja bzvz danas u balkansku tu u L** S* i kazu imaju, ne crna boja doduše kao što sam hteo nego ova siva. I ja pitam da provere dal je stvarno SD verzija ili Exy i donosi devojka kutiju, na njoj piše 12gb/512gb, kucam ja imei gde mi otvara specifikaciju gde piše memorija 256gb, dok na kutiji piše 512gb... I na sve to kutija otvorena, nije zapakovan... Sta vi mislite o ovome s obzirom da je jedna od poznatijih radnji za telefone u Bgu... Ne znam dal je ovo prava tema za pitanje il ne, prastajte...![]()
Ovo moze bito neko privremeno resenje za one koji su nedostupni. Ako ste u regiji gde je slab 4G/LTE signal (i jos aktivan VoLTE), prebacite na 3G.Ja sam taj problem resio sa rutinom da mi na poslu i kod kuce automatski prebaci na 2g zbog slabog 4g signala. Imam wifi na tim mestima i nemam potrbe za 4g. Kada napustim te odredjene lokacije on automatski prebaci na 4g sa 2g... inace sam bio nedostupan u tim trenucima kada telefon pokusava da uhvati najjaci signal
Znaci do tad pokloni nece vrediti 150eAko nekoga zanima ova nova promocija za s24 seriju, sliusalice i tablet, rok isporuke avgust. Danas sam se iscimao da vidim kad ce punjac, i kao u haosu su bice produzen rok, i kao i ova nova promocija ce da kasni.
Nije to mala cifra da bi se *****avaoVeć 1.5 mesec tražim S24+ SD verziju i sve u svemu postavljano je ovde gde ima da se nabavi, kontaktiram, kažu naručuju za 5 dana, pa za 10, pa onda nije bilo u ovoj porudžbini, biće možda dr put ili od drugog dobavljača itd... I odem ja bzvz danas u balkansku tu u L** S* i kazu imaju, ne crna boja doduše kao što sam hteo nego ova siva. I ja pitam da provere dal je stvarno SD verzija ili Exy i donosi devojka kutiju, na njoj piše 12gb/512gb, kucam ja imei gde mi otvara specifikaciju gde piše memorija 256gb, dok na kutiji piše 512gb... I na sve to kutija otvorena, nije zapakovan... Sta vi mislite o ovome s obzirom da je jedna od poznatijih radnji za telefone u Bgu... Ne znam dal je ovo prava tema za pitanje il ne, prastajte...![]()
Verovatno, al svakako sam mislio zadržati samo slušalice, druga dva prodati. Kome dodje među prvima ,najbolju cenu uzeti 😁Znaci do tad pokloni nece vrediti 150e
Imao sam nedavno taj problem sa S22U Exynos, užas jedan. Prodam S22U i kao "neko prelazno rešenje" da koristim , uzmem Honor Magic 6 Lite ... I pogledam 😳 bukvalno . Pun signal , 4G internet "zakucava" i do 170Mb , VOLTE radi ... Ma sve radi besprekorno (zamislite tel od 29.000 din koji nikakav problem nema i radi fluidno kao S klasa Samsunga 😳)Ovo moze bito neko privremeno resenje za one koji su nedostupni. Ako ste u regiji gde je slab 4G/LTE signal (i jos aktivan VoLTE), prebacite na 3G.
Ako je aktivan 4G a VoLTE poziv ne moze da se uspostavi (slab signal, druga strana nema aktivan VoLTE, u drugoj mrezi je, u roamingu...) telefon se i onako prebacuje na 3G/2G da bi uspostavio poziv. 4G sluzi samo za prenos podataka, nema poseban 'stream'/kanal/protokol za prenos zvuka pa zato ili koristi 3G ili VoLTE (koji na mnogim mrezama pravi problem, upravo zbog signala pa se ovaj tip veze i ne uspostavi ako je aktivan na oba telefona).
Modem u Exynos procesoru se ocigledno lose snalazi kad je slab 4G signal, pokusava na svaki nacin da se odrzi 4G konekciju umesto da se prebaci na jaci 3G signal i korisnik je ocigledno nedostupan. I onda kad se uspostavi poziv (prebaci se na 3G) od jednom se dobiju sve poruke i dostupan si.
Znaci, moj savet je da probate da postavite mrezu na 2G/3G pa probajte...
Moj huawei sa SD 888 se ni ne greje niti ima problema sa 4g, prebacivanja na 3g, VOLTE radi odlicno, tamo gde ne radi, opet je veza dobra, ne zagreva se telefon. Tako da SD 888 kod mog huawei sto se tice hladjenja je odlican (uporedjujuci sa ostalim telefonima koji imaju SD 888)Ne treba stavljati na 2G/3G tamo gde je dobar 4G signal ali vidim ovde da dosta ljudi ima jako los 4G signal (pa jos recimo koriste wi-fi). Tu sigurno VoLTE ne radi dobro, imate sporiji net, vise se zagreva telefon i trosi baterije, i za one koje to brine, dosta vise zraci nego na punom 3G signalu. Testirao sam brzinu neta, potronju baterije, zagrevanje telefona na Snapdragon 888 procesoru i sve je u korist punog 3G signala nego 1 eventualno 2 crtice lose 4G konekcije...
Znaci, svakako ce se telefon prebaciti na 3G kad budete obavljali poziv (kao sto vidimo kako koji, neki ce se zaglupeti i pokusavati da ostanu na slaboj 4G konekciji po svaku cenu pa i po cenu dostupnosti) tako da tu nista ne gubite. Da je glupo sto to morate vi da radite a ne telefon, jeste, glupo je ali alternativa je ili da prodate/reklamirate telefon ili da nesto uradite sami da ga mozete normalno koristiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari