Amortizzer
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2011
- Poena
- 495
S23 serija ispade najbolja od ovih novijih
Imam s24 ultru, ali opravdavam ovo. I van pameti je da neko odbije reklamaciju. Prosto bezobrazluk. Treba ih jahatiMenjao kartice, pravili klon, probao e-sim, sa i bez VoLTE, uvek isto…
Možda da se skupimo svi koji imamo problem i koji smo odbijeni za reklamaciju, pa da zajedno pokrenemo postupak...Probao je bez volte i isti problem ima. Žalosno šta sve ljudi moraju da prolaze danas i koliko da se cimaju samo da bi vratili ono za što ih ubeđuju da radi kako treba (iako to nije slučaj).
Prilažem sliku kolege koji je nedavno opisao postupak kako vratiti nešto za šta vas ubeđuju da radi kako treba...
Tako je bre. Većina ni ne ide dalje od pretraživača i plavih balončića tako da kapiram da je odličan uređaj kao i macbook pro/air za surfing i YT😂Vratio ga, uzeo 15PM, ne kajem se… Vec duze razmisljam da predjem na iP i probam iOS posle X godina… Da se razumemo, nije idealno, ali napredovao je dosta iOS i te price da je skroz zatvoren sistem ne piju vodu vise, bar ne za moje potrebe i potrebu 99% ljudi…
Kakav crni posrednik. On je kupio kod operatera i njemu prilaze reklamaciju. Ne zanima ga gde su oni uzeli, niti kome ce reklamirati. Ako uredjaj vidno ima problem treba to da resi na licu mesta kod operatera. Sad sto su oni bezobrazni i prebacuju odgovornost na uvoznika, samsung itd je druga stvar.Yettel/mts/A1 tu može biti samo posrednik između korisnika i generalnog zastupnika/dobavljača. Ako zvanični servis sa kojim dobavljač ima dogovor kaže da je uređaj ok , operator tu ne može ništa. Onda stupa na snagu ova priča odozgo sa vansudskim poravnanjem
Imaš good lock pa menjaj šta god poželiš.Nervira li vas ovaj " novi " AOD ? Ajde što su ikonice monohromatske i što nema skoro nikakvih mogućnosti podešenja nego što je sat ogroman i ukopan u mestu i predstavlja realan rizik od burn- ina.
Isti problem sam imao sa Note 20 Ultra. Pored toga što sam bio nedostupan (na obe SIM kartice) imao sam svakodnevno pregrevanje telefona i dva puta dnevno sam ga punio. Updejt na novije verzije nisu uspevale kao ni reklamacije. Jednostavno Exy. je takav.Rodjak ima problem sa S24 starim 2 dana, vrlo cesto je nedostupan, prenosim njegovu poruku, ima li iko ideju sta moze biti?
Što beše? Jel zbog grain-aJa sutra idem po treći s24u,treća sreća…javljam da li ima problem sa ekranom.
Good lock i module koristim godinama , ni najnovije verzije AOD-a i lockstar-a ne rešavaju problem pixel shifting-a.Verovatno nisi ni koristio LockStar. Ajde pretraži malo pa se javi kasnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari